Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Авг 2017, 18:06

madafaka_donkele написа:Май май ще му се разминат яденето на големите пари и големия бой на нашия :mhihi:
https://fakti.bg/sport/252859-oshte-edi ... ka-kobrata

Бият се там разните обединители, уморяват се и после Кобрата на бял кон идва и взема всичко. EPIC! :mhihi:
Ако пък вземе, че бие Уалдър, то ще променя заглавието на темата с неговото име, гласуванията сигурно ще са същите.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от highlife » 07 Авг 2017, 14:41

Винаги ме е изумявало как българина спокойно си говори по теми, от които ама грам не разбира. В този форум бокса е топ показно. Вече май се бях опитвал веднъж да говоря по темата, но няма смисъл. Само не проумявам как може да си толкова неуважителен към труда и успеха на другите. Остави на сънародниците ти. Луиз Ортиз обиждаме в темата, то не се изненадвам, все пак това го пише най-неграмотния боксово човек, коментирал някога спорта. По спортните сайтове, тия мнения поне са на тролчета, дето ей тъй спамят, тук най-тъжното е че са искрени. madafaka_donkele искам да те попитам щото така с лекота нареди 2ма топ 10, хайде като махнем категорията да са топ 1000, на своята професия, че да ти е по-лесно. Ти класираш ли се сред 1000та най-добри в света, на каквото и да е? Ти колко милиона си изработил с твоя личен труд? И още ми е по-интересно, понеже много красиво редиш очи в очи има ли я същата смелост? 2рия ми любим хит, който показва отново дълбоки познания по спорта е това с задължителния минимален брой рундове. Ми момчета давайте, залагайте. Сайтове за залози, колкото искате, боксови мачове също. Слагайте че всеки мач е 4, 5 рунда + и сте готови, милионери, нови BMWта и ми благодарете че съм Ви светнал, как да материализирате познанията си.

За мача, Кубрат пада. Съпоставяйки им качествата, общо взето няма надежда за нашия. Като казах качества, Кубрат носи ужасно много на бой. Естествено тук чета много грамотно мнение, 90% съм сигурен че е от човек не с 0 мача, с 0 тренирвоки. Но ги разбира. Ортиз е топ неудобен опонент на Джошуа, от който бая си бяга, ама не тюфлек бил. Баси всяка боксова тема чета бисерите, с няколко изключения. 5 човека, разбират наистина, 10 са реалстични фенове, но запознати, останалите общо взето ей така си пишат и царя на боксовия анализ madafaka_donkele. Всеки искам просто да затворя таб-а, уви по някаква причина пиша, абсолютно безсмислен коментар, щото експерти на това ниво, никога няма да се вслушат. По-лесно е да се говори, било то и само тъпотии.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 07 Авг 2017, 15:42

highlife написа:..пиша, абсолютно безсмислен коментар...

Пиши си, пиши си, излей си душата, не ни пречи реването ти :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Seaboy » 07 Авг 2017, 20:32

Синдрома "чукча не читатель чукча — писатель" с пълна сила.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i

Мнение от TheDriver » 08 Авг 2017, 14:54

Това е СПАМ раздела на автомобилен форум ... толкова разбираме от бокс толкова коментираме.

Тва е все едно във форума за бокс да коментират Е46 и Ц класа като се джафкат, за кожения салон и колко са готини фаровете, а аз да влезна да им разправям, че нищо не разбират щото истината е в подробностите. :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 09 Авг 2017, 19:19

Днеска пропмоутъра на Джошуа еказал, че Пулев ще получи своя мач защото е ОСНОВЕН претендент! Каза, че са го говорили още преди да се откаже Кличко и с отказването му вече няма никакви пречи този мач да се състои. Още бая неща е казал, но не ми се търси из нета. Казва се като възможно място Вегас до края на годината или най-вероятни вариант Кардиф на 28-ми октомври. 10 млн. ще си разделят някъде, разбира се огромната част ще е за Джошуа, май някъде около 7.5, но и 2.5 мисля за нашия е повече от достатъчно. Доста повече от мача му с Кличко. Само където казвахте, че нямало да има интерес и приходи. Ако стане чудото и нашия го бие, то при защита на титлата си ще може да се осигури до живот с пари. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 09 Авг 2017, 19:34

Top Gun Maverick написа:Доста повече от мача му с Кличко.

Двойно. От Кличко взе 1.2 млн. евра.

Top Gun Maverick написа:Само където казвахте, че нямало да има интерес и приходи.

Интерес ще има...за Джошуа. Всички ще искат да го гледат как претупва поредния слаб тюфлек. Както всички искаха да гледат нашето кюфте с разни нигерийски тигри и други треторазрядни плужеци, колкото да му се води победа. Щото на всички им е ясно, че срещу по-сериозен противник се посира :mhihi:
А за пари си беше ясно. Никой не е отричал, даже напротив. Още отначалото се знаеше, че нашия напира за мач само заради парите. В смисъл ясно е, че няма да спечели, ама за 2.5 млн. евра що да не изяде якия тупаник.

