Регулиране на Фарове?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е38

Регулиране на Фарове?

Мнение от c0l0r » 23 Авг 2017, 12:45

Здравейте, взех bmw 330 cd 2004г купе и предстой регистрация в кат, казаха ми, че гледат фаровете и вариантите били или да сложа леви или да си настроя моите. Някъде отзад на фара имало копчета, с който да ги направя да светят като за лява дирекция, та ако някой може да даде малко информация къде се намират тези копчета или снимка ще съм благодарен...

Потребител
Аватар
Кара: 523i

Re: Регулиране на Фарове?

Мнение от emo25 » 23 Авг 2017, 14:00

c0l0r написа:Здравейте, взех bmw 330 cd 2004г купе и предстой регистрация в кат, казаха ми, че гледат фаровете и вариантите били или да сложа леви или да си настроя моите. Някъде отзад на фара имало копчета, с който да ги направя да светят като за лява дирекция, та ако някой може да даде малко информация къде се намират тези копчета или снимка ще съм благодарен...

http://www.meeknet.co.uk/e38/HeadlightAdjust.jpg би трябвало да е това, или едни жълти които се въртят пак на същото място при фара

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 545i
Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe

Мнение от Wierdo » 23 Авг 2017, 14:58

Посоченото в предишния пост е само за регулиране на фаровете вертикално и хоризонтално, но не и за регулуиране на дирекцията.

Ако са с лупа може да се сменя дирекцията, но това става от вътрешната страна на фара. За съжаление не мога да намеря снимка в нета, но ако се свали фара от колата и се отвори капачката отзад ще има със сигурност надписи тип L/R или нещо от сорта. За рефлекторните фарове няма вариант да се сменя дирекцията.

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=440929 Тая тема е за е90, но като цяло нещата би трябвало да бъдат сходни.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 23 Авг 2017, 16:05

Той колегата не е писал, че е десняк. Трябва да четем между редовете, за да се досетим и да му отговорим... Благодари на Wierdo, че ти е схванал ребуса :)

Назад към E46