Питане/съвет за съединител ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Питане/съвет за съединител ?
Колеги, от както ремапнах колата, съединителя почна да се обажда на високите предавки. На 4та 5та, като настъпя и буксува, демек заминава. Питането ми е за смяната му, знам че самия съединител не е много скъп, но маховика е проблема. Ако е заминал маховика, цените са в най добрия случай 7-800лв. Та, казаха ми, че може и да си сложа не "гумен", а обикновен. Питането ми е, има ли разлика, тресе ли и т.н. ?Просто дайте съвет какво да правя, че 1000лв. ми се виждат много за всичко.
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Re: Питане/съвет за съединител ?
1100 за комплект LuK при това за обикновен с отстъпка. Пролетта смених всичко наред.
Изпратено от моят SHV-E250K с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SHV-E250K с помощта на Tapatalk
- drago9205
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
- Мечтае да кара: без да се ядосва
Re: Питане/съвет за съединител ?
Има комплекти за около 800 съединител и маховик. Иначе не е много удачно маховикът да се слага едномасов после има вероятност да станат бели особено с ремап. Прежалваш тия 900-1000 лева с труда и слагаш двумасов (демпферен) маховик и готово. Всички дизели от доста време насам, независимо от марката, страдат от демпфер след дадени километри, а цените са еднакви.
П.С. Разбира се винаги може да смениш само съединителя... но така е малко хазард колко време ще изкара преди да се обади и маховикът.
П.С. Разбира се винаги може да смениш само съединителя... но така е малко хазард колко време ще изкара преди да се обади и маховикът.
3 мнения
• Страница 1 от 1