Иначе добър, логичен и очакван ход на Хърн и компания. При толкова претенденти и аз бих избрал най-слабия в лицето на нашия. Няма да се напряга много, ще направи 7.5 млн. евра и реално до следващия му мач ще има предостатъчно време да си почине и да се подготви.

Потребител
Аватар

Мнение от fugata » 11 Авг 2017, 9:05

Не подценявайте кубрат, все пка човек играе така както му позволи другия. Да кличко изяде бой от антани , но си спомнете нашия как пое 4 тежки удара от кличко , и въпреки това успя да продължи. Лошото беше че просто проспа нокаута, ако не беше изходът можеше покойно да е за нашия. Също така анатани има голям минус и той е имено след една бърза продължителна атака въздухът му и енергията рязко пада, имено това е ключът за нашия , след една две защити от такива атаки , и след като антани му падне енетгията , нашия спокойно може да го атакува и довърши .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Авг 2017, 16:00

fugata написа:и след като антани му падне енетгията , нашия спокойно може да го атакува и довърши .

Изображение
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 11 Авг 2017, 16:18

Цирка е с пълна сила. Любителите на бокса ще подгреем в края на август с мега-тунинг версията на кеч мания Мейуедър - МакГрегър и ще завършим октомври с ултра сблъсъка на века Джошуа - Пулев. Добре че през септември Головкин - Канело ще измият малко срама от челото и това ще е супер мач. А шанс нашия винаги има! Ако Джошуа счупи крак, ослепее с едното око, качи 120кг, реши да се ожени и се откаже от бокса или пък случаено види темата НВ-ВМХ у форума и мине на свинска мас с пържоли. Така поне му е гарантирана на нашия една победа след 12 рунда по точки сплит десижън като максимум! И пак се не знае....
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 14 Авг 2017, 0:04

Продължаваме напред vol.2 kk bb
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 18 Авг 2017, 14:16

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: корав барутарник
Мечтае да кара: по-корав барутарник

Мнение от Venko » 18 Авг 2017, 15:23

Като изключим директната нападка към колегата - 100% подкрепям това мнение. Едно от малкото, което прочетох с удоволствие и намерих смисъл в него.

За срещата - винаги се радвам да видя българския флаг на големи спортни форуми. Това значи, че има надежда и, че се работи пълноценно - рано или късно добрата работа носи успех.

Поздрави,
Венко

highlife написа:Винаги ме е изумявало как българина спокойно си говори по теми, от които ама грам не разбира. В този форум бокса е топ показно. Вече май се бях опитвал веднъж да говоря по темата, но няма смисъл. Само не проумявам как може да си толкова неуважителен към труда и успеха на другите. Остави на сънародниците ти. Луиз Ортиз обиждаме в темата, то не се изненадвам, все пак това го пише най-неграмотния боксово човек, коментирал някога спорта. По спортните сайтове, тия мнения поне са на тролчета, дето ей тъй спамят, тук най-тъжното е че са искрени. madafaka_donkele искам да те попитам щото така с лекота нареди 2ма топ 10, хайде като махнем категорията да са топ 1000, на своята професия, че да ти е по-лесно. Ти класираш ли се сред 1000та най-добри в света, на каквото и да е? Ти колко милиона си изработил с твоя личен труд? И още ми е по-интересно, понеже много красиво редиш очи в очи има ли я същата смелост? 2рия ми любим хит, който показва отново дълбоки познания по спорта е това с задължителния минимален брой рундове. Ми момчета давайте, залагайте. Сайтове за залози, колкото искате, боксови мачове също. Слагайте че всеки мач е 4, 5 рунда + и сте готови, милионери, нови BMWта и ми благодарете че съм Ви светнал, как да материализирате познанията си.

За мача, Кубрат пада. Съпоставяйки им качествата, общо взето няма надежда за нашия. Като казах качества, Кубрат носи ужасно много на бой. Естествено тук чета много грамотно мнение, 90% съм сигурен че е от човек не с 0 мача, с 0 тренирвоки. Но ги разбира. Ортиз е топ неудобен опонент на Джошуа, от който бая си бяга, ама не тюфлек бил. Баси всяка боксова тема чета бисерите, с няколко изключения. 5 човека, разбират наистина, 10 са реалстични фенове, но запознати, останалите общо взето ей така си пишат и царя на боксовия анализ madafaka_donkele. Всеки искам просто да затворя таб-а, уви по някаква причина пиша, абсолютно безсмислен коментар, щото експерти на това ниво, никога няма да се вслушат. По-лесно е да се говори, било то и само тъпотии.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 23 Авг 2017, 23:17

Решено е окончателно - 28 октомври Кардиф. И ко праим ся? :conf:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 24 Авг 2017, 0:25

E34 написа:Решено е окончателно - 28 октомври Кардиф. И ко праим ся? :conf:

Ся продължаваме напред II. :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата