Мнения за Xenon

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнения за Xenon

Мнение от Club BMW » 30 Дек 2006, 23:09

Искам да си купя Bi-xenon, но от толкова много фирми, който предлагат вече не знам от кой да си купя :roll: Някой ако има преки впечатления ще се радвам да ги сподели ;) Гледах в този сайт за ксенон, но не знам дали са качествени и струва ли се да взема от тях?

http://www.xenonbg.net/content.php?ID=3&MenuID=1

Гледах и други по евтини ксенони и за мое учудване дават пълна гаранция от 1 г. на комплектите а не като другите 6 месеца за самите крушки и 1 г. за инсталацията.

Сега се чудя какво да правя :roll: Ако взема от по скъпите и стане фал с крушките става кофти :confused: ще трябва да се изръся между 140-240 лв. за нови крущки. Ако си купя от по евтините (близо 2 пъти) те са с гаранция 1 г. и на инсталацията и на крушките и дори да стане фал след гаранцията ще си купя същити нови. Но въпроса е кое е по добрия вариянт според вас?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 31 Дек 2006, 10:29

ползвам philips/osram в две коли от 6 години на сам (комбинирани години) и нямам никакви проблеми.

преди няколко месеца сложих някаква куча марка в колата на един и още работят, но той не я кара, камо ли през ноща. но доколкото съм чул кучи марки = кучи продукти

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 31 Дек 2006, 11:34

Питай колегата "535",той на скоро си слага на неговата кола и може да ти бъде полезен

Весели празници

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 535 » 31 Дек 2006, 13:06

ей ме на и мене :)) аз сложин ха мене на един колега купих от ебай и сега съм си взел един комплек ... за дългите ...

отначало имах някви гризи щотото едни мизерници ... ми преебаха копчето за включване на габарити и фарове ...уш го оправяха но са некадърни

тоя приятел дето си сложи няма ядове ... един колега от лорк си сложи и също няма грижи :)) смятай аз щом си взимам втори комплект :)) дали съм доволен !!!

светят яко и са китайски цената идва под 300 лева с послендите убих коня ... дойдоха ми 220 лева със всичко :)))

крушките изглеждат по един и същ начин за всички производители !!!!
със супер минимални ралики ... дето писаха другит колеги от форума разликата е в кашона ... (е не е савсем така стъкларията е еднаква има ралика в пласмасовите части)

но от китайски и "оргинален" няма разлика ... всичко е въпрс на монтаж ... според мен това е мое скромно мнение ...фабричен е ралично .... говоря за китове .... и е тъпо да дадеш 1500 лева за кит щото е марков :))) виждал съм едни и същи с ралични кутии :)))

послепис фабричен е най добре :)) но ако имаше такъв нямаше да питаш ... и допълнение аз видях на оня тарикат от тунинг бг в продава как изглеждат и ги намерих неговите в китай и вместо от него по 400 си ги зех за 300 ... гаранция дават ... ама не заводска :)) а за да не си развалят името просто зимат от друг кт и ти заменят ... я захранване я крушка имат ни за риби бате ... а не за клиенти ... нали влизаме в ЕС нека сме клиенти .... хубаво е слагай ...но не се набивай пари иди при най коректните ... всичко е едакво ...важен е майстора има тънкости

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 31 Дек 2006, 14:37

само да допълня: няма фабрични китове. има само дръпнати фабрични части...

:winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Яну 2007, 21:21

535 написа:ей ме на и мене :)) аз сложин ха мене на един колега купих от ебай и сега съм си взел един комплек ... за дългите ...

отначало имах някви гризи щотото едни мизерници ... ми преебаха копчето за включване на габарити и фарове ...уш го оправяха но са некадърни

тоя приятел дето си сложи няма ядове ... един колега от лорк си сложи и също няма грижи :)) смятай аз щом си взимам втори комплект :)) дали съм доволен !!!

