Обесиха Саддам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 31 Дек 2006, 9:21

ЕВАЛА-обесиха го най-накрая тоя долен боклук! Е верно с близо 16 години закъснение, но по-добре късно отколкото никога!
По време на "Пустинна буря" тъпчеше в изоставените си правителствени бункери жени и деца и после ореваваше наред, че Американците убивали цивилни, по време на окупацията на мирен Кувейт в затвора Абу Граиб в Багдад по негово лично разпореждане са били измъчвани до смърт (вадене на нокти с клещи, пробиване на нокти и капачки на коляното с бормашина, смазване на кости с метални пръти и други подобни фитнес занимания) над 1500 кувейтски граждани, да не говориме за масовите избивания (пак по заповед на великия Саддам) на иракски граждани несъгласни с режима и на кюрдско население!
А за оръжията за масово поразяване-приятелчю SIEG ти за Кабдату Аллах чувал ли си? Не нали-ами това е прототип на снаряд с ядрена бойна част, който е доказано, че е съществувал и е бил пригоден за изтрелване от проектираното от канадеца Джералд Бул оръдие с калибър 1000мм. Саддам го е пазил като последно средство за възпиране на танковата лавина на съюзниците само че английските САС са го унищожили преди да може да бъде използвано, а иракските танкове (всичките съветско производство) много лошо бяха размазани от превъзхождащите ги по ВСИЧКИ показатели М1 "Ейбръмс" и "Челинджър" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Така че още веднъж ЕВАЛА за това, че макар и късно тая гадна отрепка наречена Саддам Хюсейн намаза въжето!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Дек 2006, 13:13

Само в рамките на добрия тон, приятел, да ти напомня че от Иракската армия се биха не повече от 15 % и то крайно демотивирани. А дори и така издържаха над 3 седмици. Нещата нямаше да се седят така, ако имаше реална съпротива.
А това със секретните истории сме го чували. Също и с "мирните граждани"... Всъщност, аз не съм привърженик на Саддам и малко ме засяга какво е станало с него, въпросът е че се говорят лъжи. И да е имало нещо в Ирак, и да са извършани зверства - всичко беше под американско подстрекателство, вкл. Кувейт! Кувейт беше нападнат от Ирак по внушение от правителството на САЩ, тъй като започна да пречи с петролните си операции. има ЗАСНЕТИ кадри как на Саддам му казват "Това е ваш локален проблем - РЕШЕТЕ ГО"... А след това, след като си свърши работата(Кувейт беше пречупен и изостави петролната си политика), Ирак беше вероломно нападнат като "окупатор"... Нали знаете как бива убеден американският народ/сенат за тази война - едно момиченце по телевизията което реве как е виждала зверства в Кувейт от Иракски войници. По-късно се оказва че това е било дъщерята на посланика на Кувейт и НИКОГА не е била в Кувейт, тъй като е родена и живяла само в САЩ.
Но това ще остане само във филмите по Дискавъри или подобни телевизии, просто за куриоз. На кой му дреме за справедливостта и истината. Единствено силата решава всичко.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

U.S. MARINES
Аватар

..............

Мнение от Тоо Cool » 31 Дек 2006, 13:26

Не ми се спори с тебе ОТНОВО-просто е безполезно!
Но за едно нещо си на сто процента прав-силата решава всичко! Така, както трябва и да бъде :twisted:
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 31 Дек 2006, 13:38

Убийството не е решение, но в случая нямаше друг начин май, защото ако беше останал жив щеша да има последователи, бунтове, опити за освобождение, създаване на организации за освобождение и защита и т.н., а това можеше да се избегне само по един начин....
Изображение

Фюрера
Аватар

Re: ..............

Мнение от sieg » 31 Дек 2006, 13:46

Тоо Cool написа:Не ми се спори с тебе ОТНОВО-просто е безполезно!
Но за едно нещо си на сто процента прав-силата решава всичко! Така, както трябва и да бъде :twisted:

Да, в това отношение и двамата сме на една и съща позиция - милитаризъм. Весело посрещане на Новата година. :twisted:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Re: ...........

