Моето погребение...
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Моето погребение...
Това е малко нестандартна тема, но от известно време се замислих над нея и реших да споделя.
Преди време открих този сайт http://www.thedeathpsychic.com/ в който можеш да разбереш как точно ще умреш. По всяка вероятност измислица, но може да накара човек да се замисли. На няколко пъти в живота си съм имал нещастието да се сблъскам със смъртта очи в очи и да се измъкна на косъм. По-старите потребители тук помнят някои теми от преди години в които бях постнал снимки и разкази за някои от премеждията ми. След една тежка катастрофа докато още лежах в безсъзнание с мен се случи нещо странно. Лежах безжизнен, но мозъкът ми работеше на пълни обороти. Всякаш сам ми показваше разни неща от живота ми и размишляваше над тях. В един момент стана тъмно и студено. В този момент помислих "Мамка му, това ли беше? Така ли ще свърши всичко?"
За щастие явно някой горе е решил, че още не ми е дошло времето и ми отпуснаха още някоя друга годинка.
Тази случка обаче ме наведе на мисълта как бих искал да ме изпратят приятелите и близките ми ако ми се беше случило най-лошото. Честно да ви кажа не искам погребение на което всички бавно да крачат зад мен и да се ронят сълзи (били те искрени или фалшиви). Не искам да има хора облечени в черно и съжаляващи, че не сме имали време да си кажем това или онова преживе.
Искам да поема последният си път така като и съм живял - шумно, бурно, лудо и често неразумно! Искам да ме изпратят с оркестър и певица, по целия път до гробищата да се разлива марков алкохол и елитни разголени танцьорки да танцуват върху ковчега ми. Когато стигнем гроба приятелите ми да направят бурен купон на него, който да поразбуди бъдещите ми съседи.
При спускането на безжизненото ми тяло в бездната да няма унили физиономии и стенания а бурно викане и свиркане. Искам в този момент всички да си припомнят дивотиите и глупостите, които сме извършили заедно и да започнат да си разправят веселите ни случки. На края след като ме заровят да полеят гроба обилно с алкохол и да забодат няколко запалени цигари в рохката пръст.
Не знам дали някой от вас се е замислял над тези неща, но ще ми е интересно да чуя и вашият вариант за сбогуване с близките
Весела Коледа!

Преди време открих този сайт http://www.thedeathpsychic.com/ в който можеш да разбереш как точно ще умреш. По всяка вероятност измислица, но може да накара човек да се замисли. На няколко пъти в живота си съм имал нещастието да се сблъскам със смъртта очи в очи и да се измъкна на косъм. По-старите потребители тук помнят някои теми от преди години в които бях постнал снимки и разкази за някои от премеждията ми. След една тежка катастрофа докато още лежах в безсъзнание с мен се случи нещо странно. Лежах безжизнен, но мозъкът ми работеше на пълни обороти. Всякаш сам ми показваше разни неща от живота ми и размишляваше над тях. В един момент стана тъмно и студено. В този момент помислих "Мамка му, това ли беше? Така ли ще свърши всичко?"
За щастие явно някой горе е решил, че още не ми е дошло времето и ми отпуснаха още някоя друга годинка.
Тази случка обаче ме наведе на мисълта как бих искал да ме изпратят приятелите и близките ми ако ми се беше случило най-лошото. Честно да ви кажа не искам погребение на което всички бавно да крачат зад мен и да се ронят сълзи (били те искрени или фалшиви). Не искам да има хора облечени в черно и съжаляващи, че не сме имали време да си кажем това или онова преживе.
Искам да поема последният си път така като и съм живял - шумно, бурно, лудо и често неразумно! Искам да ме изпратят с оркестър и певица, по целия път до гробищата да се разлива марков алкохол и елитни разголени танцьорки да танцуват върху ковчега ми. Когато стигнем гроба приятелите ми да направят бурен купон на него, който да поразбуди бъдещите ми съседи.

Не знам дали някой от вас се е замислял над тези неща, но ще ми е интересно да чуя и вашият вариант за сбогуване с близките

Весела Коледа!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Яко коледно настроение те е обхванало
Жив и здрав да си,да нямаш нужда да го мислиш тва
.Но ако сериозно ти се говори,аз имах двама приятели,единият почина на 17,другия на 20..
Трябва да ти кажа ,че понеже бяха в такава възраст,никой не го възприе този факт,винаг си остава като лош сън... и на самите погребения почти никой не се държа адекватно-разбираемо е...Но вечерта като се напихме всички,беше лудо реване,кофти картинка...та мисълта ми е трудно ще накараш някой да се весели на погребение,така поне мисля аз ... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Ами Любчо това, което си написал направо ме хвърли в тъч. Не знам какво искам да е моето погребение, но ти заслужаваш нещо наистина шумно и весело. Не защото си правил много глупости, а защото ти си такъв. Давай смело напред и не мисли за края. Той сам ще дойде. Даже няма да усетиш кога.
Весела Коледа!!!
П.С. You become trapped in an outhouse and die from hours of noxious fume inhalation.

П.С. You become trapped in an outhouse and die from hours of noxious fume inhalation.

Последна промяна DiDi на 23 Дек 2006, 23:22, променена общо 2 пъти
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: Моето погребение...
X-citer написа:Това е малко нестандартна тема, но от известно време се замислих над нея и реших да споделя.![]()
Искам да поема последният си път така като и съм живял - шумно, бурно, лудо и често неразумно! Искам да ме изпратят с оркестър и певица, по целия път до гробищата да се разлива марков алкохол и елитни разголени танцьорки да танцуват върху ковчега ми. Когато стигнем гроба приятелите ми да направят бурен купон на него, който да поразбуди бъдещите ми съседи.При спускането на безжизненото ми тяло в бездната да няма унили физиономии и стенания а бурно викане и свиркане. Искам в този момент всички да си припомнят дивотиите и глупостите, които сме извършили заедно и да започнат да си разправят веселите ни случки. На края след като ме заровят да полеят гроба обилно с алкохол и да забодат няколко запалени цигари в рохката пръст.
![]()
Не знам дали някой от вас се е замислял над тези неща, но ще ми е интересно да чуя и вашият вариант за сбогуване с близките![]()
Весела Коледа!
Батка, би ли дал линк към тези теми да видя, какво ти се е случило, че ми е интересно, ако можеш де

Абе и аз преди,когато нямах работа се замислях за погребенито,но един ден ми испадна една книжка за след погребението,демек какво става след това с нас и книгата доста ме шокира.Отначало си мислих,че са глупости,ама пича където ги е правил тия изследвания има доста наградки и много години се е занимавал в тая област.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил

...ами случва се....

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
На мен ми даде поздравлиние вие сте 999,999 посетител печелите 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен ми каза, че бивше гадже ше ми попилее мозъка с кутия боя
Ма знам ли, може и с бояджийка да се хвана вбъдеще...
Как бих искал да си отида? Не искам близките ми да страдат, защото смъртта е само ново начало, или поне така ми се иска да вярвам. И ми се иска да знам, че хората, които обичам няма да ме забравят.

Как бих искал да си отида? Не искам близките ми да страдат, защото смъртта е само ново начало, или поне така ми се иска да вярвам. И ми се иска да знам, че хората, които обичам няма да ме забравят.
Never mistake motion for action...
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Leon написа:Как бих искал да си отида? Не искам близките ми да страдат...
Ето това е най-важното

Иначе моята смърт явно ще бъде доста зрелищна и сигурно ще ме дават по новините

Тhe Death Psychic написа:Being depressed with life in general, you commit suicide by driving into oncoming traffic on the highway.
Leon, надявам се на обективно отразяване на събитието

- Gottlos
- младши ентусиаст
-
"Вие сте с чужда жена в леглото,вашата се прибира и Ви хваща по време на акта.В пристап на ярост ви мушка до смърт с ножици" Е,при мен се очертават забавни последни минути
Ето и едно саитче от където може да се види и колко ни остава
http://www.deathclock.com/

Ето и едно саитче от където може да се види и колко ни остава
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
While sleeping, you're tied to your bed by your girlfriend and peeled to death using a vegetable peeler.

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bimM3r
- Потребител
-
- Кара: 525 dA Touring
- Мечтае да кара: e24 with S62 engine
Батета не се депресираите. Като малък паднах много лошо.. и единиственното нещо което помня докато бях в безсъзнание е бяла светлина на черен фон.. и много хора околу мен.. Има нещо, но за сега незнаем какво е,но нека не си разваляме празничното настроение с този уеб сайт на кой каквото му е писано, ще стане.. Живейте си живота.. Merry Christmas! 

Колега опитай тук, щом си се замислил за тези работи.
Иначе по темата, квото дойде.
Иначе по темата, квото дойде.
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
While driving down a dark country road at well over the speed limit, you hit a deer. Severely wounded and unable to move, you bleed to death in your car. Your dead body isn't discovered until the following morning.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3