светят яко и са китайски цената идва под 300 лева с послендите убих коня ... дойдоха ми 220 лева със всичко :)))

крушките изглеждат по един и същ начин за всички производители !!!!
със супер минимални ралики ... дето писаха другит колеги от форума разликата е в кашона ... (е не е савсем така стъкларията е еднаква има ралика в пласмасовите части)

но от китайски и "оргинален" няма разлика ... всичко е въпрс на монтаж ... според мен това е мое скромно мнение ...фабричен е ралично .... говоря за китове .... и е тъпо да дадеш 1500 лева за кит щото е марков :))) виждал съм едни и същи с ралични кутии :)))

послепис фабричен е най добре :)) но ако имаше такъв нямаше да питаш ... и допълнение аз видях на оня тарикат от тунинг бг в продава как изглеждат и ги намерих неговите в китай и вместо от него по 400 си ги зех за 300 ... гаранция дават ... ама не заводска :)) а за да не си развалят името просто зимат от друг кт и ти заменят ... я захранване я крушка имат ни за риби бате ... а не за клиенти ... нали влизаме в ЕС нека сме клиенти .... хубаво е слагай ...но не се набивай пари иди при най коректните ... всичко е едакво ...важен е майстора има тънкости

Правил ли си снимки преди да сложиш ксенон и след като си сложил да видиш разликата :?: Ако си правил и не ти е проблем качи някой снимка да видя как свети твоя ксенон ;) Аз ще взема ксенон от фирмата на която пуснах линк в първия си пост, но не съм го решил на 100% за сега клоня към тях.

П.П Някой ако е слагал ксенон на колата си и има снимки да ги качи ако може да сравним на кой как свети ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xenond » 02 Яну 2007, 21:36

бате аз си сложих на игал и вече цяла година нямам ядове,постоянно карам на фарофе снимки мога да кача утре вечер

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 02 Яну 2007, 23:46

Lok-Na-Rok!

Абе не ми обяснявайте как китайските и HELLA са един дол дренки щот нема да ви повярвам :mhihi:
Всички щеха да купуват жълтурестите нали така :)
Най-малкото името е някакъв гарант за качество. Не че ще си купя за 2 бона на хела, бих си взел за 300 китайски но това е щото нямам кинти :) Но си купувам телефон NOKIA - ФИНЛАНДСКИ и нямам проблеми, а давам 70лв. повече, а не телефон марка ЛАЙ НО МАЗГА - 3!
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Яну 2007, 20:49

xenond написа:бате аз си сложих на игал и вече цяла година нямам ядове,постоянно карам на фарофе снимки мога да кача утре вечер

Ще съм благодарен ако качиш снимки ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 03 Яну 2007, 21:12

аз имам на мойта и на тъмно и на светло и бих качил ама съм лимон и не знам как :mhihi: :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Яну 2007, 21:22

Tvrrr, оценявам чуството ти за хумор относно качването на снимки :!: Ти при кой си сложи ксенона ако не е тайна :?: Доволен ли си :?:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 03 Яну 2007, 22:17

Аз от ксенона съм много доволен. Преди мене го е слагал предишния собственик и ми каза че е от мерцедес Е-класа. Ако си слагате ксенон, си тряа фаровете с лупите иначе нещо не е арно по мое мнение. Сега на скоро я ударих колата малко в ена мантинелка и счупох десния фар и сега ми сменят фара с ксенона в казичене при един майстор стабилен. Като я взема тая седмица надявам се ще пиша и ще дам снимки. Иначе в галерияте имам снимки на светло а сега ще кача и на тъмно как свети убавицата ;))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 03 Яну 2007, 23:13

Tvrrr, мерси за снимките ;) Мойте фарове са с лупи и мисля, че ще стане добре като сложа ксенон!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Tvrrr » 03 Яну 2007, 23:17

100%, брат!!! XENONA напрао цепи мпрака, а как се промения цялата визия на колата!!! Ще се родиш! айде чакам снимки :)) и успех

Назад към Извън Темата