отново с е36 :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: отново с е36 :)
Kroki написа:Аз го чакам колегата в по-долния раздел да дойде хехе
Хехе, няма пари още за вашия раздел, като гледам центите на частите за е36, за вейдър ми искат 3000лв та се чудя още не съм се решил, представям си за е30 какво ще е.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Аз карам Е36 щото нямам пари за Е30
Тва целия салон ли е за 3К
? Как ги мразя тия Вейдъри ако знаеш... а имам дори още един комплект предни седалки от преди фейслифта, които ми седят от 3-4 години.

Тва целия салон ли е за 3К

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Nukem
- старши ентусиаст
-
3000лв без корите, а на мен и кори ми трябват, че мойте са леш. Може да ги пуснеш за продаване тези седалки за 2 предни искат по 2000лв.
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
Темата е уникална, абониран съм за нея.
Чувствам се свързан по-някакъв начин
.
Никога не съм си представял, че такова нещо ще се случи с тази кола!
Чувствам се свързан по-някакъв начин

Никога не съм си представял, че такова нещо ще се случи с тази кола!

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Lenco написа:bum_bum написа: Карам един и същи модел кола от времето когато беше гъзария и пичетата ме питаха "чисто нова ли е" до сега, когато всеки втори мазен циганин има същата и се смята за една от най-мангалските коли.
Искам да съм мазен циганин
rhase написа:Почти бях загубил надежда, че в тоя подфорум ще се случи нещо различно от продаване на части и бюджетни 320i дрифт проекти![]()
Правят се доста е36-ци, но както в целия форум на никой не му се пише, кой обиден, кой изгонен .....
Както един младеж не вярваше и се сърдеше в Извън темата, че подобни автомобили надминават 15 000лв доста бързо, особено ако трябва да събереш всички възможни екстри.
Успех с начинанието, и дано скоро надмине заводските 140 коня.
Господата от "малцинството " отдавна вече карат е46, и е90, е60... Недейте ги праща при нашата ретроградна скрап

Успех на колегата, мерак и кеш за напред му пожелавам все да има.
За корите едни момичета американци продават нови горни пластмасови лайсни (3d принтирани) , а джобовете се залепят със силикон тип "течен пирон" и става супер. Нови щипки от е46 с гумички на тях които са фабрично, сменяли и водачите на стъклата, смазване на целия механизъм, наместваш си и ръката за откючване от вътрешната да е идеално позиционирана. После си облепяш от задната страна критерии с звукоизолация... Ако искаш подменяш и говорителите.
И повече с корите не се занимаваш.
Като си готов си нагласяш и релсата на водача на стъклото хубаво да лежи стъклото по уплатнението на вратата (два болта фиксират наклона на стъклото спрямо купето, отдолу на вратата са почти в края на вратата (от дръжката надолу като се наведеш под отворената врата се виждат.
И си готов.
За палчето вече видях си взел оптималното решение.
(тва горното упражнение само на перфектни, неспукани кори... Щото ако не са 6 като плат и здравина... Никав смисъл няма да се занимава човек.)
Последна промяна host на 17 Май 2017, 12:06, променена общо 1 път
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Nukem написа:3000лв без корите, а на мен и кори ми трябват, че мойте са леш. Може да ги пуснеш за продаване тези седалки за 2 предни искат по 2000лв.
Той струва колкото цялата кола тоя вейдър, че то и без кори

Седалките и позицията на шофера бяха единствената причина да я разкарам моята 36ца, че гърба ми е много претенциозен на седалка и ме сковаваха раменете като карам над 1 час.
Замислял ли си да му бутнеш едни спортни кожени седалки от Е46? Аз може би така бих направил, могат да се ретрофитнат и са по-удобни.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Бих добавил най-добре от 1чка хечбек при мерно пак спорт палет седалки. За мен да доста по-добре от е36 и е46.
Но колегата да пробва седалките, че от човек до човек все пак. Мен примерно тия от е46 също са ми зле.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Но колегата да пробва седалките, че от човек до човек все пак. Мен примерно тия от е46 също са ми зле.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Не знаех, че от 1-чка се ретрофитват на Е36, аз лично не съм виждал, но не значи, че е невъзможно. Е46ковите знам, че влизат директно, другите ще трябва сигурно да се модифицират по релсите. Иначе те са подобни на E90ковите, спортните са с надуващи подпори и определено това е може би най-добрия вариант за ъпгрейд от към комфорт.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
те и седалки от e82 май имаше ретрофитнати в е36, някакви агличани май го бяха правили. На мен Вейдъра ми е удобен, 2 години карах на старата. Но нещо взе да се злоупотребява с тези старите части, много дребни душички се навъдиха, както и да е.
Днес се захванах с нещо дребно, но което ме дразни от известно време, копчето на фаровете. Моето е надрано гадно и прозира отдолу светлината и крушката беше изгоряла разбира се:

