наи подходящото бмв за 20-21 годи6ен работещ студент
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
наи подходящото бмв за 20-21 годи6ен работещ студент
здравеите откривам тази тема за хора които искат да карат хубави и престижни коли и в същото време немогат да си позволят големи разходи да правят за кола колата е като жената направена е да ти служи скъпата кола е като кувата седи при теб докато ти доставя удоволстие после като ти псине отива при друг защото неможеш да си позволиш да я задаржиш ас сам харесал е36 316 102 коня компакт 95-97 за около 6000лв в момента се моля да отпадне ддс за внос на стари автомобили и да си внееса сам такава за мн по малко пари според мен е по добра покукка от някои седан 92 първо заради по лекото купе 316ком ще варви като 318 осен това седанът от 92 е с по старо поколение двигател върви по малко и харчи повече особено 99к (разход някои казват до 13 :shock: ) двигател те са от е30 но ги правят парвите години и на е36 при тях далаверата е вносът на инвалид както и 318 тдс основния мотив да се спра на 316и 102 8) коня компакт е че това е наи икономичното бмв спред бензиновите двигатели искл дизелите кадето икономията е :mhihi: никаква даваш повече пари за кола даваш повече пари за подръжка не искам да кажа нищо лошо за дизелите но има смисал зимаш голяма кола да кажем 5 ,7 малка кола дизел е тапо хем даваш повече пари хем варви по зле но да се върнем на темата интересуват ме мения каква кола да се спра човек според някои да караш 316 компкат е едни и сащи разходи като голф3 и като подражка и като разход на гориво ако е истина е прекрасно защото разликата м/у двете коли е огромна голф карат сулио и пулио секи втори циганин е с такава кола докато е36 като модел се появава 90та година а леко пипнатинте и освежени 3ки имат вид на кола 2000ната тва е показателно не си го измислям ас кажете вашето мение дали наиситна разходите са по малки или тва са общи приказки на търговците казват хубава кола харчи 7/100 евтини части и други глупости щото сам карал вектра там 1.6-2.0 е едно и сащо зави от састоянието на колата та идеята мие ако паруите са едни сащи по колата няма смисал да се дават 6000-6500 и да караш малка кола като можеш д си земеш седан е36 за 5000 които е сащия на вид или пак наи добре клсиката е34 там пак още по голяма тънкана намират се за 4000 добри борики но да не стане така да се набута човек с голямата кола и после да има големи разходи по нея и да неога да я карам щото колата ми трябва за ежедневно каране да си излиам с нея и да си ходя на раобта с нея не като някои тапаци дет познвам с хубави коли излизат с тях само до кварталното кафе да се направят ня голяма работа пред кучките а сутринта кат мина ги лгедам в 6 на спирката му текат цифките от студ ма вечерта е кафето вижтеме ас сам с бмв мислата ми е ако това нещо наистина е се едно караш астра или голф да го зимам има и други престийни коли с малак разход като ауди а3 и голф4 ма те са почти двоино по скъпи а и за части сам чувал че режат глави има друг вариянт 318ти 140 коня на книга го дават с 0.2-0,5 повече разход ма дали е истина знае само човек дет гое карал но вече и ас незнам кажете вие дали има значение модификацията на купето щото да караш седан и спорнто купе е по доре от компакта дали иам келепир от цялта работа :arrow:
Последна промяна bader на 30 Дек 2006, 14:36, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Брато, хвани и си оправи правописните и пунктоационните грешки, че така не знам кой ше се навие да ти прочете поста до край.... голяма мъка е...

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Егати мъката, колега верно оправи си поста, щото е много гнусно. Започнах да го чета и се отказах на третия ред. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Lacho_ написа:Егати мъката, колега верно оправи си поста, щото е много гнусно. Започнах да го чета и се отказах на третия ред.
евала че поне до третия си стигнал аз и то там не можах да разчета но нека момчето дасе радва така е студент пише май отгоре ако в днешно време студентите са такива какво да кажем за тези който и едвам и 12клас изкарват
грешки
на вниманието на всички постарах се да оправя грешките но за да не испадаме в такива трудности нека се въведе латиницата както е на всякаде
- s52b32
- Потребител
-
- Кара: E63 M6, Е32 750iL highline
- Мечтае да кара: Lotus Elise
На кирилица съществуват и буквите "Ъ" и "Й", да знаеш. Инсталирай си фонетично разположение на клавиатурата ако не ти харесва БДС (аз съм с фонетично).
Наистина е трудно да се чете съобщението ти, но само искам да кажа, че аз съм фен на 6-цилиндровите двигатели за Е36. Не знам по колко пари вървят, но мощността си струва.
И вземи сложи по някоя точка или въпросителна за край на изречението тук-таме...
Наистина е трудно да се чете съобщението ти, но само искам да кажа, че аз съм фен на 6-цилиндровите двигатели за Е36. Не знам по колко пари вървят, но мощността си струва.
И вземи сложи по някоя точка или въпросителна за край на изречението тук-таме...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
не съм чел какво си писал само че мисля че сам трябва да решиш каква кола да си земеш
тфа се едно да питаш каква жена да си зема ... ми такава да харчи малко да е много готина и да не ти изневерява
пък ако имаш много кинти земи си некоя барби
тфа се едно да питаш каква жена да си зема ... ми такава да харчи малко да е много готина и да не ти изневерява

