Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Витанов » 28 Окт 2017, 23:59

Не тръгва, от чужбина трудна работа :bang:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 29 Окт 2017, 0:08

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Окт 2017, 1:19

Ценна победа за Джошуа :D Такам обаче беше в прекрасна форма просто....
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2017, 3:11

Много уважение заслужава този подценен герой :shock:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Окт 2017, 3:24

Такам изобщо не е за подценяване, много здрав боксьор е в пъти по-здрав от нашия. Кофти беше аркадата и кръвта която му влизаше в окото след 4тия рунд, но и Джошуа се представи доста добре и се вижда как след всеки мач се изгражда британецо. И двамата имаха достатъчно въздух дори имах чувството на 8мия рунд, че сега започват! :mhihi: :shock: Пулев едва ли щеше да издържи на тия тупаници като се знае колко е статичен...
I am beton!

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Окт 2017, 3:50

Като цяло аз съм на мнение,че не срещу Джошуа,ми и срещу Такам не тряя излиза нашия кюфтак,щото мноо пердах ще яде ! Кличко беше даже много милостив и търпелив с кюфтака.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 29 Окт 2017, 8:37

Maxmadness написа:Като цяло аз съм на мнение,че не срещу Джошуа,ми и срещу Такам не тряя излиза нашия кюфтак,щото мноо пердах ще яде ! Кличко беше даже много милостив и търпелив с кюфтака.

Е той тоя Такам е ебаси динамичното мускулестото копеле, което държи и на пердах. Просто много хитър ход на нашия убавец. По-добре уж контузия и да се забрави отколкото да излезе, да го проснат като прани гащи както срещу Кличко и да остане в аналите като голямата уста която продължва напред, а реално нок аут срещу най-сериозните бойци.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 29 Окт 2017, 9:19

Не ви ли се стори малко прибързано решението на съдията? Такам изобщо не беше пред падане на ринга. Според мен можеше и да си откарат до 12-и рунд. А Джошуа почна да издъхва накрая и Такам успя да му вкара няколко здрави удара, даже по едно време Такам гонеше, а Джошуа бягаше по ринга.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 29 Окт 2017, 9:41

madafaka_donkele написа:Не ви ли се стори малко прибързано решението на съдията? Такам изобщо не беше пред падане на ринга. Според мен можеше и да си откарат до 12-и рунд. А Джошуа почна да издъхва накрая и Такам успя да му вкара няколко здрави удара, даже по едно време Такам гонеше, а Джошуа бягаше по ринга.

Естествено, че беше избързано, но той така или иначе губеше и решиха да се застраховат и да запазят КО рейтинга на Джошуа. До случаен удар едва ли щеше да се стигне, а пък и двамата носят страшно много на бой. Браво на Такам, уникален боец! Човека се е подготвял само 12 дни за този мач, излезе и направи шоуто. Истински мъжкар. Ако беше нашето кюфте още в 4-тия щеше да падне след серията на Джошуа, толкова бой категорично не може да издържи. Такам такива тупалки отнесе и остана на крака, красавец! Иначе англичаните си бяха подготвили домашното, съдията даде една хубава почивка на Джошката таман като се беше бая задъхал в 7-мия рунд мисля че беше, но Такам определено ги изненада.
Изводите са: Такам машина, Уайлдър ше пребие Джошката догодина, а нашия е просто без коментар!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 29 Окт 2017, 11:26

Чета темата от време на време.
Аз от този спорт нищо не разбирам, но ми прави впечатление грозните изказвания за Пулев.
Как ли не го нарекохте, защо е този хейт ?
Израстнали сме заедно, живеехме в съседни блокове, учихме в едно училище.
Помня как ги гонеха и биеха в квартала заедно с брат му ,как им викаха че са цигани.
Бих казал, живееха бедно, такива години бяха.
И на фона на това, едно българче от Младост се изправи в спор за титлата,
дори имаше шанс за 2-ри път да го направи.
Все си мисля, че поне малко, съвсем малко , уважение заслужава ,ако не за боксовите му
умения, поне за патриотизма, който винаги звучи от интервютата му.

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Окт 2017, 12:04

skoti79 написа:Чета темата от време на време.
Аз от този спорт нищо не разбирам, но ми прави впечатление грозните изказвания за Пулев.
Как ли не го нарекохте, защо е този хейт ?
Израстнали сме заедно, живеехме в съседни блокове, учихме в едно училище.
Помня как ги гонеха и биеха в квартала заедно с брат му ,как им викаха че са цигани.
Бих казал, живееха бедно, такива години бяха.
И на фона на това, едно българче от Младост се изправи в спор за титлата,
дори имаше шанс за 2-ри път да го направи.
Все си мисля, че поне малко, съвсем малко , уважение заслужава ,ако не за боксовите му
умения, поне за патриотизма, който винаги звучи от интервютата му.

Разковничето както в много подобни случаи - бедно детство, тормоз, комплекси и като попаде глава над калта и го вади голям.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 29 Окт 2017, 12:10

Хейта е заради наглите и глуповати изказвания, които прави редовно и то пред прекалено широка аудитория.
Мача снощи беше скалъпен, Джошуа остави Такам за да има повече шоу, иначе можеше много рано да си го нокаутира. Все пак беше интересно, а мача беше прекратен защото всеки момент Камерунца с двойна аркада, щеше да изпадане в бесъзнание

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 29 Окт 2017, 12:27

За мен мача беше безинтересен. Джошуа, не си даваше зор, а Такам правеше жалки опити да направи чудо ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 29 Окт 2017, 16:50

Club BMW написа:За мен мача беше безинтересен. Джошуа, не си даваше зор..

+1 :yes: Иначе евала на Такам :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 29 Окт 2017, 18:46

С тия удари които отнесе Такам и остана прав не знам ако беше този Карлос срещу Пулев и да му набие един в бибитката дали Пулев нямаше да се строполи както срещи Кличко.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата