Искам да разкажа нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Дек 2006, 1:54

Сега с медицинското и копие от него, отиваш в районното на която територия е станало произшествието, пускаш молба, в която ясно и точно описваш случката. Молбата с входящ номер, оттам, ще питаш слдователя и ще попълниш докимент да не се доближаватна еди кво си разстояние, оттам ако те пипнат без съд дет се вика влизат у затвора, а нали се сещаш, че в такъв случай, че и някой друг да ти направи нещо, можеш тях да обвиниш и да ги обуеш. След това си взимаш един читав адвокат и започва едно красиво дело, което със сигурност ще спечелиш и ще им се е*е мамицата, щото за побой така трябва.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Дек 2006, 2:00

Dimo написа:..., товарим който трябва в багажника и на разходка...

Ами кажете утре ако искате че в събота зминавам. Ама утре вечер съм на линия да претрепем някой манго :confused: :twisted: :twisted: Може да не е виновен ама аз какво да направя :mhihi: Късмет. Ако решите нещо аз съм насреща :twisted:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

!

Мнение от turboto » 22 Дек 2006, 9:45

Turboman написа:За такива само по един акумулатор за врата и на езерото в Суходол :twisted:

Няма да стигне... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз един го бях заключил с белезници вкъщи и до като намеря кварталния че не си вдигаше телефона тоя изкъртил трабата изкъртил ми и вратата на балкона и избягал (долу наводнение :evil: )... После сетете се... ИСКАШЕ ДА МЕ СЪДИ !!! :shock: :shock: :shock: е отказах го в крайна сметка... :mhihi: но явно това е единствения път...
Другия е да се кастрират... не знам кучетата ма по-добре тия средства да ида за тяхното кастриране че се плодят кат зайци...

ентусиаст
Аватар

Re: !

Мнение от Fking » 22 Дек 2006, 22:37

turboto написа:
Turboman написа:За такива само по един акумулатор за врата и на езерото в Суходол :twisted:

Няма да стигне... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз един го бях заключил с белезници вкъщи и до като намеря кварталния че не си вдигаше телефона тоя изкъртил трабата изкъртил ми и вратата на балкона и избягал (долу наводнение :evil: )... После

Тоя много prison break е гледал :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Дек 2006, 22:51

Аз колко пъти съм се прибирал пеша от Люлин до Банкя не е истина. И всичките пъти през Филипините и то в малките часове 1-2-3 през нощта. Веднъж и с колелото на Боби от форума пак се прибирах по нощите. Явно съм бил късметлия, защото имаше движения из циганската махала и по това време. Но гадовете си бяха запалили огън и не ме виждаха как цъкам в мрака по тази павираната уличка. Като минавам оттам си нося по някое друго паве с мене и си спирам телефона. Това упражнение съм го правил поне 5-6 пъти оттам, но като няма пари за такси :) Сега се чувствам късметлия 8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Дек 2006, 22:54

Иво написа:Аз колко пъти съм се прибирал пеша от Люлин до Банкя не е истина. И всичките пъти през Филипините и то в малките часове 1-2-3 през нощта. Веднъж и с колелото на Боби от форума пак се прибирах по нощите. Явно съм бил късметлия, защото имаше движения из циганската махала и по това време. Но гадовете си бяха запалили огън и не ме виждаха как цъкам в мрака по тази павираната уличка. Като минавам оттам си нося по някое друго паве с мене и си спирам телефона. Това упражнение съм го правил поне 5-6 пъти оттам, но като няма пари за такси :) Сега се чувствам късметлия 8)

за кво вие да ходите до Филиповци ,аз така съм се бил на Плиска ;) ....имаше счупени носове,сцепени вежди,падащи хора и др. с една дума меле :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 23 Дек 2006, 1:05

вие сте побойници :)
ама както каза колегата какво да направите ако не е виновен,на сапун ,касмет4е кво да праи6 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 23 Дек 2006, 1:46

Ако имате желание и място в колата зеъннете че тая седмица сън бесен и само карък ме гони!!! Ще се включа в отряда и после отиаме да празпуслен на по ено голямо някъде. Първото от мене :))

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 23 Дек 2006, 11:20

ако ше биеме циганя
се сещам за още един циганин дето може да пребиеме :mhihi:
то освен тва си е разпускащо пък и те държът на бой :box:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 23 Дек 2006, 11:49

Недейте така бе мом4ета ,нека бъдем толерантни към нашите сънародници с по тъмен цвят на кожата.Нищо 4е са мръсни,прости,гадни,долни,миризливи боклуци ,можеби дълбоко в себе си са прекрасни 4овешки създания :mhihi: Оставете ги да ви ма4кат ,да ви бият и да изнасилват жените ви .Това може би ще ви направи по добри хора. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 23 Дек 2006, 12:07

аз не мисля така! Но... обичам циганите :winky: и искам да се превъзпитат с това Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата