Изпотен фар Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Изпотен фар Е39
здравейте колеги.
единият фар постоянно се поти и не мога да разбера защо.отварях го няколко пъти,подсушавам го затварям и след 1-2дни пак се изпотява.моля ако някой е имал този проблем и го е отстранил да сподели.благодаря.

- Scouser
- младши ентусиаст
-
взимаш един сошоар и провери всички ъгълчета и тн. като намериш кое пропуска, здраво силикон и тва е.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
По-вероятно е да не се оправи, ако ще и силиконова баня да му направиш, но пробвай
Това е една от особеностите на Е36, но се среща и нагоре. На новите не знам дали са го оправили.

Never mistake motion for action...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
отваряш фара има едно гумено уплътнение между тях маже се даже само от единия край и се затваря приятел имаше същия проблем и го оправи по този начин а от удушниците влага не влиза

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Lucky написа:Чук и нов

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
ICE написа:Lucky написа:Чук и нов
И след мивка, особено на това време, пак го имаш проблема (макар и след 10 мин каране на фарове да изчезва проблема)... На мивката едно Ауди новото 8-ма серия, бронирано, имап същия проблем!
С нов може и да не стане толкова бързо.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
ЧНГ,приятели.От ноември за добро или лошо и аз се метнах на39-ка. Боледуваме от едни и същи болести.
Първият излекуван беше запотения фар. Истината е че ми трябваха 2 опита. И 2-та бяха продухване с въздух и после яко със силикон отвътре. Ми 2 месеца за сега нямам проблем.
Първият излекуван беше запотения фар. Истината е че ми трябваха 2 опита. И 2-та бяха продухване с въздух и после яко със силикон отвътре. Ми 2 месеца за сега нямам проблем.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Съжалявам за закъснението!Значи колата е 96та с нормалните фарове. Когато отвориш фара двете стъкла са прикрепени с щивтове-попълвам със силикон около стъклата и пласмасата върху която лежат по целия диаметър.След това в единия край на същата част от фара има 2 правоъгални отвора тях също запълваш със силикон.Преди да ги запълняизрязах едно картонче което покри отворите и в/у него богато със силикон.Така дефакто отделяш часта която се изпотява почти херметично.Остават само отдушниците.От тук на сетне се надяваш да нямаш пукнатина на лицевото стъкло.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2