Top speed :)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
Re: Top speed :)
In_Memoriam написа:Подобрих си рекорда.
Това да не е м5 с компресор

Баси как върви кат разпрано, на мен оборотомера не ми бяга така както километрите тука

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 3.0TFSI със Revo stage 3 ;)
Малко не е с тая марка но...

Тва с а6 комби 2.7 битурбо с чип и шест степенна ръчна кутия от дизел. Стигал съм и до 290+ но няма снимки, на втората снимка скороста е на 5-та. Сегашната 530д пак комби с чип не може да се доближи и на половина по ускорение, доускорение и кеф до аудито. Уж е с един мост, уж е дизел а е жив ташак. Та и аз съм на мнение, че тея дизелови дараци не вървят... И като сметна разхода на аудито с тоя на бмвто като обърна газта в левове за 100км и се псувам вече година, че си продадох аудито и си взех бмв... Хубави коли са баварците, но не са за мен

Тва с а6 комби 2.7 битурбо с чип и шест степенна ръчна кутия от дизел. Стигал съм и до 290+ но няма снимки, на втората снимка скороста е на 5-та. Сегашната 530д пак комби с чип не може да се доближи и на половина по ускорение, доускорение и кеф до аудито. Уж е с един мост, уж е дизел а е жив ташак. Та и аз съм на мнение, че тея дизелови дараци не вървят... И като сметна разхода на аудито с тоя на бмвто като обърна газта в левове за 100км и се псувам вече година, че си продадох аудито и си взех бмв... Хубави коли са баварците, но не са за мен

Ти обаче не спря да осираш форума ни. Много сране ти се натрупа, спри се, моля те!
Баси наказанието е, че си изпаднал дотолкова, че да си купиш 530д Е39, дано скоро се върнеш там, където ти е мястото! Съжалявам те!
Баси наказанието е, че си изпаднал дотолкова, че да си купиш 530д Е39, дано скоро се върнеш там, където ти е мястото! Съжалявам те!
Последна промяна PeReZ на 07 Яну 2018, 17:32, променена общо 1 път
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Хрuсто написа:Тва с а6 комби 2.7 битурбо с чип и шест степенна ръчна кутия от дизел.
Представям си каква засилка ти е трябвала с тези предавателни числа

- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
Перес стига, не се засягай. Просто казвам, че а6 ц5 е много повече кола от е39! Няма какво да се засягаме, но си е така... и на двете съм си возил задника и правя реална съпоставка.
Клипове нямам на топспиид, всъщност една жаба правеше един, но не знам какво се случи...
Пущам 0-100, 50-150... и един в който се вижда на коя скорост с колко оборота и км/ч съм бил, не е правен за макс ускорение...
Тука до лютеницата е на 4-та... и после 5-та...
Клипове нямам на топспиид, всъщност една жаба правеше един, но не знам какво се случи...
Пущам 0-100, 50-150... и един в който се вижда на коя скорост с колко оборота и км/ч съм бил, не е правен за макс ускорение...
Тука до лютеницата е на 4-та... и после 5-та...
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Хрuсто написа:...Просто казвам, че а6 ц5 е много повече кола от е39! Няма какво да се засягаме, но си е така... и на двете съм си возил задника и правя реална съпоставка....
Предполагам тези "постижения " са на някоя немска магистрала а не тук в БГ. Но май нещо си объркАл форума ми се струва като гледам тези 4 нули (да не казвам кенеф)

ПП нали да не се засягаме все пак

- Хрuсто
- кандидат ентусиаст
-
... Демек нашия “аутобан”. Колкото и да ги хулите аудитата са си много по-коли от бмв. Никога не съм ви разбирал, няма и да ви разбера заклетите фенчета, чак зомбирани. И шурето мине като вас и много добър приятел и той... аз обаче не съм зомби
Та наричай си ауди кенеф и продължавай да си караш бмв-то като продължавай и да си втълпяваш, че са най-добрите коли 

