Франция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 29 Дек 2006, 19:12

Ако е така и си прав ще почерпя. На мен са ми казали друго, но това беше преди около месец. Ако няма визи за вас добре, но от това което прочетох на мен май ще ми трябва :twisted:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 29 Дек 2006, 19:36

Значи Джорджи ще черпи по една Вешалица с ракия и люта чушка на ЕКО-то :mhihi: :D

Уффф ,викам си айде сега и тука едни 50 евро ... :confused:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34, М20В25+
Детайли за колата: Черен

Мнение от Van » 29 Дек 2006, 19:36

Влизаме в Сърбия срещу 50 евро

50 евро ще трябва да плати всеки българин, който иска да мине границата със Сърбия само срещу лична карта от 1 януари. Такова е изискването на Белград към всички граждани на ЕС. То няма да важи за вас, ако влезете в страната с международния си паспорт, както и досега. Възможността за свободно пътуване в Евросъюза със задължителната автозастраховка "Гражданска отговорност" няма да е достатъчна, за да пиете кафе в Гюргево или да напазарувате в Букурещ след Нова година с личния си автомобил. Граница и бариера от 1 януари формално няма да има, но пък солените такси на Дунав мост ще охладят поривите за свободно пътуване на мнозина. Само за влизане в Румъния трябва да имате 56 евро, показа проучване на в. "Утро". 6 евро струва преминаването през Дунав мост с лек автомобил от българска страна и още 47 евро румънски екотакси. Отделно се плаща румънската винетка, която е 3 евро за седмица.
в-к Стандарт
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djordje » 29 Дек 2006, 19:41

Значи са се променили някой неща, но преди със сигурност визата беше към 50 евро за всички, наистина не мислих да ви лъжа или плаша, напратив щях да помогна бе 8)
Бира ще черпя другия четвъртък на Еко, а вешалица ще трябва да носа от нас :mhihi: .

Предишна

Назад към Извън Темата