Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Не тръгва, от чужбина трудна работа 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Ценна победа за Джошуа
Такам обаче беше в прекрасна форма просто....

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Много уважение заслужава този подценен герой 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Такам изобщо не е за подценяване, много здрав боксьор е в пъти по-здрав от нашия. Кофти беше аркадата и кръвта която му влизаше в окото след 4тия рунд, но и Джошуа се представи доста добре и се вижда как след всеки мач се изгражда британецо. И двамата имаха достатъчно въздух дори имах чувството на 8мия рунд, че сега започват!
Пулев едва ли щеше да издържи на тия тупаници като се знае колко е статичен...

I am beton!
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Като цяло аз съм на мнение,че не срещу Джошуа,ми и срещу Такам не тряя излиза нашия кюфтак,щото мноо пердах ще яде ! Кличко беше даже много милостив и търпелив с кюфтака.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Maxmadness написа:Като цяло аз съм на мнение,че не срещу Джошуа,ми и срещу Такам не тряя излиза нашия кюфтак,щото мноо пердах ще яде ! Кличко беше даже много милостив и търпелив с кюфтака.
Е той тоя Такам е ебаси динамичното мускулестото копеле, което държи и на пердах. Просто много хитър ход на нашия убавец. По-добре уж контузия и да се забрави отколкото да излезе, да го проснат като прани гащи както срещу Кличко и да остане в аналите като голямата уста която продължва напред, а реално нок аут срещу най-сериозните бойци.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Не ви ли се стори малко прибързано решението на съдията? Такам изобщо не беше пред падане на ринга. Според мен можеше и да си откарат до 12-и рунд. А Джошуа почна да издъхва накрая и Такам успя да му вкара няколко здрави удара, даже по едно време Такам гонеше, а Джошуа бягаше по ринга.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
madafaka_donkele написа:Не ви ли се стори малко прибързано решението на съдията? Такам изобщо не беше пред падане на ринга. Според мен можеше и да си откарат до 12-и рунд. А Джошуа почна да издъхва накрая и Такам успя да му вкара няколко здрави удара, даже по едно време Такам гонеше, а Джошуа бягаше по ринга.
Естествено, че беше избързано, но той така или иначе губеше и решиха да се застраховат и да запазят КО рейтинга на Джошуа. До случаен удар едва ли щеше да се стигне, а пък и двамата носят страшно много на бой. Браво на Такам, уникален боец! Човека се е подготвял само 12 дни за този мач, излезе и направи шоуто. Истински мъжкар. Ако беше нашето кюфте още в 4-тия щеше да падне след серията на Джошуа, толкова бой категорично не може да издържи. Такам такива тупалки отнесе и остана на крака, красавец! Иначе англичаните си бяха подготвили домашното, съдията даде една хубава почивка на Джошката таман като се беше бая задъхал в 7-мия рунд мисля че беше, но Такам определено ги изненада.
Изводите са: Такам машина, Уайлдър ше пребие Джошката догодина, а нашия е просто без коментар!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Чета темата от време на време.
Аз от този спорт нищо не разбирам, но ми прави впечатление грозните изказвания за Пулев.
Как ли не го нарекохте, защо е този хейт ?
Израстнали сме заедно, живеехме в съседни блокове, учихме в едно училище.
Помня как ги гонеха и биеха в квартала заедно с брат му ,как им викаха че са цигани.
Бих казал, живееха бедно, такива години бяха.
И на фона на това, едно българче от Младост се изправи в спор за титлата,
дори имаше шанс за 2-ри път да го направи.
Все си мисля, че поне малко, съвсем малко , уважение заслужава ,ако не за боксовите му
умения, поне за патриотизма, който винаги звучи от интервютата му.
Аз от този спорт нищо не разбирам, но ми прави впечатление грозните изказвания за Пулев.
Помня как ги гонеха и биеха в квартала заедно с брат му ,как им викаха че са цигани.
Все си мисля, че поне малко, съвсем малко , уважение заслужава ,ако не за боксовите му
- Larbi
- Потребител
-
skoti79 написа:Чета темата от време на време.
Разковничето както в много подобни случаи - бедно детство, тормоз, комплекси и като попаде глава над калта и го вади голям.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Хейта е заради наглите и глуповати изказвания, които прави редовно и то пред прекалено широка аудитория.
Мача снощи беше скалъпен, Джошуа остави Такам за да има повече шоу, иначе можеше много рано да си го нокаутира. Все пак беше интересно, а мача беше прекратен защото всеки момент Камерунца с двойна аркада, щеше да изпадане в бесъзнание
Мача снощи беше скалъпен, Джошуа остави Такам за да има повече шоу, иначе можеше много рано да си го нокаутира. Все пак беше интересно, а мача беше прекратен защото всеки момент Камерунца с двойна аркада, щеше да изпадане в бесъзнание
За мен мача беше безинтересен. Джошуа, не си даваше зор, а Такам правеше жалки опити да направи чудо ...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Club BMW написа:За мен мача беше безинтересен. Джошуа, не си даваше зор..
+1

- Larbi
- Потребител
-
С тия удари които отнесе Такам и остана прав не знам ако беше този Карлос срещу Пулев и да му набие един в бибитката дали Пулев нямаше да се строполи както срещи Кличко.