Обесиха Саддам
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
ЕВАЛА-обесиха го най-накрая тоя долен боклук! Е верно с близо 16 години закъснение, но по-добре късно отколкото никога!
По време на "Пустинна буря" тъпчеше в изоставените си правителствени бункери жени и деца и после ореваваше наред, че Американците убивали цивилни, по време на окупацията на мирен Кувейт в затвора Абу Граиб в Багдад по негово лично разпореждане са били измъчвани до смърт (вадене на нокти с клещи, пробиване на нокти и капачки на коляното с бормашина, смазване на кости с метални пръти и други подобни фитнес занимания) над 1500 кувейтски граждани, да не говориме за масовите избивания (пак по заповед на великия Саддам) на иракски граждани несъгласни с режима и на кюрдско население!
А за оръжията за масово поразяване-приятелчю SIEG ти за Кабдату Аллах чувал ли си? Не нали-ами това е прототип на снаряд с ядрена бойна част, който е доказано, че е съществувал и е бил пригоден за изтрелване от проектираното от канадеца Джералд Бул оръдие с калибър 1000мм. Саддам го е пазил като последно средство за възпиране на танковата лавина на съюзниците само че английските САС са го унищожили преди да може да бъде използвано, а иракските танкове (всичките съветско производство) много лошо бяха размазани от превъзхождащите ги по ВСИЧКИ показатели М1 "Ейбръмс" и "Челинджър"
Така че още веднъж ЕВАЛА за това, че макар и късно тая гадна отрепка наречена Саддам Хюсейн намаза въжето!!!!!!!!!

По време на "Пустинна буря" тъпчеше в изоставените си правителствени бункери жени и деца и после ореваваше наред, че Американците убивали цивилни, по време на окупацията на мирен Кувейт в затвора Абу Граиб в Багдад по негово лично разпореждане са били измъчвани до смърт (вадене на нокти с клещи, пробиване на нокти и капачки на коляното с бормашина, смазване на кости с метални пръти и други подобни фитнес занимания) над 1500 кувейтски граждани, да не говориме за масовите избивания (пак по заповед на великия Саддам) на иракски граждани несъгласни с режима и на кюрдско население!
А за оръжията за масово поразяване-приятелчю SIEG ти за Кабдату Аллах чувал ли си? Не нали-ами това е прототип на снаряд с ядрена бойна част, който е доказано, че е съществувал и е бил пригоден за изтрелване от проектираното от канадеца Джералд Бул оръдие с калибър 1000мм. Саддам го е пазил като последно средство за възпиране на танковата лавина на съюзниците само че английските САС са го унищожили преди да може да бъде използвано, а иракските танкове (всичките съветско производство) много лошо бяха размазани от превъзхождащите ги по ВСИЧКИ показатели М1 "Ейбръмс" и "Челинджър"

Така че още веднъж ЕВАЛА за това, че макар и късно тая гадна отрепка наречена Саддам Хюсейн намаза въжето!!!!!!!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
Само в рамките на добрия тон, приятел, да ти напомня че от Иракската армия се биха не повече от 15 % и то крайно демотивирани. А дори и така издържаха над 3 седмици. Нещата нямаше да се седят така, ако имаше реална съпротива.
А това със секретните истории сме го чували. Също и с "мирните граждани"... Всъщност, аз не съм привърженик на Саддам и малко ме засяга какво е станало с него, въпросът е че се говорят лъжи. И да е имало нещо в Ирак, и да са извършани зверства - всичко беше под американско подстрекателство, вкл. Кувейт! Кувейт беше нападнат от Ирак по внушение от правителството на САЩ, тъй като започна да пречи с петролните си операции. има ЗАСНЕТИ кадри как на Саддам му казват "Това е ваш локален проблем - РЕШЕТЕ ГО"... А след това, след като си свърши работата(Кувейт беше пречупен и изостави петролната си политика), Ирак беше вероломно нападнат като "окупатор"... Нали знаете как бива убеден американският народ/сенат за тази война - едно момиченце по телевизията което реве как е виждала зверства в Кувейт от Иракски войници. По-късно се оказва че това е било дъщерята на посланика на Кувейт и НИКОГА не е била в Кувейт, тъй като е родена и живяла само в САЩ.
Но това ще остане само във филмите по Дискавъри или подобни телевизии, просто за куриоз. На кой му дреме за справедливостта и истината. Единствено силата решава всичко.
А това със секретните истории сме го чували. Също и с "мирните граждани"... Всъщност, аз не съм привърженик на Саддам и малко ме засяга какво е станало с него, въпросът е че се говорят лъжи. И да е имало нещо в Ирак, и да са извършани зверства - всичко беше под американско подстрекателство, вкл. Кувейт! Кувейт беше нападнат от Ирак по внушение от правителството на САЩ, тъй като започна да пречи с петролните си операции. има ЗАСНЕТИ кадри как на Саддам му казват "Това е ваш локален проблем - РЕШЕТЕ ГО"... А след това, след като си свърши работата(Кувейт беше пречупен и изостави петролната си политика), Ирак беше вероломно нападнат като "окупатор"... Нали знаете как бива убеден американският народ/сенат за тази война - едно момиченце по телевизията което реве как е виждала зверства в Кувейт от Иракски войници. По-късно се оказва че това е било дъщерята на посланика на Кувейт и НИКОГА не е била в Кувейт, тъй като е родена и живяла само в САЩ.
Но това ще остане само във филмите по Дискавъри или подобни телевизии, просто за куриоз. На кой му дреме за справедливостта и истината. Единствено силата решава всичко.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
..............
Не ми се спори с тебе ОТНОВО-просто е безполезно!
Но за едно нещо си на сто процента прав-силата решава всичко! Така, както трябва и да бъде
Но за едно нещо си на сто процента прав-силата решава всичко! Така, както трябва и да бъде

10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Убийството не е решение, но в случая нямаше друг начин май, защото ако беше останал жив щеша да има последователи, бунтове, опити за освобождение, създаване на организации за освобождение и защита и т.н., а това можеше да се избегне само по един начин....

