Заменяне на MK3 Навигация с Android?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320d
Мечтае да кара: M5 E60,F90

Заменяне на MK3 Навигация с Android?

Мнение от iNfoster` » 21 Май 2017, 13:13

Колеги, понеже ми се прецака MK3-ката на навигацията при един ъпдейт. И в момента се чудя дали да е оправям или да си закупя друга китайска навигация. Защото оригиналната навигация "MK3" не става за нищо. Един дисплей който ти показва разхода и средната скорост.
За това ще помоля да споделите от кои навигации сте доволни. https://www.olx.bg/ad/super-tsena-android-navigatsiya-bmw-e46-originalno-menyu-android-ID6mZyk.html#7c81a6095e Какво мислите за тази примерно? Другото което се чудя е дали да е с Windows или Android. :?:
ПП: Имам проблем и с BM 54 модула. Не ми свирят задните говорители? Интересува ме ако сложа китаец дали ще зависят пак от този BM 54 модул или ще засвирят?

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Re: Заменяне на MK3 Навигация с Android?

Мнение от mustang1986 » 21 Май 2017, 14:20

Bm54-ката ще отпадне.Звука няма да минава през нея.
Лошото е,че ще трябва кабелите да се удължат от багажника до отпред.
Има тема за въпросите ти:
viewtopic.php?f=34&t=229269
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 21 Май 2017, 15:57

iNfoster` написа:Колеги, понеже ми се прецака MK3-ката на навигацията при един ъпдейт. И в момента се чудя дали да е оправям или да си закупя друга китайска навигация. Защото оригиналната навигация "MK3" не става за нищо. Един дисплей който ти показва разхода и средната скорост.
За това ще помоля да споделите от кои навигации сте доволни. https://www.olx.bg/ad/super-tsena-android-navigatsiya-bmw-e46-originalno-menyu-android-ID6mZyk.html#7c81a6095e Какво мислите за тази примерно? Другото което се чудя е дали да е с Windows или Android. :?:
ПП: Имам проблем и с BM 54 модула. Не ми свирят задните говорители? Интересува ме ако сложа китаец дали ще зависят пак от този BM 54 модул или ще засвирят?

Най-добрата инвестиция в Е46, която можеш да направиш ! Колата става неузнаваема. Хубаво е да добавиш и камера за паркиране. При всички положения Андроида е по-добър.
Искай да ти напишат конкретния модел - това най-вероятн Еризин. Може да сравниш с цената в сайта им : https://www.erisin.com/index.php?main_p ... rd=bmw+e46

Ако поръчваш внимавай - може да ти начислят мито и да излезе доооста солено. Имат варианта да ти я прекрат през Англия, тогава не дължиш мито, но обичат да праскат някаква тъпа такса от 30ина евро допълнително (върху основните 30 евро) .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 21 Май 2017, 21:47

ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Назад към E46