Пак се иЗложиха на МИТНИЦАТА!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Пак се иЗложиха на МИТНИЦАТА!
Тази ве4ер на Пловдивската МИТНИЦА стана поредната миЗерия!Както по4ти всяка ве4ер куките доидоха да ни пораЗгонят,но 2-ма т.нар.RACERi се блъснаха в спряния ми ГОЛФ!Е просто това бе6е наи-тъпата катастрофа на която съм пресъствала и у4аствала,но за 6тастие този,кото ме блъсна ме нацели право в предната лява гума!Е на това,ако не му кажа КЪСМЕТ!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
изтината е, че при нашия измислен рейсинг най-страшен е точно момента, когато доидат куките. всички панически хукват да бягат все едно ще има направят нещо и точно такива разни измислени рейсъри, дигнали ключовете от на тате колата без грам трезва преценка си нямат и идея какво правят:(((

- Новини
-
Engi, съгласен съм че е глупаво светкавичното изнасяне при вида на куките и аз лично винаги си седя и си гледкам умно но веднъж се изтеглих последна кола и се наложи да вляза в ролята на жертвено агънце....отнесох само една тупалчица от чичко поуицай ама можеше зловещо да стане имайки в предвид с каква скорост налетя да ме изкарва от колата.
Въпреки всичко за нищо на света не се изнасям в суматохата. Първо, защото е глупаво и няма за какво да се хванат за мене, второ защото някой може да пострада в блъсканицата и трето защото обикновенно сме компанийка от няколко коли и не си оставям другарчетата в полис ръчичките.
Въпреки всичко за нищо на света не се изнасям в суматохата. Първо, защото е глупаво и няма за какво да се хванат за мене, второ защото някой може да пострада в блъсканицата и трето защото обикновенно сме компанийка от няколко коли и не си оставям другарчетата в полис ръчичките.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Е тва вече е прекалено.Аз последно видях как на едно AUDI му отнесоха вратата,ама не видях че и ти си го отнесла.Дано да си се разминала без поражения.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
ZoE пиленце, и аз днес разбрах за случилото се с теб и колата ти. Моите съболезнования и друг път внимавай каде спираш.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
МАЛКО КЪСНО включвам ама ко да правя
Даскало
Тя Бейбито си беше спряла на мястото,ама тея дето идват и на Всичкото място за спиране правят ВТОРИ И ТРЕТИ ленти за спиране мога да им кажа само
ЕВАЛА
Не се научихте,ама те и Полицайчетата ви го казаха
Добре че от наша страна нямаше жертви 

Тя Бейбито си беше спряла на мястото,ама тея дето идват и на Всичкото място за спиране правят ВТОРИ И ТРЕТИ ленти за спиране мога да им кажа само

Туй то.Абе Толкова ли сте МАЛОУМНИ че даже неможете да избягате като хората
Дамм тъжно но фактНякой хора ходят на Митницата за да може като дойдат ченгетата да се изнасят стил 2F2F

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Няма да е зле да се направи ЕВАКУАЦИОНЕН план при появата на 4енгета , че с тея панически действия често ще има смачкани...
, а иначе господата полицаи пристигат с пове4е от "приличната" скорост от 20км/ч и дават възможност на всички да се изнесем безавариино...

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
10 мнения
• Страница 1 от 1