регистрация след 01.01.2007

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ALEXONE » 26 Дек 2006, 12:48

Извинявам се за Офф топика, но да попитам, как се развива ситуацията около внесените но не регистрирани в КАТ София автомобили?
Внесъл съм го платено му е всичко на митницата но не е регистриран в КАТ :help:
Тюф-а отдавна е невалиден :(
Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 26 Дек 2006, 14:05

bmwfena написа:кво се чудите ве то в момента цялата ни държава е изградена от измами и кви ли не гадости ще дойде време и ще проревем от тия идиоти горе утре и колите няма да може да си караме не АКЦИЗ а не знам кво ни чака тия цени на читави БМВнца от 3-4 бона ще ги сънуваме само вижте в Гърция колко струва такова БМВ-леле мале

хмм...какво такова БМВ!?;)аз лично там съм ходил в автокъщи в Гърция и съм се интересувал за Е36 316 купе '94,което бе на скромната цена от 10,500 евро -2005!А 2006 година поевтиня с 500 евро ;) :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 26 Дек 2006, 15:53

колегата nasti е много прав за това , италянските коли хи4 не са ло6и , оба4е тънкостта която не се е споменала е 4е тюф и там другите прегледи минават само безупречни коли доколкото знам са много строги изискванията притея прегледи, а добра пе4елба се прави доста 4есто като се вкара леко 4укнат автомобил или такъв който не техни4ески изправен , защото тея струват в пъти по-малко , и съответно горницата е добра , ако влезне това изискване за минат преглед работата хи4 не е добра :mhihi:

Предишна

Назад към Основен Форум