Моето погребение...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Моето погребение...

Мнение от X-citer » 23 Дек 2006, 23:02

Това е малко нестандартна тема, но от известно време се замислих над нея и реших да споделя. :roll:
Преди време открих този сайт http://www.thedeathpsychic.com/ в който можеш да разбереш как точно ще умреш. По всяка вероятност измислица, но може да накара човек да се замисли. На няколко пъти в живота си съм имал нещастието да се сблъскам със смъртта очи в очи и да се измъкна на косъм. По-старите потребители тук помнят някои теми от преди години в които бях постнал снимки и разкази за някои от премеждията ми. След една тежка катастрофа докато още лежах в безсъзнание с мен се случи нещо странно. Лежах безжизнен, но мозъкът ми работеше на пълни обороти. Всякаш сам ми показваше разни неща от живота ми и размишляваше над тях. В един момент стана тъмно и студено. В този момент помислих "Мамка му, това ли беше? Така ли ще свърши всичко?"
За щастие явно някой горе е решил, че още не ми е дошло времето и ми отпуснаха още някоя друга годинка.
Тази случка обаче ме наведе на мисълта как бих искал да ме изпратят приятелите и близките ми ако ми се беше случило най-лошото. Честно да ви кажа не искам погребение на което всички бавно да крачат зад мен и да се ронят сълзи (били те искрени или фалшиви). Не искам да има хора облечени в черно и съжаляващи, че не сме имали време да си кажем това или онова преживе.
Искам да поема последният си път така като и съм живял - шумно, бурно, лудо и често неразумно! Искам да ме изпратят с оркестър и певица, по целия път до гробищата да се разлива марков алкохол и елитни разголени танцьорки да танцуват върху ковчега ми. Когато стигнем гроба приятелите ми да направят бурен купон на него, който да поразбуди бъдещите ми съседи. :mhihi: При спускането на безжизненото ми тяло в бездната да няма унили физиономии и стенания а бурно викане и свиркане. Искам в този момент всички да си припомнят дивотиите и глупостите, които сме извършили заедно и да започнат да си разправят веселите ни случки. На края след като ме заровят да полеят гроба обилно с алкохол и да забодат няколко запалени цигари в рохката пръст. :smoke:

Не знам дали някой от вас се е замислял над тези неща, но ще ми е интересно да чуя и вашият вариант за сбогуване с близките ;)

Весела Коледа! :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 23 Дек 2006, 23:10

Как да повярвам, че ще умра?
A gang of midgets wraps you in plastic wrap and proceeds to cook you with a hair dryer. You are slowly squeezed to death as the plastic wrap shrinks around your body.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Дек 2006, 23:11

Яко коледно настроение те е обхванало :mhihi: Жив и здрав да си,да нямаш нужда да го мислиш тва :winky: .Но ако сериозно ти се говори,аз имах двама приятели,единият почина на 17,другия на 20.. :cry: Трябва да ти кажа ,че понеже бяха в такава възраст,никой не го възприе този факт,винаг си остава като лош сън... и на самите погребения почти никой не се държа адекватно-разбираемо е...Но вечерта като се напихме всички,беше лудо реване,кофти картинка...та мисълта ми е трудно ще накараш някой да се весели на погребение,така поне мисля аз ... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 23 Дек 2006, 23:17

Ами Любчо това, което си написал направо ме хвърли в тъч. Не знам какво искам да е моето погребение, но ти заслужаваш нещо наистина шумно и весело. Не защото си правил много глупости, а защото ти си такъв. Давай смело напред и не мисли за края. Той сам ще дойде. Даже няма да усетиш кога. ;) :roll: Весела Коледа!!! :winky:

П.С. You become trapped in an outhouse and die from hours of noxious fume inhalation.
:help:
Последна промяна DiDi на 23 Дек 2006, 23:22, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Re: Моето погребение...

