Мнения за Xenon
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Мнения за Xenon
Искам да си купя Bi-xenon, но от толкова много фирми, който предлагат вече не знам от кой да си купя
Някой ако има преки впечатления ще се радвам да ги сподели
Гледах в този сайт за ксенон, но не знам дали са качествени и струва ли се да взема от тях?
http://www.xenonbg.net/content.php?ID=3&MenuID=1
Гледах и други по евтини ксенони и за мое учудване дават пълна гаранция от 1 г. на комплектите а не като другите 6 месеца за самите крушки и 1 г. за инсталацията.
Сега се чудя какво да правя
Ако взема от по скъпите и стане фал с крушките става кофти
ще трябва да се изръся между 140-240 лв. за нови крущки. Ако си купя от по евтините (близо 2 пъти) те са с гаранция 1 г. и на инсталацията и на крушките и дори да стане фал след гаранцията ще си купя същити нови. Но въпроса е кое е по добрия вариянт според вас?!

http://www.xenonbg.net/content.php?ID=3&MenuID=1
Гледах и други по евтини ксенони и за мое учудване дават пълна гаранция от 1 г. на комплектите а не като другите 6 месеца за самите крушки и 1 г. за инсталацията.
Сега се чудя какво да правя

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Питай колегата "535",той на скоро си слага на неговата кола и може да ти бъде полезен
Весели празници
Весели празници
ей ме на и мене
) аз сложин ха мене на един колега купих от ебай и сега съм си взел един комплек ... за дългите ...
отначало имах някви гризи щотото едни мизерници ... ми преебаха копчето за включване на габарити и фарове ...уш го оправяха но са некадърни
тоя приятел дето си сложи няма ядове ... един колега от лорк си сложи и също няма грижи
) смятай аз щом си взимам втори комплект
) дали съм доволен !!!
светят яко и са китайски цената идва под 300 лева с послендите убих коня ... дойдоха ми 220 лева със всичко
))
крушките изглеждат по един и същ начин за всички производители !!!!
със супер минимални ралики ... дето писаха другит колеги от форума разликата е в кашона ... (е не е савсем така стъкларията е еднаква има ралика в пласмасовите части)
но от китайски и "оргинален" няма разлика ... всичко е въпрс на монтаж ... според мен това е мое скромно мнение ...фабричен е ралично .... говоря за китове .... и е тъпо да дадеш 1500 лева за кит щото е марков
)) виждал съм едни и същи с ралични кутии
))
послепис фабричен е най добре
) но ако имаше такъв нямаше да питаш ... и допълнение аз видях на оня тарикат от тунинг бг в продава как изглеждат и ги намерих неговите в китай и вместо от него по 400 си ги зех за 300 ... гаранция дават ... ама не заводска
) а за да не си развалят името просто зимат от друг кт и ти заменят ... я захранване я крушка имат ни за риби бате ... а не за клиенти ... нали влизаме в ЕС нека сме клиенти .... хубаво е слагай ...но не се набивай пари иди при най коректните ... всичко е едакво ...важен е майстора има тънкости

отначало имах някви гризи щотото едни мизерници ... ми преебаха копчето за включване на габарити и фарове ...уш го оправяха но са некадърни
тоя приятел дето си сложи няма ядове ... един колега от лорк си сложи и също няма грижи

светят яко и са китайски цената идва под 300 лева с послендите убих коня ... дойдоха ми 220 лева със всичко

със супер минимални ралики ... дето писаха другит колеги от форума разликата е в кашона ... (е не е савсем така стъкларията е еднаква има ралика в пласмасовите части)
но от китайски и "оргинален" няма разлика ... всичко е въпрс на монтаж ... според мен това е мое скромно мнение ...фабричен е ралично .... говоря за китове .... и е тъпо да дадеш 1500 лева за кит щото е марков

послепис фабричен е най добре

535 написа:ей ме на и мене) аз сложин ха мене на един колега купих от ебай и сега съм си взел един комплек ... за дългите ...
тоя приятел дето си сложи няма ядове ... един колега от лорк си сложи и също няма грижи) смятай аз щом си взимам втори комплект
) дали съм доволен !!!
светят яко и са китайски цената идва под 300 лева с послендите убих коня ... дойдоха ми 220 лева със всичко))
но от китайски и "оргинален" няма разлика ... всичко е въпрс на монтаж ... според мен това е мое скромно мнение ...фабричен е ралично .... говоря за китове .... и е тъпо да дадеш 1500 лева за кит щото е марков)) виждал съм едни и същи с ралични кутии
))
послепис фабричен е най добре) но ако имаше такъв нямаше да питаш ... и допълнение аз видях на оня тарикат от тунинг бг в продава как изглеждат и ги намерих неговите в китай и вместо от него по 400 си ги зех за 300 ... гаранция дават ... ама не заводска
) а за да не си развалят името просто зимат от друг кт и ти заменят ... я захранване я крушка имат ни за риби бате ... а не за клиенти ... нали влизаме в ЕС нека сме клиенти .... хубаво е слагай ...но не се набивай пари иди при най коректните ... всичко е едакво ...важен е майстора има тънкости
Правил ли си снимки преди да сложиш ксенон и след като си сложил да видиш разликата

П.П Някой ако е слагал ксенон на колата си и има снимки да ги качи ако може да сравним на кой как свети

- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Na-Rok!
Абе не ми обяснявайте как китайските и HELLA са един дол дренки щот нема да ви повярвам
Всички щеха да купуват жълтурестите нали така
Най-малкото името е някакъв гарант за качество. Не че ще си купя за 2 бона на хела, бих си взел за 300 китайски но това е щото нямам кинти
Но си купувам телефон NOKIA - ФИНЛАНДСКИ и нямам проблеми, а давам 70лв. повече, а не телефон марка ЛАЙ НО МАЗГА - 3!
Абе не ми обяснявайте как китайските и HELLA са един дол дренки щот нема да ви повярвам

Всички щеха да купуват жълтурестите нали така

Най-малкото името е някакъв гарант за качество. Не че ще си купя за 2 бона на хела, бих си взел за 300 китайски но това е щото нямам кинти

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
Аз от ксенона съм много доволен. Преди мене го е слагал предишния собственик и ми каза че е от мерцедес Е-класа. Ако си слагате ксенон, си тряа фаровете с лупите иначе нещо не е арно по мое мнение. Сега на скоро я ударих колата малко в ена мантинелка и счупох десния фар и сега ми сменят фара с ксенона в казичене при един майстор стабилен. Като я взема тая седмица надявам се ще пиша и ще дам снимки. Иначе в галерияте имам снимки на светло а сега ще кача и на тъмно как свети убавицата
)

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
100%, брат!!! XENONA напрао цепи мпрака, а как се промения цялата визия на колата!!! Ще се родиш! айде чакам снимки
) и успех

14 мнения
• Страница 1 от 1