Смених крушката светна, но гадно прозира и отделно самото легло където ляга крушката беше стопено, не че се вижда но аз като си знам и се дразня. Явно защото посоянно свети тази крушка и стопява леглото и бързо се изхабява и неиният живот:

Поръчах си от форума, оначе дойде само механизма отзад, не и самата козола с решетката която е отпред. Викам айде както и да е, не ми се разправяше. Поръчах от една от facebook групите, дойде горе долу добре, има леко няколко драскотини по някое ръбче, но океи. Реших и да сложа LED t5 крушка на мястото на обикновенната да не стопя новото слотче което беше идеално:

Наложи се малко да посрежа led крушката по края, за да влезв във слота:

Лошото е че само червена лед крушка намерих, сега гледам в нета има амбер, но като сложа доставката и те и искат 2 лв ще излезне 7лв, не че е проблем
ама да видя довечера как ще свети и ще поръчвам.
И огледалата са боядисани и утре ще ги слагам:

Днес се захванах с нещо дребно, но което ме дразни от известно време, копчето на фаровете. Моето е надрано гадно и прозира отдолу светлината и крушката беше изгоряла разбира се:

Смених крушката светна, но гадно прозира и отделно самото легло където ляга крушката беше стопено, не че се вижда но аз като си знам и се дразня. Явно защото посоянно свети тази крушка и стопява леглото и бързо се изхабява и неиният живот:

Поръчах си от форума, оначе дойде само механизма отзад, не и самата козола с решетката която е отпред. Викам айде както и да е, не ми се разправяше. Поръчах от една от facebook групите, дойде горе долу добре, има леко няколко драскотини по някое ръбче, но океи. Реших и да сложа LED t5 крушка на мястото на обикновенната да не стопя новото слотче което беше идеално:

Наложи се малко да посрежа led крушката по края, за да влезв във слота:

Лошото е че само червена лед крушка намерих, сега гледам в нета има амбер, но като сложа доставката и те и искат 2 лв ще излезне 7лв, не че е проблем

И огледалата са боядисани и утре ще ги слагам:

- georgivar
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Touring '96
Вземи си нова врътка за ключа за светлините. Не беше много скъпа, а много подмладява външния вид на конзолката
Ей мойта също се беше изтъркала гадно.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
25лв е врътката проверих я, ще я проъчам с още дреболии, като се посаберат още няколко неща за поръчване.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И аз май ще си взема врътка
Някой сменял ли е централна духалка? Имам една като нова и така си седи (само трупам части).
Ясно, ще изчакам още малко и ще ги пренасоча към фонда за ремонт на двигателя. Корите ми са поредния незавършен проект ...тая тема ме ентусиазира пак
Тези на 1ката трябва да ги видя. Вейдъра ми е много висок в базата... а аз не съм някакъв баскетболист 183 и пак главата ми почти опира в тавана.

Някой сменял ли е централна духалка? Имам една като нова и така си седи (само трупам части).
Nukem написа:3000лв без корите, а на мен и кори ми трябват, че мойте са леш. Може да ги пуснеш за продаване тези седалки за 2 предни искат по 2000лв.
Ясно, ще изчакам още малко и ще ги пренасоча към фонда за ремонт на двигателя. Корите ми са поредния незавършен проект ...тая тема ме ентусиазира пак

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Оригиналните от Вари2000, останалите неща от Роби/leviatan/ и 2 магазина в Хасково от който имам по-големи отстъпки за сервиза, също и от ebay.co.uk.