Индикация за отворена врата
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
- Мечтае да кара: бързо
Индикация за отворена врата
Здравейте колеги,
Някой може ли да подскаже къде да търся проблема за неотчитане на отворена шофьорска врата. Къде се намира прекъсвача и как се стига до него?
Възможно ли е заради това да не ми заключва капака на резервоара? Къде да търся проблема и с по-бързото мигане на левият мигач в първите секунда две след натискане на лоста?
Предварително благодаря на отзовалите се!
Някой може ли да подскаже къде да търся проблема за неотчитане на отворена шофьорска врата. Къде се намира прекъсвача и как се стига до него?
Възможно ли е заради това да не ми заключва капака на резервоара? Къде да търся проблема и с по-бързото мигане на левият мигач в първите секунда две след натискане на лоста?
Предварително благодаря на отзовалите се!
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Индикация за отворена врата
Мигача ти мига бързо заради лош контакт(най-често отпред) или тръгваща си крушка.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за отговора колега!
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
А за вратата някой няма ли да подскаже?
- danielgenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 1.9 316i / F36 440xi
За вратата веднага ти казвам - Малшанс
При е46 датчиците за отворена врата са вградени в бравите и са датичици на Хол. Не подлежат на ремонт: заводски се продава само цялата брава. Аз имах този проблем и ровех много в нета, но никъде не видях някой успешно да е ремонтирал датчика. В крайна сметка си купих нова брава, защото не ми се рускуваше с втора ръка със същия проблем. Относно резервоара - това не е проблема. На мен също не ми се заключваше и разглобих моторчето (в периода, когато не ми работеше датчика за отворена врата на шофьора). Оказа се, че четките са много износени. Малко ги понагодих и проработи - но не за дълго. В крайна сметка си взех и нова машинка за заключване на резервоара.

- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за изчерпателният отговор, колега! Колко и от къде си купи бравата?
За капачката на резервоара ми се получава следното: Излизам от колата и заключвам и капака на резервоара не се затваря. Отключвам колата, отварям вратата на пасажера, затварям я и заключвам колата и всеки път капака на резервоара ми се заключва. Та за това си мисля, че може да е от неработещата индикация на шофьорската врата.
За капачката на резервоара ми се получава следното: Излизам от колата и заключвам и капака на резервоара не се затваря. Отключвам колата, отварям вратата на пасажера, затварям я и заключвам колата и всеки път капака на резервоара ми се заключва. Та за това си мисля, че може да е от неработещата индикация на шофьорската врата.
6 мнения
• Страница 1 от 1