Re: ..............
Тоо Cool написа:Не ми се спори с тебе ОТНОВО-просто е безполезно!
Да, в това отношение и двамата сме на една и съща позиция - милитаризъм. Весело посрещане на Новата година.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: ...........
Тоо Cool написа:ЕВАЛА-обесиха го най-накрая тоя долен боклук! Е верно с близо 16 години закъснение, но по-добре късно отколкото никога!
А за оръжията за масово поразяване-приятелчю SIEG ти за Кабдату Аллах чувал ли си? Не нали-ами това е прототип на снаряд с ядрена бойна част, който е доказано, че е съществувал и е бил пригоден за изтрелване от проектираното от канадеца Джералд Бул оръдие с калибър 1000мм. Саддам го е пазил като последно средство за възпиране на танковата лавина на съюзниците само че английските САС са го унищожили преди да може да бъде използвано, а иракските танкове (всичките съветско производство) много лошо бяха размазани от превъзхождащите ги по ВСИЧКИ показатели М1 "Ейбръмс" и "Челинджър"![]()
![]()
![]()
Така че още веднъж ЕВАЛА за това, че макар и късно тая гадна отрепка наречена Саддам Хюсейн намаза въжето!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Американците са по големи боклуци дори и от Садам защото избиха много повече хора от него и ще ми говорят за демокрация отрепки скапани.

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
sieg написа:mastorpetko написа:evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти
Мисля, че си го обесиха иракчаните.
е па то и ние си избирахме народния представител от Ботевградския окръг Тодор Живков...
Искаш ли да се хванем на бас, че наистина реално сте го избрали този народен представител

Ако не са били насраните от страх мишоци, които само са козирували и изпълнявали, нямаше да сме 45 години в соц-а
Как в Полша, Чехословакия и Унгария можеше да има протести по онова време и по-свободен режим, а тука да сме такива послушни овчици?
Убеден съм, че от страх, всички са пускали БКП бюлетината на времето и тези 99% победа на изборите са си били реални, без никакви фалшификации.

mastorpetko написа:sieg написа:mastorpetko написа:evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти
Мисля, че си го обесиха иракчаните.
е па то и ние си избирахме народния представител от Ботевградския окръг Тодор Живков...
Искаш ли да се хванем на бас, че наистина реално сте го избрали този народен представител![]()
Ако не са били насраните от страх мишоци, които само са козирували и изпълнявали, нямаше да сме 45 години в соц-а
Как в Полша, Чехословакия и Унгария можеше да има протести по онова време и по-свободен режим, а тука да сме такива послушни овчици?
Убеден съм, че от страх, всички са пускали БКП бюлетината на времето и тези 99% победа на изборите са си били реални, без никакви фалшификации.
Не виждам спора. Мисля, че ми разбра иронията. А говорейки сериозно, мислиш ли че иракчаните не си харесваха Саддам? Харесваха го, разбира се. И също така се разбира, че има и недоволни. И то не малко. Например 30% от населението(преувеличавам). А тук в България как е? НЕдоволните са 70% от населението, но останалите 30 са достатъчни да съставят правителство... абе изобщо - демокрация...
Иначе за БКП и комунизма съм съгласен с тебе. Власт и свобода с кръв се дават и с кръв се вземат. Ние бяхме длъжни да си ги вземем.

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Дреме ми на к*ра за Садаам!!! Кво да го мислиме толкова някъв шибан диктатор, пионка на болни американци!!!
Аре весели празници и повече коне под капака през 2007!
Аре весели празници и повече коне под капака през 2007!
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
c
Скъпи приятелю Кадафи, чакам те. Саддам
30.12.2006
От друг форум. Прилича на телеграма от отвъдното.
Скъпи приятелю Кадафи, чакам те. Саддам
30.12.2006
От друг форум. Прилича на телеграма от отвъдното.

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
...........
bmw maniqk ivо bmw (ебати малоумния ник!), нали знаеш с какъв кеф бих ти избил зъбките един по един-ама ще изчакам 3-4 годинки, че сега ще ме съдят за блудство с малолетен! Умирай в кофите бе, дечко!
А за всички останали ето нещо много истинско-скоро и на другите отрепки чалми и прочие ще им дойде реда!!!!

А за всички останали ето нещо много истинско-скоро и на другите отрепки чалми и прочие ще им дойде реда!!!!

10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
абе ся може и да не ме разберете ама за мене тва е начина и трябва да има смъртна присъда-убил си човек и теб трябва да убият иначе никога няма са опрай тоя свят 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Само бензина им искам на тия иракчани , нищо друго , па да видим тогаз дали ще са толкова конфликтни целите им
А за саддам - сам си го направи
А за самия начин на присъда - трябваше да го осъдят на 100 доживотни присъди, без право на обжалване и да си ги лежи в некой затвор под строг режим и да служи за назидание пред малките деца
Иначе хем е груб самия начин на убиване , хем така му се спестяват много мъки които примерно би изтърпял в един затвор

А за саддам - сам си го направи

А за самия начин на присъда - трябваше да го осъдят на 100 доживотни присъди, без право на обжалване и да си ги лежи в некой затвор под строг режим и да служи за назидание пред малките деца

Иначе хем е груб самия начин на убиване , хем така му се спестяват много мъки които примерно би изтърпял в един затвор

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
?
бе на някои много им мил тоя саддам?
то повечето политици в бг са за трепане,камо ли саддам!
то повечето политици в бг са за трепане,камо ли саддам!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3