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 31 Дек 2006, 14:34

Тоо Cool написа:ЕВАЛА-обесиха го най-накрая тоя долен боклук! Е верно с близо 16 години закъснение, но по-добре късно отколкото никога!
По време на "Пустинна буря" тъпчеше в изоставените си правителствени бункери жени и деца и после ореваваше наред, че Американците убивали цивилни, по време на окупацията на мирен Кувейт в затвора Абу Граиб в Багдад по негово лично разпореждане са били измъчвани до смърт (вадене на нокти с клещи, пробиване на нокти и капачки на коляното с бормашина, смазване на кости с метални пръти и други подобни фитнес занимания) над 1500 кувейтски граждани, да не говориме за масовите избивания (пак по заповед на великия Саддам) на иракски граждани несъгласни с режима и на кюрдско население!
А за оръжията за масово поразяване-приятелчю SIEG ти за Кабдату Аллах чувал ли си? Не нали-ами това е прототип на снаряд с ядрена бойна част, който е доказано, че е съществувал и е бил пригоден за изтрелване от проектираното от канадеца Джералд Бул оръдие с калибър 1000мм. Саддам го е пазил като последно средство за възпиране на танковата лавина на съюзниците само че английските САС са го унищожили преди да може да бъде използвано, а иракските танкове (всичките съветско производство) много лошо бяха размазани от превъзхождащите ги по ВСИЧКИ показатели М1 "Ейбръмс" и "Челинджър" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Така че още веднъж ЕВАЛА за това, че макар и късно тая гадна отрепка наречена Саддам Хюсейн намаза въжето!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Американците са по големи боклуци дори и от Садам защото избиха много повече хора от него и ще ми говорят за демокрация отрепки скапани. :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 31 Дек 2006, 15:54

sieg написа:
mastorpetko написа:
evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти

Мисля, че си го обесиха иракчаните.

е па то и ние си избирахме народния представител от Ботевградския окръг Тодор Живков...

Искаш ли да се хванем на бас, че наистина реално сте го избрали този народен представител :?:

Ако не са били насраните от страх мишоци, които само са козирували и изпълнявали, нямаше да сме 45 години в соц-а

Как в Полша, Чехословакия и Унгария можеше да има протести по онова време и по-свободен режим, а тука да сме такива послушни овчици?

Убеден съм, че от страх, всички са пускали БКП бюлетината на времето и тези 99% победа на изборите са си били реални, без никакви фалшификации.
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 31 Дек 2006, 16:04

mastorpetko написа:
sieg написа:
mastorpetko написа:
evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти

Мисля, че си го обесиха иракчаните.

е па то и ние си избирахме народния представител от Ботевградския окръг Тодор Живков...

Искаш ли да се хванем на бас, че наистина реално сте го избрали този народен представител :?:

Ако не са били насраните от страх мишоци, които само са козирували и изпълнявали, нямаше да сме 45 години в соц-а

Как в Полша, Чехословакия и Унгария можеше да има протести по онова време и по-свободен режим, а тука да сме такива послушни овчици?

Убеден съм, че от страх, всички са пускали БКП бюлетината на времето и тези 99% победа на изборите са си били реални, без никакви фалшификации.

Не виждам спора. Мисля, че ми разбра иронията. А говорейки сериозно, мислиш ли че иракчаните не си харесваха Саддам? Харесваха го, разбира се. И също така се разбира, че има и недоволни. И то не малко. Например 30% от населението(преувеличавам). А тук в България как е? НЕдоволните са 70% от населението, но останалите 30 са достатъчни да съставят правителство... абе изобщо - демокрация...
Иначе за БКП и комунизма съм съгласен с тебе. Власт и свобода с кръв се дават и с кръв се вземат. Ние бяхме длъжни да си ги вземем.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 31 Дек 2006, 16:26

Дреме ми на к*ра за Садаам!!! Кво да го мислиме толкова някъв шибан диктатор, пионка на болни американци!!!

Аре весели празници и повече коне под капака през 2007!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 31 Дек 2006, 17:06

c
Скъпи приятелю Кадафи, чакам те. Саддам
30.12.2006

От друг форум. Прилича на телеграма от отвъдното. :mhihi:
ИзображениеИзображение

U.S. MARINES
Аватар

...........

Мнение от Тоо Cool » 31 Дек 2006, 18:28

bmw maniqk ivо bmw (ебати малоумния ник!), нали знаеш с какъв кеф бих ти избил зъбките един по един-ама ще изчакам 3-4 годинки, че сега ще ме съдят за блудство с малолетен! Умирай в кофите бе, дечко!

А за всички останали ето нещо много истинско-скоро и на другите отрепки чалми и прочие ще им дойде реда!!!! :twisted: :twisted:
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 31 Дек 2006, 18:35

абе ся може и да не ме разберете ама за мене тва е начина и трябва да има смъртна присъда-убил си човек и теб трябва да убият иначе никога няма са опрай тоя свят :evil:
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 31 Дек 2006, 18:52

Само бензина им искам на тия иракчани , нищо друго , па да видим тогаз дали ще са толкова конфликтни целите им 8)

А за саддам - сам си го направи :confused:

А за самия начин на присъда - трябваше да го осъдят на 100 доживотни присъди, без право на обжалване и да си ги лежи в некой затвор под строг режим и да служи за назидание пред малките деца :roll:

Иначе хем е груб самия начин на убиване , хем така му се спестяват много мъки които примерно би изтърпял в един затвор :twisted:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 31 Дек 2006, 19:54

Ще ви помоля да спазвате добрия тон :confused:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

?

Мнение от павката » 31 Дек 2006, 20:26

бе на някои много им мил тоя саддам?
то повечето политици в бг са за трепане,камо ли саддам!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата