Прекъсва сутрин докато загрее
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- marian6064
- Потребител
-
- Кара: BMW-E46-330i
Прекъсва сутрин докато загрее
Здравейте колеги,имам проблем със сутрешното палене на БМВ е46-330i-2002г.Като я запаля сутрин,колата започва да тресе и прекъсва все едно работи на по-малко цилиндри.След като загрее хубаво и стане около60-70градуса температурата на водата и се оправя.Това го правеше и през топлите дни,но много по-слабо.Колата я карам веднъж седмично за съжаление,защото със с друга служебна.Моля за съвети.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Re: Прекъсва сутрин докато загрее
Съвета ми е да направиш една диагностика и тогава да пускаш тема! 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: Прекъсва сутрин докато загрее
marian6064 написа:Здравейте колеги,имам проблем със сутрешното палене на БМВ е46-330i-2002г.Като я запаля сутрин,колата започва да тресе и прекъсва все едно работи на по-малко цилиндри.След като загрее хубаво и стане около60-70градуса температурата на водата и се оправя.Това го правеше и през топлите дни,но много по-слабо.Колата я карам веднъж седмично за съжаление,защото със с друга служебна.Моля за съвети.
Колега, от това което описваш- вероятно е проблема да е локален/прословутите "мисфайъри"/Както ти казва колегата ще се види с диагностика кой е проблемния цилиндър/и, след което се конкретизира вида на проблема- запалване, горивоподаване, ниска компресия.
3 мнения
• Страница 1 от 1