Моето погребение...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 25 Дек 2006, 0:59

Scott написа:... и да го насилвате с бира :mhihi:

Къде искаш да го насилим с бирата :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 25 Дек 2006, 6:26

Дилян Пенчев написа:
Scott написа:... и да го насилвате с бира :mhihi:

Къде искаш да го насилим с бирата :mhihi:

Ше го насилваме докато се гътне :mhihi:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 25 Дек 2006, 13:06

Много хубава тема. Любо, моите поздравления. Отдавна не си пускал нещо наистина смислено.

Та, така!
Точно преди шест години брат ми направи жестока катастрофа. Седял е на задната седалка на мицубишито, а, най-зле пострада. Равносметката - долна челюст счупена на три места, счупени очни скули, счупен нос, счупена глава и мозъчен кръвоизлив. Когато отидох в болницата ако не беше майка ми при него едва ли щях да позная в тази кървава пихтия лицето на брат ми. Гледаше ме през цепката на едното си око с един такъв блестящ поглед. Не, не мога да го забравя никога. Прибрах се вкъщи. Бях сам. Пуснах си телевизора. В един момент се усетих, че мислено пренареждам мебелите в стаята така, че да има място за ковчега. Уплаших се. Направо се разтреперах. За момент си представих, че аз съм на негово място. Замислих се как би минало моето погребение. Тогава още нямах БМВ, за клуба и форума въобще и не бях чувал. Но ако това се случи моята идея напълно се покрива с тази на Любо.
Сега брат ми е жив и здрав, но вече не е такъв дивак както едно време. Говорили сме си с него и той ми е казвал че, след като си погледнал смъртта в очите веднъж мирогледа коренно ти се променя. Сигурно е така. При мене се случи точно обратното - подивях съвсем. Който ме познава знае за кво говоря. Тогава, казваше ми той, като видях колко хора ми дойдоха на свиждане се радвах, после ме беше яд като гледах момичетата как реват вместо да се радват че съм жив. А, аз му казвах, че почти го бяхме отписали.

Абе, вижте, сега се празнува. Весели празници на всички и Честита Коледа.

Пожелавам на всички много здраве и много късмет. Останалото можем да го купим.

С най-искрени пожелания - Радослав Радев
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата