Искам да разкажа нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Искам да разкажа нещо

Мнение от evans » 21 Дек 2006, 22:01

Тук искам да разкажа една моя случка и да ме посъветвате.
Та да започана от начало.Онзи ден с един приятел,който живее в кв.Филиповци се разбрахме да се видим на негова територия и да пийнем по нещо послучай наближаващите празници.Понеже бях се настроил да пия реших да не взимам колата а да ползвам градският транспорт.До тук всичко ок.видяхме се пийнахме и стана време да си тръгвам,часът наближаваше 23.00 и реших да не чакам рейс,а да тръгна пеш.Преди излизане от филиповци,точно след циганската махала чух някой да вика отзад,като се обърнах видях двама цигани,аз продължих,обаче тия ме настигнаха.Единия от циганите ме попита от къде съм и аз му отговорих че живея в филиповци и отивам към люлин,след тоя отговор тоя ми вкара тупаница,обаче аз успях да се измъкна и побягнах към спирката,която за късмет беше доста близко,добре че там имаше един автобус 111 за гараж,човека ми отвори вратата и ме остави в овча купел,защото там е осветено и няма опастност.След това хванах последият 111 и отидох направо в 9рпу,дежурният се обади на една патрулка,патрулката дойде,качих се и отидохме в циганската махала на оглед. За мой късмет ,тия хубавци седяха под някакъв навес и чоплиха семки,полицаите излезнаха, сложиха им белезници и ги прибраха в патрулката.Как ми се искаше де ги пребия,обаче ме посъветваха да не ги пипам,те щели да се оправят с тях.На другият ден отидох в съдебна медицина, искарах си медицинско, за да мога да ги осъдя.Та въпроса ми е,трябва ли да си наемам адвокат или държавата ще ги осъди

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 21 Дек 2006, 22:18

Бате аз немога да ти дам някакъв савет, но само ще ти кажа ти си самоубиец да тръгнеш пеша в 11 ве4ерта в филповци и само може да се радваш че си се разминал само с толкова

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Re: Искам да разкажа нещо

Мнение от Eliana » 21 Дек 2006, 22:24

evans написа:.....

Да, трябва да си наемеш адвокат. Моя съвет обаче е да не се занимаваш с дела, а да си вземеш поука от случката и другия път да знаеш, че там си е опасно и не бива да се разхождаш толкова късно сам..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Дек 2006, 22:27

Да прави сте,ама ни таксита има,ни рейсове.

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Дек 2006, 22:27

не се занимавай с глупости, а ги закопай някъде :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clikk » 21 Дек 2006, 22:37

по принцип ти трябва адвокат, но т.к. престъплението е с общ характер държавата ще си ги "гони" и ако докаже деянието ще внесат обвинителен акт в съда.
Присъединявам се към съвета да не ходиш в тази част на София изобщо!!

и в известна степен се изкушавам от идеята/предложението на Явор......:mhihi:
макар че, ако се решиш - я ги карай наред, пък свирни после да дойдем с лопатите :mhihi: :mhihi:
а сега, де?

Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 21 Дек 2006, 22:39

Явор написа:не се занимавай с глупости, а ги закопай някъде :mhihi:

Трябваше да пише да идем да ги попребием. Аз бих пречукал някъф че тия дни много нерви. Ама да ви кажа как сме го правили преди. Спират няколко коли, бързи тупалки и в багажниците. Да не се съберат много, че тогава ние ще ядем бой. После на Витоша вързани за някое дърво. Бой бой бой бой бой бой бой и след това ги изхвърляш пред районното. Изпробвано и работи :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ако знаеш как да ги хванем свиркай аз съм навит :D
Последна промяна zAcK на 21 Дек 2006, 22:44, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 21 Дек 2006, 22:40

За такива само по един акумулатор за врата и на езерото в Суходол :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Дек 2006, 23:10

[quote="clikk"]

Присъединявам се към съвета да не ходиш в тази част на София изобщо!!

quote]И преди съм ходил у Филиповци,ако си в тази част където са българите няма проблем,ама навлезнеш ли в гетото направо трябва да си само с кола.Кофти е че щеш-нещеш трябва трябва да минеш от там,защото друг път няма.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Дек 2006, 23:20

Душата,
колко свидетели имаш, че точно ей-те тия двамата са ти "вкарали" една тупалка?
Питам, защото те имат 200 свидетеля, че точно по това време са те вдигали от земята, където си се търкалял пиян и си псувал по т.н. малцинства ....
Да продължавам ли и търсиш ли още адвокат?

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 21 Дек 2006, 23:41

BMW_POWER написа:Душата,
колко свидетели имаш, че точно ей-те тия двамата са ти "вкарали" една тупалка?
Питам, защото те имат 200 свидетеля, че точно по това време са те вдигали от земята, където си се търкалял пиян и си псувал по т.н. малцинства ....
Да продължавам ли и търсиш ли още адвокат?
Еми в патрулката единия спомена,че и другия мангал е учствал.Второ немогат да ме обвинят ,че съм бил пиян,защото аз отидох в районото напълно трезвен(вярно бях испил 100 гр,но чак да съм се влачил).Другото нещо,самите мангали започнаха да се оплитат у лъжи,първо единия твърдеше,че има брат близнак,след това като видя че не става,каза че не е бил само той.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yojimbo » 22 Дек 2006, 0:06

И като си вземеш адвокат и почнеш да ги съдиш какво ще постигнеш? Обезщетение ли ще ти платят или трябва да се уплашат и поправят от това!!! Да осъдиш циганин си е направо невъзможни и безцелно. А друг път като минаваш през подобно място си носи електрошок, "ютия", мухозол или някакъв друг изтребващ елемент по избор.
Колкото повече, толкова повече.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 22 Дек 2006, 0:32

Ас препоръчвам и Raid против цигани. :mhihi: :mhihi: :twisted: :twisted:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Дек 2006, 0:35

Аз за втори път предлагам да разкапем някой от бой :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Дек 2006, 1:03

zAcK написа:Аз за втори път предлагам да разкапем някой от бой :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз съм за, пиши ме в наказателния отряд, ама трябва да ги извадим от квартала им, демек минаваме, товарим който трябва в багажника и на разходка, щото колкото и да сме, тия цигани като се съберат са много ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата