Пак се иЗложиха на МИТНИЦАТА!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Пак се иЗложиха на МИТНИЦАТА!

Мнение от ZoE23 » 02 Ное 2003, 22:36

Тази ве4ер на Пловдивската МИТНИЦА стана поредната миЗерия!Както по4ти всяка ве4ер куките доидоха да ни пораЗгонят,но 2-ма т.нар.RACERi се блъснаха в спряния ми ГОЛФ!Е просто това бе6е наи-тъпата катастрофа на която съм пресъствала и у4аствала,но за 6тастие този,кото ме блъсна ме нацели право в предната лява гума!Е на това,ако не му кажа КЪСМЕТ!

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 02 Ное 2003, 22:47

Ти нали си жива и здрава :lol: .....внимавай.....неможем да си позволим да губим ФЕНКИ.....и без друго са малко :lol: :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Ное 2003, 23:13

изтината е, че при нашия измислен рейсинг най-страшен е точно момента, когато доидат куките. всички панически хукват да бягат все едно ще има направят нещо и точно такива разни измислени рейсъри, дигнали ключовете от на тате колата без грам трезва преценка си нямат и идея какво правят:(((
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Ное 2003, 23:29

Engi, съгласен съм че е глупаво светкавичното изнасяне при вида на куките и аз лично винаги си седя и си гледкам умно но веднъж се изтеглих последна кола и се наложи да вляза в ролята на жертвено агънце....отнесох само една тупалчица от чичко поуицай ама можеше зловещо да стане имайки в предвид с каква скорост налетя да ме изкарва от колата.

Въпреки всичко за нищо на света не се изнасям в суматохата. Първо, защото е глупаво и няма за какво да се хванат за мене, второ защото някой може да пострада в блъсканицата и трето защото обикновенно сме компанийка от няколко коли и не си оставям другарчетата в полис ръчичките.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 02 Ное 2003, 23:29

Е тва вече е прекалено.Аз последно видях как на едно AUDI му отнесоха вратата,ама не видях че и ти си го отнесла.Дано да си се разминала без поражения.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 03 Ное 2003, 18:31

...Както каЗах...имах невероятен късмет!
AGT baby,ти си видял на аудито вратата,но явно си пропуснал да хвърли6 един поглед на daewoo racer-a на предния десен калник!Е няма ни6то де АУДИТо 6те си хвърли вратата на БЕЛКАНТО,но няма на4ин някои път и такива работи се слу4ват! :dunno:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Ное 2003, 22:25

Тез твойте стриитрейсъри да взема дадат некой лев ли?

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 03 Ное 2003, 22:59

ZoE пиленце, и аз днес разбрах за случилото се с теб и колата ти. Моите съболезнования и друг път внимавай каде спираш.
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 14 Ное 2003, 16:42

МАЛКО КЪСНО включвам ама ко да правя :arrow: Даскало :oops:
Тя Бейбито си беше спряла на мястото,ама тея дето идват и на Всичкото място за спиране правят ВТОРИ И ТРЕТИ ленти за спиране мога да им кажа само :arrow: ЕВАЛА :!: :!: Не се научихте,ама те и Полицайчетата ви го казаха
Абе Толкова ли сте МАЛОУМНИ че даже неможете да избягате като хората
Туй то.
Някой хора ходят на Митницата за да може като дойдат ченгетата да се изнасят стил 2F2F
Дамм тъжно но факт :evil: Добре че от наша страна нямаше жертви 8)

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 14 Ное 2003, 18:38

Няма да е зле да се направи ЕВАКУАЦИОНЕН план при появата на 4енгета , че с тея панически действия често ще има смачкани... :cry: , а иначе господата полицаи пристигат с пове4е от "приличната" скорост от 20км/ч и дават възможност на всички да се изнесем безавариино...
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Назад към Страхотни истории