Честито, европейци!, нови цени на горивата
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Tvrrr написа:ако оправят пътищата и безделниците спрат да прават задръстеания и бензина стане качествен!!!
!
да дааа и като се събудим краката ни отвити и леглото в бензин
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
![/quote]
да дааа и като се събудим краката ни отвити и леглото в бензин[/quote]
еми не знам ама са на 8ми като нях на банско пътя вече е перфектен с изключение на част от предела, който още е в ремонт и скоро ще стане перфектен. Мналата седмица пък ходихме до Ловеч да разтъпчем едно субару и пътя и за там е чисто нов асеалт с ебати добрите завои. И има още много нови пътища из БГ просто тряа време сичко да стане розово след като сме били в лайна до уши!
еми не знам ама са на 8ми като нях на банско пътя вече е перфектен с изключение на част от предела, който още е в ремонт и скоро ще стане перфектен. Мналата седмица пък ходихме до Ловеч да разтъпчем едно субару и пътя и за там е чисто нов асеалт с ебати добрите завои. И има още много нови пътища из БГ просто тряа време сичко да стане розово след като сме били в лайна до уши!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Tvrrr написа:!
еми не знам ама са на 8ми като нях на банско пътя вече е перфектен с изключение на част от предела, който още е в ремонт и скоро ще стане перфектен. Мналата седмица пък ходихме до Ловеч да разтъпчем едно субару и пътя и за там е чисто нов асеалт с ебати добрите завои. И има още много нови пътища из БГ просто тряа време сичко да стане розово след като сме били в лайна до уши![/quote]
ама тва няма нищо общо с поскъпването на бензина и другите стоки ... и с ЕС ... до са си ни даваха пари за пътища без да сме в ЕС ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Sharo написа:ама тва няма нищо общо с поскъпването на бензина и другите стоки ... и с ЕС ... до са си ни даваха пари за пътища без да сме в ЕС ...
Даваха ни така наречените "предсъединителни фондове" и ще продължат да дават и определено ние ще сме на по-голяма далавера, от колкото европейците от нас, ама нали сме си черногледички, трябва абсолютно всяка промяна, която се зададе на хоризонта, да бъде оплюта. Това, донякъде е оправдано, от липсата ни на самочувствие и увереност в собствените ни сили.
А акциза в БГ по принцип е по-нисък отколкото в ЕС, така че ще се вдига още.
Обаче в крайна сметка не е важно колко струва бензина, а колко пари изкарваме и съм убеден, че доходите през 2007-ма ще се повишат поне с 10%, обаче този факт никой няма да го отчете.
Много хора сега в края на годината могат да си направят проста равносметка - колко получават сега като пари, и колко в края на 1996-та година? Тогава именно Жан беше наритан и България пое към пресъединяване в ЕС. А ако направим същата равносметка след 10 години? Дали няма да се кажем тогава с насмешка "Бахти, за бякакви стотинки сме се шашкали

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
стотинки, но 10% са си 10% - и след като всичко се кара с транспорт, от хляб през мебели до хора и техника, логично ще има осезаем процент поскъпване на всичко. Бавно и славно
то стига само храната да се вдигне и 'нали трябва да ядеме...' и айде. Но да видиме как ще задържат под 5% инфлацията, интересно ще ми е да успеят 

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Tова звучи чудесноPlague написа:Fking написа:Погледнете от хубавата страна, некои хора ще карат по-малко и ще има по-малко задръствания :>
ти тва сериозно или на шега го пишеш ?

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Еми какво да ви кажа съжелявам ги тея дето гласуваха за БСП защото те обещаваха нещо а вършат друго. Спомнятели си Първанов колко обещаваше да отстоява интересите на България против европйският съюз, против затварянето на Аец, Против базите на НАТО- и какво стана накрая Европа каза, че ще финансира България и Първанов се фана за палците на краката и забрави какво е обещавал, това беше неговият пример за точност и лоялност поне за мене, аз не гласувах за него. Как може една партия с една цел в живота си против НАТО и Европейският съюз изведнъж да си промени коренно мисленето си ? На тези избори за Президент какво стана ? Волен обеща същите работи като Първанов едно време и избирателите си измениха на предишното мислене. Не може цял живот да си против една кауза и изведнъж да се одметнеш.(БСП лидерите)Парите са голямо изкошение.
Най лошото е, че няма за кои да се гласува..

