Тъмни стъкла на е36 купе???!!! ДИЛЕМА!!!???
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Затъмни ги И сложи 18'' джанти!
Мноо ясно, че с тъмните стъкла е по-перфектно! Иначе верно като аквариум!!!!
Мноо ясно, че с тъмните стъкла е по-перфектно! Иначе верно като аквариум!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Сложи тъмни стъкла и са след празниците шапките както са гладни ще останеш доволен.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега и при мен е голяма дилема тъмни или не. Ама някакси не мога да си представя колата със затъмнени стъкла. Моята е тъмно синьо-лилав цвят и някакси дори и много тъмно не ми се връзва. А твота изглежда много добре без затъмнените стъкла, а и салонът ти е светъл...остави я така.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Nasti написа:Сложи тъмни стъкла и са след празниците шапките както са гладни ще останеш доволен.
може да си останат гладни стига да знаеш какво да кажеш .. няколко пъти ме спират и получават .... нищо точно за задния джам

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
ма то отзад странични и заден джам си имаш шраво, става дума че на полувина тумна не знам дали ще е добре иначе кукуте проблеми правят за предните ако са тъмни (ама па как седии..) 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
абе с тъмните стъкла си е по-готино и по-тузарско
Tvrrr има закон и за задното, само на задните странични може да слагаш по закон 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
SuPeR_FLY написа:абе с тъмните стъкла си е по-готино и по-тузарскоTvrrr има закон и за задното, само на задните странични може да слагаш по закон
Много бъркаш закон за затъмняване на задня джам няма, има само 4е е забранено да слагаш щора отзад
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
закона гласи ако имаш странични огледала можеш да си намалиш видимоста на страничните задни и иа най задниа
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
fen_na_bmw написа:закона гласи ако имаш странични огледала можеш да си намалиш видимоста на страничните задни и иа най задниа
Само за страничните стъкла е позволено. На мен ми написаха акт за щората на задното стъкло, въпреки че имам странични огледала. Чаках си талончето СЕДЕМ месеца и на края ме глобиха 20 лв без отнемане на точки

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
X-citer написа:fen_na_bmw написа:закона гласи ако имаш странични огледала можеш да си намалиш видимоста на страничните задни и иа най задниа
Само за страничните стъкла е позволено. На мен ми написаха акт за щората на задното стъкло, въпреки че имам странични огледала. Чаках си талончето СЕДЕМ месеца и на края ме глобиха 20 лв без отнемане на точки
Е ти не оспорва ли тая глупост. На моята /черното Е30, пътувахме заедно на 16ти/ ми правят проблем само на едно място в България - караулката преди Кърджали, имам колеги в тая посока. Последния път полицайчето ми вади някакъв омазан тефтер да ми четел закона. Викам му спокойно бе човек, аз го имам в оригинал в жабката

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е преметнали са те. ще взема да изровя и конкретно закона, ако има изобщо формулирано читаво нещо такова, което все повече ме съмнява, като гледам големия брой двустранни тълкувания.
за задни странични и задно не могат да ти кажат нищо, ако ще да си с ламарини. За задното могат _само_ ако нямаш 2 странични огледала, понеже нямаш видимост. Аз лично карах цяло лято със щората опъната на задното, и само 1 път един се опита да ми каже нещо но опита му приключи за под 3 минути
за задни странични и задно не могат да ти кажат нищо, ако ще да си с ламарини. За задното могат _само_ ако нямаш 2 странични огледала, понеже нямаш видимост. Аз лично карах цяло лято със щората опъната на задното, и само 1 път един се опита да ми каже нещо но опита му приключи за под 3 минути

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
За отзад НИЩО не могат да кажат при положение че имаш странични огледала и не се заяждат!
Ама мисля да е отсякъде мрак! Ако ше е гарга да е рошава
!
Ама мисля да е отсякъде мрак! Ако ше е гарга да е рошава

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3