Най-гадният 1 януари!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Най-гадният 1 януари!!!

Мнение от ditko1 » 01 Яну 2007, 18:54

Днес се пребирам от вилата кадето прекарах нова година и както винаги се натъквам на тъпите комунистически така наречени "спящи полицай" на първия зажули генерацията на вторият се отвари преди средните гарнета и така видях за какво става на въпрос и от нерви не си спомням как съм отворил предния капак и съм го забравил отворен. По магистралата си карам някаде със 100км и по едно време предния капак ми се отваря и спрях, капака осукан, аз полудех и направо да му е.. п.....а майчина. И за пореден път се обедих, че БМВ си е БМВ едното амортисиорче се скъса другото криво, а капака е фанат с 2 стоманени важета при такава ситуация. Много гадно е соукан в тази част дето са пантите, дали може да се оправи или нов капак?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 01 Яну 2007, 19:01

Иксрено ти съчуствам, аз дни преди коледа си праснах мойта красавица.

По принцип всичко се прави и в случая по добре виж някой добър майстор дали може да се погрижи понеже на мене ми казаха 450лв за нов капак със ебати отстъпките!!!

Ако си намериш оригинални амортесшорчета драсни едно лс да кажеш цена и от каде че на мене едното не ми е оргиналдЪ и нещо скърца от време на време и дразни

Успех с ремонта и не си го слагай на сърцето ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Paff » 01 Яну 2007, 19:08

:( и аз си потроших колицата на връх нова година ама важното е че сме живи и здрави, тенекиите се правят ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 01 Яну 2007, 19:16

А от морга не могали да си намеря капак и към колко пари са?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 01 Яну 2007, 19:28

Не мога да ти кажа точна цена, аз гледах само за нов от магазин, ама като се има предвид, че нормалната цена на нов в магазина е над 500лв. предполагам че по моргите под 200лв едва ли ще го дадат :(

Макар че моята е coupe и не знам дали капаците са ни еднакви, щото за калниците 100% знам че са различни

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
Мечтае да кара: M3

Мнение от zipper » 01 Яну 2007, 20:09

Съчувствия!!! :( Виж в моргите имат добри и можеш да се пазариш.Аз ти препоръчвам да провериш следните:в Овча Купел при италянеца(така му викат)има всичко,виж на околовръстнотопо пътя за Симеоново,другата е в Суходол.Аз поне там си търся частите и в повечето случаи ги намирам.В магазина не е по-малко от 600лв,а в Дару и Камор е фантазия. Искам само да ти кажа,че между купе и седан има разлика.Калници,врати и т.н. . Успех!

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 01 Яну 2007, 21:29

моя капак като е леко отворен и колата неиска да запали,нещо с алармата и имобилаизера... добре 4е е така ина4е и аз щех да направя тази беля некои ден...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Яну 2007, 22:43

кофти пич бил е малкия дявол само може да се радваш ;)
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 01 Яну 2007, 22:55

bam-bam написа:кофти пич бил е малкия дявол само може да се радваш ;)

точно така колата ще си я оправиш важното е че на теб ти няма нищо а това отваряне на капак и аз го усетих на старото Е28 поразии големи щото ми се отвори с 200км_ч шибедах пречупен на 2 панти криви амортисъорчетата ги търсих по пътя половин час капака-неспасяемо крив после като сложих друг капак той не можа да застане вече на място-а бе ужас
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Яну 2007, 23:11

Колега, гадна работа, ама съдба няма начин случват се такива работи. Ти си с компакт, следователно, цялатат ти предница става от седан, капака, от интеркар е около 200лв нов, ама звънни на Явор той има един читав и май е оргиналдъ, на пари незнам колко ще е, но аз лично бих предпочел втора употреба оргиналдъ, пред нов ментак.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Яну 2007, 23:14

Колеги ,искренни съчувствия :( Какво стана ,леле 3 коли със щети около най-хубавия празник :help:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 02 Яну 2007, 0:21

немога да си го обесня, мисля че жилото е задържало и и се е отворило иначе дори и да е отворен трябва да му дигнеш лоста за да го освободиш капака. Гадна история ама какво да се прави..
:( :( :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 02 Яну 2007, 19:16

Съчуствия колега . :(

Назад към Извън Темата