пък ако имаш много кинти земи си некоя барби

the car
мерси а съветите аз си
имам инсталирана фонетика в къщи колкото до въпроса за клолата мн не помогнахте мен ме интересува следното някой да каже ето за тва трябвьт еди pisna mi edi kolko si pari na mesec za kasko edi kolko si za danaci edi kolko si za maslo i podrajka edi kolko si za benzin i total kolko pari na mesec trq da hrani6 4udovi6teto
kolkoto do 6tacite 320 e dostapna samo dugite sa eftini v 4ujbina no ne i v bg zaradi akciza spred nqkoi oba4e 318is e po dobra pokupka ot 320
имам инсталирана фонетика в къщи колкото до въпроса за клолата мн не помогнахте мен ме интересува следното някой да каже ето за тва трябвьт еди pisna mi edi kolko si pari na mesec za kasko edi kolko si za danaci edi kolko si za maslo i podrajka edi kolko si za benzin i total kolko pari na mesec trq da hrani6 4udovi6teto
kolkoto do 6tacite 320 e dostapna samo dugite sa eftini v 4ujbina no ne i v bg zaradi akciza spred nqkoi oba4e 318is e po dobra pokupka ot 320
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Аз съм студент на 20 години и си купих E36 93-та година и съм много доволен, но за икономично не можем да говорим, за който и от двигателите на бмв да ти предложа 1.6 е най-икономичен на дълъг път 7-8 съм го смъквал, но в града всички удрят 9-10 нагоре, така че си направи сметката. Частите са много скъпи, но за мой късмет си купих читаво Е36 и го карам вече 4 месеца и наливам бензин само 

bmw
kakvo to4no bmw kara6 4e nerazbrah 316 93 godni sedan ili kupe 99 ili 101 konq za koklo pari go si go kupi kakvi bqha na4alnite razhodi sled kupuvaneto na avtomobila za tiq znam 4e harat 9-10 na dalgo za kompakta gi hvalqt 4e na dalgo har4at 7 dali e taka nz
4asti
kazva6 skapi 4asti no karal li si druga kola predi da napravi6 sapostavka s cenite 6toto dumata skapo e otnositelno ne6to
- Keyyl
- Потребител
-
'92 M40B16 - Градско (за Велико Търново) - 10-20л/100 км
Извън градско - 6.5-8 според скоростта. До 120 - 6-6.5, вече нагоре значително скача и разходът.
Успех с намирането на кола

Извън градско - 6.5-8 според скоростта. До 120 - 6-6.5, вече нагоре значително скача и разходът.
Успех с намирането на кола

Икономи4но BMW няма. Това не е Opel!!!!!!
Ако ще си копуваш BMW и го караш така че да ти гори малко по-добре си вземи някаква друга марка кола.
А тези разходи 7-8 на сто не знам кой ги измисля, обаче от всичките коли които съм карал до сега най-икономична е била Opel Astra 99 година на баща ми 1400 кубика
и то разхода под 9 почти не и падаше.
На мен че ми е тежък десния крак спор няма, обаче аз все дефектни коли ли карам до сега, че под 9 не падам. А и моето tds-че също под 9 рядко пада, макар че двигателя е чисто нов в момента на 1500 км а и със стария си гореше смело, а по книжка разхода извън града е 5,4.
Та по въпроса, ако BMWто ти е само за престиж пред каките и икономично каране с минимална поддръжка и занемаряване на колата:):):):) само ще хабиш колата. Остави я на някой друг да се радва.
А ако ще си я караш както трябва разход под 12 градско едва ли ще видиш от която и да е бензинова Е36.
А инъче който и модел да вземеш няма да сгрешиш. BMW носи удоволствие винаги
:):).
Само не се заблуждавай, 316 с малко купенце върви като 318
та било то и комби.
Ако ще си копуваш BMW и го караш така че да ти гори малко по-добре си вземи някаква друга марка кола.
А тези разходи 7-8 на сто не знам кой ги измисля, обаче от всичките коли които съм карал до сега най-икономична е била Opel Astra 99 година на баща ми 1400 кубика

На мен че ми е тежък десния крак спор няма, обаче аз все дефектни коли ли карам до сега, че под 9 не падам. А и моето tds-че също под 9 рядко пада, макар че двигателя е чисто нов в момента на 1500 км а и със стария си гореше смело, а по книжка разхода извън града е 5,4.
Та по въпроса, ако BMWто ти е само за престиж пред каките и икономично каране с минимална поддръжка и занемаряване на колата:):):):) само ще хабиш колата. Остави я на някой друг да се радва.
А ако ще си я караш както трябва разход под 12 градско едва ли ще видиш от която и да е бензинова Е36.
А инъче който и модел да вземеш няма да сгрешиш. BMW носи удоволствие винаги

Само не се заблуждавай, 316 с малко купенце върви като 318

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3