mastorpetko написа:Sharo написа:Обаче в крайна сметка не е важно колко струва бензина, а колко пари изкарваме и съм убеден, че доходите през 2007-ма ще се повишат поне с 10%, обаче този факт никой няма да го отчете.
Понеже колегата ме нарече провокатор, искам да попитам всички собсвеници на фирми тук:
Ще вдигнете ли заплатите на хората си с 10%? И ез условия, а на всички и то задължително......
Колега, 10% на енергоносителите се отразяват с повече от 10% върху цената на крайния продукт. Билета за градски транспорт от 50 стана 70 ст, а това са 40% ..... Не ми брой стотинките, а гледай процентите. Защото в българските банки кредитите са 16-17%, а оттатък стигат и до 3% при дълги срокове. А тия 10-13% за 30 години оскъпяват два пъти всичко.
Айде стига уроци по икономика. Който не вярва на горното, да ходи да слуша лекции на доц. Иван Костов
ditko1 написа:Еми какво да ви кажа съжелявам ги тея дето гласуваха за БСП защото те обещаваха нещо а вършат друго. Спомнятели си Първанов колко обещаваше да отстоява интересите на България против европйският съюз, против затварянето на Аец, Против базите на НАТО- и какво стана накрая Европа каза, че ще финансира България и Първанов се фана за палците на краката и забрави какво е обещавал, това беше неговият пример за точност и лоялност поне за мене, аз не гласувах за него. Как може една партия с една цел в живота си против НАТО и Европейският съюз изведнъж да си промени коренно мисленето си ? На тези избори за Президент какво стана ? Волен обеща същите работи като Първанов едно време и избирателите си измениха на предишното мислене. Не може цял живот да си против една кауза и изведнъж да се одметнеш.(БСП лидерите)Парите са голямо изкошение.
договора за АЕЦ го почна костов, НДСВ го закла.
ние сме парламентарна република, президента няма особени правомощия.
пращай упреките където им е мястото!
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Абе вески оплита повече и повече от предишния- Станишев кво си мисли, чи като той ще ходи се кълчи по празненствата е най-успешния премиер- трънци. Жан подхвана, Костов ни среза повече и от него- но много по-неусезаемо, НДСВ довършваха и цоцкаха кото можаха 4 години, щото беше ясно, че повече няма има, а есга се спазариха да ни шия за тяхна облага 3 партии. Така, че да обвиняваме персонално не става, а и файда няма. А за ЕС да си стиснел бузките яко, щото изненадите тепърва предстоят, а колегата който е толкоз розово настроен- да сметне 10 % на една средна заплата ще се отрамзят ли на това, което повдига влизането ни в ЕС като цени- не разбирам он икономика, ма поне мога да смятам като ида на бензиностанцията или в магазина.
BMW_maniac написа:А за ЕС да си стиснел бузките яко, щото изненадите тепърва предстоят, а колегата който е толкоз розово настроен- да сметне 10 % на една средна заплата ще се отрамзят ли на това, което повдига влизането ни в ЕС като цени- не разбирам он икономика, ма поне мога да смятам като ида на бензиностанцията или в магазина.
Прост пример:
Онзи на нивата като му вдигнат 10% цената на нафтата за трактора, с колко ще вдигне зърното? Защото след него има още един - двата, които ще карат зърното до мелницата, оттам във фурната, която ако е на нафта, в която дори тока поскъпва, наема и поскъпра, бачкаторите мрънкят за заплати - търговците после също ще хакнат нещо, та с колко стотинки ще поскъпне насъщния? С 10% или вече килото подгони 2.60лв и мисли за 3.00лв ..... ама нали и същото това зърно е и част от фуражите за животните, които после стават на месо, пържоли, салам, кремвирши от месо .... а те с колко в час ще полетят?
Та тия 15 ст на литър знаете ли какъв шамар ще ни изплющят накрая?
Та едни бакшиши искат от 45ст да докарат 1лв, а това си е 100%, защото горивата поскъпнали ... а те карат на газ и метан ....
Жална им майка на оставащите тук!
- Гост
-
Дълго се чудех дали да не пусна тема, но не мисля , че подобни долни и лъжливи твърдения заслужават...
Отново става дума за поругаването на българите, и за недвусмислените `намеци`, че не сме желани в ЕС... Аз останах без думи
http://ziezi.net/gavra.html
http://ziezi.net/gavra2.html
Отново става дума за поругаването на българите, и за недвусмислените `намеци`, че не сме желани в ЕС... Аз останах без думи

http://ziezi.net/gavra.html
http://ziezi.net/gavra2.html
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
smamf написа:
Аз от цялото видяно се зачудих дали живея в Мангалия, а не в България

хванали емигранти, на снимката мангали, снимка на българин....гордо се вее брадат мангал....на къде отиваме хора?!?!
А относно горивата...държавата Абсурдистан...тия горе си лапкат...вдигат цените за да могат тия дето им дават лапането да им дават повече лапане...
Както казва един приятел: "Всичко е далавера, да се благодарим, че сме в нея!"
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4