Последна промяна Хрuсто на 08 Яну 2018, 14:25, променена общо 1 път
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз пък смятам, че тука трябва да се намесват модератори и да чистят, щото това е БМВ форум да му еб@ ма@ката и не вярвам на ентусиастите да им е приятно да четат колко по-кола е Ц5 от е39... Сори, че съм краен, ама това е положението. Няма зомбиране, няма фенчета. Тия неща са изяснени от 1000 години и от потребители, и най-вече от автомобилни журналисти и състезатели - едното няма нищо общо с другото. Колега Христо - познай кое.
Иначе хубава ти е била машинката и ако толкова те обръща на носталгия продай бавареца и купувай пак олимпиада. Аз не отишъл в Ауди форума да храня примерно А4 Ц5, че като го напънеш на магистралата и като дойде завой 3 ленти не ти стига да го оправиш...
Не знам защо на някои хора им прави кеф да влизат в конфликти и ингрити, от които никой няма полза...
По темата все пак - с 528и ръчка съм вдигал 200. Повече не целях.

Не знам защо на някои хора им прави кеф да влизат в конфликти и ингрити, от които никой няма полза...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Dirty M5 driveR написа:Аз пък смятам, че тука трябва да се намесват модератори и да чистят, щото това е БМВ форум да му еб@ ма@ката и не вярвам на ентусиастите да им е приятно да четат колко по-кола е Ц5 от е39... Сори, че съм краен, ама това е положението. Няма зомбиране, няма фенчета. Тия неща са изяснени от 1000 години и от потребители, и най-вече от автомобилни журналисти и състезатели - едното няма нищо общо с другото. Колега Христо - познай кое.Иначе хубава ти е била машинката и ако толкова те обръща на носталгия продай бавареца и купувай пак олимпиада. Аз не отишъл в Ауди форума да храня примерно А4 Ц5, че като го напънеш на магистралата и като дойде завой 3 ленти не ти стига да го оправиш...
За какво ти е модераторска намеса?!?Нека има и такиви мнения.Не е нормално само да се боготвори БМВ.На него си му харесва алдито и си го хвали,няма лошо.Ние си знаеме и сме си направили избора,нека се излага тук

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
ВЪри не вЪри, това е положение. А6 Ц5 е грозна кола и това е
. Аз да попитам какво дравняваш 2,7 би-тубро пипано с 530д сток, иди се пусни с колегата in memoriam, и после ще си намразиш колата 
комфорта, материалите в Е39 и визията няма да ги коментирам, ясни са

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
c04 написа:ВЪри не вЪри, това е положение. А6 Ц5 е грозна кола и това е. Аз да попитам какво дравняваш 2,7 би-тубро пипано с 530д сток, иди се пусни с колегата in memoriam, и после ще си намразиш колата
Какво не ти харесва на олюпените копчета на а6-цата

- c04
- Кръстникът
-
сА ти пък...може да се люпи, може да прилича на бидон; каца; бъчва, може за да смениш най-малкото нещо да разглобиш 2/3 от колата, ама вър'и ей вър'и 
Sent from my iPhone using Tapatalk

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
c04 написа:Аз да попитам какво дравняваш 2,7 би-тубро пипано с 530д сток, иди се пусни с колегата in memoriam, и после ще си намразиш колата
Защото ако трябва да сравнява с TDI печели само с по-дълъг престой в сервиза

530д с ремап и още малко жокери по периферията му е предостатъчно да му обърне огледалата. И да се надяваме, че няма да се появи завой, иначе двигателят пред предния мост започва да си иска своето.

- c04
- Кръстникът
-
In_Memoriam написа:c04 написа:Аз да попитам какво дравняваш 2,7 би-тубро пипано с 530д сток, иди се пусни с колегата in memoriam, и после ще си намразиш колата
Защото ако трябва да сравнява с TDI печели само с по-дълъг престой в сервиза![]()
530д с ремап и още малко жокери по периферията му е предостатъчно да му обърне огледалата. И да се надяваме, че няма да се появи завой, иначе двигателят пред предния мост започва да си иска своето.
Жалко, че размазаха рИкетата с 440 коня