Франция
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Франция
Колеги,много моля да ме осведомите, във Франция винетни такси за пътищата ли се заплащат или само на автомагистралите PayToll
Ако може да ми кажете и цени ще съм много благодарен
П.С. и още нещо - сайт за дългосрочни прогнози за времето ( 23,24,25 януари Швейцария) ме интересува
Благодаря предварително
Георги Пенчев

Ако може да ми кажете и цени ще съм много благодарен

П.С. и още нещо - сайт за дългосрочни прогнози за времето ( 23,24,25 януари Швейцария) ме интересува

Благодаря предварително

Георги Пенчев
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
99 % съм сигурен че не се плащат винентни такси,а само за магистрала се плаща,колко точно е -не знам,но знаеш че в Франция си е скъпотийка по принцип...
Ако не греша,колегата Zack е пътувал с кола из Францията,той трябва да знае по-добре
А site- www.weather.com ,ама само до 10 дена напред има

А site- www.weather.com ,ама само до 10 дена напред има

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Здрасти Пенчев,
Ами аз там като бях, едното БМВ беше белгийско, другото френско и плащах само по магистралите. И като не бях с БМВ пак така
Май няма такива щуротии като винетки. Ако не ти се плаща и имаш GPS му даваш да избягва платените пътища и си пееш. Пък и големи задръствания из тая Франция
Освен това като избягваш магистралите виждаш много красоти дето иначе ги пропускаш. Аз бях със служебни кинти и пак избягвах магистралите
че си беше доста красиво пък и стотици километри магистрала е голяма гадост. И да знаеш, че много снимат, така че повече от 135-140км/ч да не вдигаш. На нас ни пратиха честитка
За цени ако не забравя утре ще видя касовите бележки и ще ти кажа. Нещо около 1 евро на 10 км. ми се върти ама
Лек път

Лек път

Последна промяна zAcK на 28 Дек 2006, 0:02, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

........
Няма винетки само си плащаш на магистралите 100%
Те са им достататъчно скъпи пътищата и затова не са сложили допълнително винетки, но пък са и най-добрите в европата, поне никъде не съм срещал толкова хубави пътища
За колегата над мен - мен са ме глобявали в Австрия - магистрална полиция понеже карах със 160 при ограничение 120 и глобата беше 300 евро
а в германия са ме засичали да минавам на червено и глобата беше 70 евро и по тяхните закони ако още веднъж мина на червено ми слагат забрана да карам на тяхна територия 2 години
Баси идиотите

Баси идиотите

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Re: ........
euroto написа:... и по тяхните закони ако още веднъж мина на червено ми слагат забрана да карам на тяхна територия 2 години![]()
Баси идиотите
Тука ако е така София щеше да бъка от велосипедисти и задръстванията щяха да са МИТ

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

Re: ........
Дилян Пенчев написа:euroto написа:... и по тяхните закони ако още веднъж мина на червено ми слагат забрана да карам на тяхна територия 2 години![]()
Баси идиотите
Тука ако е така София щеше да бъка от велосипедисти и задръстванията щяха да са МИТ
Според мен щяха да останат само линейки, полиция и пожарни коли = друго всичко се връща от където е дошло

- Penchev
- Сватбаря
-
Благодаря за информацията, Zack ще чакам да провериш и кажеш някакви ориентировъчни цени
Пътя ще ни е по лазурния бряг , Монте Карло ...
Ще има снимки скоро ...
Георги Пенчев

Пътя ще ни е по лазурния бряг , Монте Карло ...

Георги Пенчев
Пенчев, ако смятате да минавате през Сърбия, да знаете че след 1 януари ще са ви нужни визи, както и на мен ще ми е нужна, за да вляза в България. Това ако сте всички с Български паспорти, а предполагам е така. Иначе мога да ви помогна да получите визи, не мисля че и без мен няма да стане, но ако решите ми кажете, ще мине доста по лесно и по-бързо.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
колега кви визи кви пет лева за Сърбия? Нито немци, нито други граждани от ЕС имат визи за Сърбия!
Посочи откъде имаш тази информация?
- cherry_dream
- на ge_a диването
-
- Кара: E87 116i N45B16
CheGevara написа:колега кви визи кви пет лева за Сърбия? Нито немци, нито други граждани от ЕС имат визи за Сърбия!
Така казаха по новините снощи

Dare To Dream
CheGevara написа:колега кви визи кви пет лева за Сърбия? Нито немци, нито други граждани от ЕС имат визи за Сърбия!
Понеже съм сърбин и съм на ясно какво ще става. След първи януари ще ми е нужна виза за да влизам в България, така и на българите за да влязат в Сърбия. Освен това посланика е наш добър приятел, та не говора глупости.
- Penchev
- Сватбаря
-
djordje написа:Пенчев, ако смятате да минавате през Сърбия, да знаете че след 1 януари ще са ви нужни визи, както и на мен ще ми е нужна, за да вляза в България. Това ако сте всички с Български паспорти, а предполагам е така. Иначе мога да ви помогна да получите визи, не мисля че и без мен няма да стане, но ако решите ми кажете, ще мине доста по лесно и по-бързо.
Адаш, ти направо ме шашна

А някакви цени за тази услуга ориентировъчно да знаеш

Георги Пенчев
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
djordje написа:CheGevara написа:колега кви визи кви пет лева за Сърбия? Нито немци, нито други граждани от ЕС имат визи за Сърбия!
Понеже съм сърбин и съм на ясно какво ще става. След първи януари ще ми е нужна виза за да влизам в България, така и на българите за да влязат в Сърбия. Освен това посланика е наш добър приятел, та не говора глупости.
колега (адаш), аз много обичам сърби (освен когато имат светлоотразители и стоят на пътя с палка в ръка

ще звънна във външно за информация защото горещо ме интересува ...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
пак съм аз
мисля да си искам една почерпка от колегата djordje, защото само ни плаши без причина ...
България и Сърбия подписаха Спогодба за взаимни пътувания на граждани
специално текста който засяга визите:
за нервите, които ми причини на мен (и на Пенчев) чакам една почерпка на ЕКО-то

мисля да си искам една почерпка от колегата djordje, защото само ни плаши без причина ...
България и Сърбия подписаха Спогодба за взаимни пътувания на граждани
специално текста който засяга визите:
Спогодбата влиза в сила от 01.01.2007 г. Гражданите на Република България, приносители на валиден документ за пътуване, могат да влизат, да преминават транзит, временно да пребивават и да напускат територията на Република Сърбия без визи за срок до 90 /деветдесет/ дни в рамките на 6 /шест/ месеца от датата на първото влизане.
Гражданите на Република Сърбия, приносители на валиден документ за пътуване и виза, издадена от дипломатическо или консулско представителство на Република България, могат да влизат, да преминават транзит, да пребивават и да напускат територията на Република България за срока, определен във визата.
за нервите, които ми причини на мен (и на Пенчев) чакам една почерпка на ЕКО-то

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2