Мнение от Richmond » 23 Дек 2006, 23:17

X-citer написа:Това е малко нестандартна тема, но от известно време се замислих над нея и реших да споделя. :roll:
Преди време открих този сайт http://www.thedeathpsychic.com/ в който можеш да разбереш как точно ще умреш. По всяка вероятност измислица, но може да накара човек да се замисли. На няколко пъти в живота си съм имал нещастието да се сблъскам със смъртта очи в очи и да се измъкна на косъм. По-старите потребители тук помнят някои теми от преди години в които бях постнал снимки и разкази за някои от премеждията ми. След една тежка катастрофа докато още лежах в безсъзнание с мен се случи нещо странно. Лежах безжизнен, но мозъкът ми работеше на пълни обороти. Всякаш сам ми показваше разни неща от живота ми и размишляваше над тях. В един момент стана тъмно и студено. В този момент помислих "Мамка му, това ли беше? Така ли ще свърши всичко?"
За щастие явно някой горе е решил, че още не ми е дошло времето и ми отпуснаха още някоя друга годинка.
Тази случка обаче ме наведе на мисълта как бих искал да ме изпратят приятелите и близките ми ако ми се беше случило най-лошото. Честно да ви кажа не искам погребение на което всички бавно да крачат зад мен и да се ронят сълзи (били те искрени или фалшиви). Не искам да има хора облечени в черно и съжаляващи, че не сме имали време да си кажем това или онова преживе.
Искам да поема последният си път така като и съм живял - шумно, бурно, лудо и често неразумно! Искам да ме изпратят с оркестър и певица, по целия път до гробищата да се разлива марков алкохол и елитни разголени танцьорки да танцуват върху ковчега ми. Когато стигнем гроба приятелите ми да направят бурен купон на него, който да поразбуди бъдещите ми съседи. :mhihi: При спускането на безжизненото ми тяло в бездната да няма унили физиономии и стенания а бурно викане и свиркане. Искам в този момент всички да си припомнят дивотиите и глупостите, които сме извършили заедно и да започнат да си разправят веселите ни случки. На края след като ме заровят да полеят гроба обилно с алкохол и да забодат няколко запалени цигари в рохката пръст. :smoke:

Не знам дали някой от вас се е замислял над тези неща, но ще ми е интересно да чуя и вашият вариант за сбогуване с близките ;)

Весела Коледа! :lol:

Батка, би ли дал линк към тези теми да видя, какво ти се е случило, че ми е интересно, ако можеш де :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Дек 2006, 23:33

Абе и аз преди,когато нямах работа се замислях за погребенито,но един ден ми испадна една книжка за след погребението,демек какво става след това с нас и книгата доста ме шокира.Отначало си мислих,че са глупости,ама пича където ги е правил тия изследвания има доста наградки и много години се е занимавал в тая област.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 23 Дек 2006, 23:54

:arrow: While crossing what is typically a very quiet street, you're struck by a speeding motorist and are killed instantly.

:roll: :roll: :roll:

...ами случва се.... :roll: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 24 Дек 2006, 0:12

На мен ми даде поздравлиние вие сте 999,999 посетител печелите :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Дек 2006, 0:30

На мен ми каза, че бивше гадже ше ми попилее мозъка с кутия боя :mhihi: Ма знам ли, може и с бояджийка да се хвана вбъдеще...

Как бих искал да си отида? Не искам близките ми да страдат, защото смъртта е само ново начало, или поне така ми се иска да вярвам. И ми се иска да знам, че хората, които обичам няма да ме забравят.
Never mistake motion for action...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 24 Дек 2006, 0:46

Leon написа:Как бих искал да си отида? Не искам близките ми да страдат...

Ето това е най-важното ;) Ако след като умра имам възможност да наблюдавам хората отстрани ще ми стане много гадно ако видя, че близките ми страдат. За това искам да си отида с голямо парти на което всички да се забавляват :)

Иначе моята смърт явно ще бъде доста зрелищна и сигурно ще ме дават по новините :mhihi: :arrow:
Тhe Death Psychic написа:Being depressed with life in general, you commit suicide by driving into oncoming traffic on the highway.

Leon, надявам се на обективно отразяване на събитието :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 24 Дек 2006, 1:06

"Вие сте с чужда жена в леглото,вашата се прибира и Ви хваща по време на акта.В пристап на ярост ви мушка до смърт с ножици" Е,при мен се очертават забавни последни минути :mhihi:

Ето и едно саитче от където може да се види и колко ни остава

http://www.deathclock.com/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 24 Дек 2006, 1:08

While sleeping, you're tied to your bed by your girlfriend and peeled to death using a vegetable peeler.
:confused:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Потребител
Аватар
Кара: 525 dA Touring
Мечтае да кара: e24 with S62 engine

Мнение от bimM3r » 24 Дек 2006, 1:24

Батета не се депресираите. Като малък паднах много лошо.. и единиственното нещо което помня докато бях в безсъзнание е бяла светлина на черен фон.. и много хора околу мен.. Има нещо, но за сега незнаем какво е,но нека не си разваляме празничното настроение с този уеб сайт на кой каквото му е писано, ще стане.. Живейте си живота.. Merry Christmas! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от redex » 24 Дек 2006, 1:32

Колега опитай тук, щом си се замислил за тези работи.
http://www.deathclock.com/
Иначе по темата, квото дойде.

младши ентусиаст

Мнение от OPASNO LUD » 24 Дек 2006, 2:01

While driving down a dark country road at well over the speed limit, you hit a deer. Severely wounded and unable to move, you bleed to death in your car. Your dead body isn't discovered until the following morning.

Следваща

Назад към Извън Темата