Обесиха Саддам
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Обесиха Саддам
http://news.ibox.bg/news/id_152828292 може да е глупава темата,ама днес като гледах как му слагат бесилото,много кофти ми стана
Вие какво ще кажете по въпроса?

Последна промяна evans на 31 Дек 2006, 0:45, променена общо 1 път
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
Бе колкото и да е направил- не беше това начина. А и не мисля, че е много справедливо, може да е по-евтино от затвора, но не е по-справедливо.
Сега ще видите как ще обесят нашите медици.В момента либийците са в тридневен траур,заради Саддам.Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти
Последна промяна evans на 31 Дек 2006, 0:54, променена общо 1 път
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
BMW_maniac написа:Бе колкото и да е направил- не беше това начина. А и не мисля, че е много справедливо, може да е по-евтино от затвора, но не е по-справедливо.
Съгласен съм с колегата, не трябваше така да постъпват

Бесят, защото от затвора той винаги може да напомни някои прости факти... например, кой качи Саддам на власт, защо и с каква цел? Кой му разреши да се въоръжава и кой му даде неконвенционалното оръжие, което впрочем изобщо не беше в тези размери, за които се говореше... Нали търсеха биологическо оръжие в Ирак, намериха ли поне един склад?!!
Изобщо, обесиха го, защото нещата седят като в оня виц: "Откъде американците са толкова сигурни в това, че ирак притежава оръжия за масово поразяване? Ами как откъде - пазят си фактурите."
Изобщо, обесиха го, защото нещата седят като в оня виц: "Откъде американците са толкова сигурни в това, че ирак притежава оръжия за масово поразяване? Ами как откъде - пазят си фактурите."
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
sieg написа:Изобщо, обесиха го, защото нещата седят като в оня виц: "Откъде американците са толкова сигурни в това, че ирак притежава оръжия за масово поразяване? Ами как откъде - пазят си фактурите."

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
evans написа:Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти
Мисля, че си го обесиха иракчаните.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
а той колко хора е обесил с лека ръка а ???? 150 шаитй е убил тва нормално ли е? а за други не разкрити убиства ? Целият живот е една подигравка.. Как може да сме били толкова години под турско робство и са изнасилвали българките и грабежи са става ли и ние пак да изберем мисиумани да ни водят държавата(нямам нищо против тях) но не е редно след всичко случиоло се..Поне малко ако се уважавахме трябваше само българи да ни оправляват. Според мен мисиулманите имат някаква страна гледна точка за живота.
ditko1 написа:а той колко хора е обесил с лека ръка а ???? 150 шаитй е убил тва нормално ли е? а за други не разкрити убиства ? Целият живот е една подигравка.. Как може да сме били толкова години под турско робство и са изнасилвали българките и грабежи са става ли и ние пак да изберем мисиумани да ни водят държавата(нямам нищо против тях) но не е редно след всичко случиоло се..Поне малко ако се уважавахме трябваше само българи да ни оправляват. Според мен мисиулманите имат някаква страна гледна точка за живота.
е тва кво общо има с темата?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
абе не знам ма иракчаните бяха по-добре,че като ли под диктатура.Гледайте сега кфа демокрация се получава там
По 50 жертви от терористи,безредици и не знам си кво 

ТДС - Турбо Див Селянин
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Bavarishe
Всеки човек има право на свобода неможеш да преценяваш на хората живота от своя гледна точка как е по добре. Със диктаторски режим и прилагане на сила не е по добре.
Всеки човек има право на свобода неможеш да преценяваш на хората живота от своя гледна точка как е по добре. Със диктаторски режим и прилагане на сила не е по добре.
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
evans написа:Сега ще видите как ще обесят нашите медици.В момента либийците са в тридневен траур,заради Саддам.Щом западния свят може да беси,защо и ние неможем да бесим,па вие си закачайте ленти
Е това е нещо дето яко ми бега, защо са тея ленти.Пълни глупости,сигурна съм че няма 1 нормален човек който да не е съпричастен със съдбата на нашите, и кво като го показваме по тоя странен начин(с тези ленти).И цялата да се накача с тях няма по никакъв начин да променя каквото и да е било.Ако някой от нас до сега е могъл да промени съдбата им е щял да го направи хиляди пъти.
НЕ СМЕ НИЕ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО!!!!
Куму е нужна тази показност.....на 01.01.2006г , те пак ще са там .....БЕЗ ВИНА, ВИНОВНИ в очакване на присъдата!!!!
Някой трябва да плати за тези невинни деца, но трябва ли това да са хора,подтикнати да отидат там за да дадат едно по-добро бъдеще на собствените си.........и защо....защтото "големите" не си гледат работата...........
Аз ще нося лента, носете и вие.... ДАНО ПРОМЕНИМ НЕЩО.....[/b]
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3