Kоледно Настроение - Има ли почва то у нас?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Kоледно Настроение?

Разбира се, че имам коледно настроение - Коледа е!
6
10%
Разбира се, че имам коледно настроение - Коледа е, пък и Нова година иде!
23
39%
Разбира се, че имам коледно настроение - Коледа е, Нова година иде, че и Евро-съюз даже!
6
10%
Нямам, защото ще ни Е*** мамата тия от Евро съюза...
3
5%
Нямам, защото ще ни Е*** мамата тия от Евро съюза, а и държавата е помийна яма! Дреме ми за коледа!
7
12%
Не ме занимавай с глупости!!!
12
20%
Дядо Коледа е измислен герой - нещо, като Волен Сидеров!!!
2
3%

Общо гласове : 59
ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 21 Дек 2006, 19:37

SlipKnoT написа:Измислени герой, измислен празник.. и т.н... не ме занимавай с глупости.. ;)

:yes:

и аз до колкот знам това не е празник на православните християни...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Дек 2006, 20:07

и аз се присъединявам към групата на хейтърите :mhihi:
защо човек трябва да си търси повод за да направи нещо ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 21 Дек 2006, 20:20

Ми мноо ясно, че имам коледно настроение-това е един от най-сериозно празнуваните празници в цивилизования свят! Това, че тука се празнува криво-ляво отново доказва в ква скапана помийна яма живеем (да се надяваме временно)!
Иначе съм съгласен за насрания ЕС-на майка им у п.....а пУмиарска!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Дек 2006, 0:52

Офф незнам що ама тва е май първата коледа дето ми е все тая, изобщо не я чувствам празнично :confused:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 22 Дек 2006, 10:56

[FF]GODFLESH написа::yes:

и аз до колкот знам това не е празник на православните християни...

Много знаеш значи :lol: :lol: :lol: А на кое празник,а ,Айнщаин? На индианците ли?

Намира се някакво коледно настроение, но определено не може да се сравнява с предишни години :confused: Явно върлува някакъв анти-коледен вирус.
Желанието ми беше убито още началото на месеца от баща ми, които ми свали всички лампички с думите `Виждаме се от Витоша. Всичко свети, по д******е и то в червено като публичен дом!` Какво да кажа повече :evil: Култа беше когато трябваше пак да закача простора, защото го бях заменила с червени маркучи :mhihi:
Най-голямата радост е да правиш любимите си хора щастливи! Направете нещо добро, и веднага ще усетите коледния дух :D
Елхите, украсите, всички външни глезотии са излишни, макар че са създадени за да ни предразполагат към празнично настроение... Празника си е празник, ако не го приемаш като такъв- губиш. Нали именно празниците разнообразяват ежедневието ни :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 22 Дек 2006, 11:23

Аз бих отговорил с обикновено не, защото:
1. Бъдни вечер си е семеен празник, ама едно събиране на семейството само по себе си не прави празник - по-скоро е обичай.
2. Коледа като празник се комерсиализира, а мен цялото това бясно пазаруване адски ме изнервя. Лично аз не съм без пари, но не се интересувам от пазаруване на лъскави, но безсмислени придобивки. Все пак на Запад са много по-добри в създаването на някаква атмосфера празнична около Коледа, докато ние само бледо копираме някои външни белези.
3. Празничната атмосфера се създава от нагласите на човека и на тези около него - близки и приятели, щото не върви да празнуваш сам.
Повечето години съм изкарал Нова година извън София с компания, ама за тая не успях да организирам нищо, а и никой друг не се хвана, така че това е още една причина да не ми е много празнично.
Бъдни вечер ще изкарам по задължение у родителите на жената, така че основно работата ми е да подготвя колата за пътуването, да купя винетка, да сложа бензин, да се погрижа да отидем и да се върнем без произшествия и аварии и там да седя 2 дена и по цял ден да не правя нищо.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 22 Дек 2006, 12:39

Незнам защо но за мене това си е най обикновено събиране с хапване и пийване ;)
Като малък го чаках само заради подаръците но и това отмина вече ;)
Все ми е тая на мене :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 22 Дек 2006, 20:09

---Никакво настроение.Поредното събиране на семейството на едно място.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 22 Дек 2006, 22:25

Какви хора сте вие бе ей :confused: Аз в какво положение съм и се предполага, че може би и на нова година ще си седя сам в леглото имам повече настроение от вас! Коледа е страхотен празник! Самият факт, че всички са по домовете си с близките си е страхотен. Защото семейството е най-важното и ценно нещо на света. И всяка възможност да бъдете всички заедно е специална. В моето семейство нямаме възможност да се събираме всяка вечер и за мен този празник значи много 8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 22 Дек 2006, 22:49

Коледа ли ,къде е тая :mhihi: :mhihi: все ми е тая...ако ще и да свършва светът....ебати след това идва нова година и нови проблеми :mhihi: :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

коледа

Мнение от павката » 22 Дек 2006, 23:25

много набедени празници!
и кво като е коледа като всичко е загубено.къв да ти е кефа като ти орежат заплатата на редови служител за сметка на това пък началниците ти намажат 4цифрени премии??????????
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата