Ски сезон 2006-2007
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ски сезон 2006-2007
Сезона започва
някой кара ли вече ски/сноуборд, ако "да", къде и при какви условия
Нека в темата пишат и колегите скиори от чужбина,дори и тези ,които карат в Кордилерите
Георги Пенчев

Нека в темата пишат и колегите скиори от чужбина,дори и тези ,които карат в Кордилерите

Георги Пенчев
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
мдам и аз така ...
иначе тия дни заминавам към банско със сякво снаражение борд атв ... и атв с вериги ала шейна ...
та ще ви снеса инфо за кво става
иначе тия дни заминавам към банско със сякво снаражение борд атв ... и атв с вериги ала шейна ...
та ще ви снеса инфо за кво става
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Sharo
- старши ентусиаст
-
на бнаско не става ... ми съобщиха днеска ... един приател отиде и се върна ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз тази година ще си карам главно на Витоша,да не кажа само там,защото изобщо янма да има време за екскурзиики до други курорти
.Лошото е,че много се забави тази година снега,а лятото си купих и нова грейка на 686 и още не съм я пробвал по снежните върхове 

Tux0 Ca !

- Sharo
- старши ентусиаст
-
spookyy написа:Ех, аз преди много години се отказах от ските, просто не е моя спорт, но това не ми пречи всяка година да съм по зимните курорти. Някой знае ли по Банско дали дават под наем ATV-та или някакви моторни шейни, че се чудя какво да правя, а ми е интересно да пробвам.
в банско до колкото знам няма ... има такава идея за в годлево 15 км от банско
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Я сега се опитайте да си ме представите на сноуборд, надолу по склона на 'черната' писта в Пампорово
Не се майтапя, карам борд-че по Пампорово предимно на 'черната' ( най стръмната писта) щото няма много хора и се чувствам по спокойно , така и така все някой бива СМАЗАН от мое светейшество, нека поне да сведем бройката до минимум.
Борда си е мой , купувал съм го 2004 зима с все оборудване (обувки , апарати и екип (гащи и яке) ) - Burton 'custom'.
Като цяло ми е супер кеф да карам , понеже нали знаете че си ми е страст да си пързалям настрани, а то с тва чудо друг начин на движение - НЯМА

Не се майтапя, карам борд-че по Пампорово предимно на 'черната' ( най стръмната писта) щото няма много хора и се чувствам по спокойно , така и така все някой бива СМАЗАН от мое светейшество, нека поне да сведем бройката до минимум.

Борда си е мой , купувал съм го 2004 зима с все оборудване (обувки , апарати и екип (гащи и яке) ) - Burton 'custom'.

Като цяло ми е супер кеф да карам , понеже нали знаете че си ми е страст да си пързалям настрани, а то с тва чудо друг начин на движение - НЯМА

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
30, 31 Декември, както и 1-ви Януари съм на Пампорово - ако има някой там, ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАВА!!!

- Scouser
- младши ентусиаст
-
Тъкмо се наканих да ходя на ски, та дори и приятели от флорида ми идват на гости за празниците, и те да карат ски, ОБАЧЕ НЯМА. И В СКЛАДА НЯМА. За първи път от 8 години няма сняг на коледа. А бащата ми се обажда вчера да злорадства че кара сноумобил на Аспен . 

viper написа:30, 31 Декември, както и 1-ви Януари съм на Пампорово - ако има някой там, ВЕДНАГА ДА СИ ПРИЗНАВА!!!![]()
![]()
Сгащихте ме

ако някои знае кво е положението със снега да сподели че и понятие си нямам и в интернет нищо не пише

Също така някъде към Февруари отивам на Боровец за към седмица две