въпрос за стари-нови коли
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- babbler
- Потребител
-
- Кара: WV Polo '97
въпрос за стари-нови коли
та проблема е следния: попаднах на нови коли, които не са карани, но са произведени преди 10-на години. днес ще ходя да ги гледам. на какво трябва да наблегна, кои са най-съществените проблеми при такъв тип коли? какви могат да бъдат проблемите? всякакво инфо ще ми бъде от помощ. мерси предварително 

Погледни ТУК дано ти е от полза нещо... а сподели къде са тез коли,какви са..каква е цената... е такива неща
и успех в търсенето 

- babbler
- Потребител
-
мерси...
сега ще го погледна. тази вечер ще ходя и след това ще пиша за какво става въпрос, че и аз не съм много запознат - баща ми ще ме води
сега ще го погледна. тази вечер ще ходя и след това ще пиша за какво става въпрос, че и аз не съм много запознат - баща ми ще ме води

Re: въпрос за стари-нови коли
babbler написа:та проблема е следния: попаднах на нови коли, които не са карани, но са произведени преди 10-на години. днес ще ходя да ги гледам. на какво трябва да наблегна, кои са най-съществените проблеми при такъв тип коли? какви могат да бъдат проблемите? всякакво инфо ще ми бъде от помощ. мерси предварително
Би ли ни осветлил по въпроса ако не е тайна

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Кажи нещо повече за тия нови стари коли, Модели, Цени, Двигатели, че имам голям интерес да си правя тренировъчно бмв някво по старо естествено

- babbler
- Потребител
-
не е БМВ
ставаше въпрос за Вранглер, индииският вариант. имало още 3 броя за по 9-10к. ама умряла работа. много зле бяха колиците. видях ги в положение преди да ги реставрират-рециклират
не били карани 10-15 години и бяха много ръждясали и изгнили. човека, който ги оправя и продава каза, че е продал 5-6 бройки и хората били доволни, ама те ги били използвали само за лов и да ходят в гората. всъщност видях и едно оправено - не изглеждаше зле, ама на мен ми трябва за градска кола, а не да ходя 1-2 пути в годината на лов 

ставаше въпрос за Вранглер, индииският вариант. имало още 3 броя за по 9-10к. ама умряла работа. много зле бяха колиците. видях ги в положение преди да ги реставрират-рециклират

7 мнения
• Страница 1 от 1