проблем със спирачките на е46 136к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем със спирачките на е46 136к.с.
здравейте! започна да ми задържа предно дясно колело. дадох апаратите да ги рециклират. смениха им всичко и колата не задържаше ден два. след това при повече каране започна отново да задържа. получава се и друго при рязко и яко натискане на спирачката блокират всички колела и не отпускат докато не спре напълно колата. и въпроса идва тук какво може да не е наред при положение, че са рециклирани предните апаратите и съм с 4бр. нови дискове , каладки и маркучи ?
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: проблем със спирачките на е46 136к.с.
ABS хидромодула ...
Вероятно е пълен с боза вътре, и клапаните не правят каквото трябва ..
И как не отпускат - демек при аварийно спиране, си като Жигула да речем ?
Вероятно е пълен с боза вътре, и клапаните не правят каквото трябва ..
И как не отпускат - демек при аварийно спиране, си като Жигула да речем ?

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

много е странно блокират и 4тите гуми и докато не спре не връща педала и не отпускат спирачките. спре ли веднага пуска.
- Дидо ди
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 3.5 V8
- Мечтае да кара: 328 с колектор от 325
- Детайли за колата: Без задни гърнета
а ти махаш ли си крака от спирачката 

първия път беше с много ниска скорост и спря преди да го махна, но се зачудих защо блокират при положение че има абс. втория път го махнах и продължи да спира както написах до като не спря напълно и тогава отпусна спирачката. после ми се е случвало още един два пъти. но втория беше уникално преживяване. изпреварвам доста голяма колона спрели коли и в момента в който се раздвижиха и реших да се прибера между тях при намалянето изведнъж блокираха и от 70 км/ч до 0 на блокирали гуми.
5 мнения
• Страница 1 от 1