Каква ежедневна кола в България до 100к?
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Не е ли много дърто това, все пак трябва и да е по-новичко, поне 2012, са няма се излага човека с не'кви дръгели от началото на векаhost написа:Е значи и CL600 v12 също върши работа

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Re: Каква ежедневна кола в България до 100к?
http://www.cars.bg/c2085686
Нещо такова бих си взел аз. Харесва ми на външен вид, добре обзаведено е, достатъчно мощно. В същото време предостатъчно място за багаж и достатъчно проходимо, за да нямам грижи зимата и когато ходя за риба.
Нещо такова бих си взел аз. Харесва ми на външен вид, добре обзаведено е, достатъчно мощно. В същото време предостатъчно място за багаж и достатъчно проходимо, за да нямам грижи зимата и когато ходя за риба.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не знам, явно всеки разбира различно думата ежедневка, за мен т'ва е кола за която не ми дреме нито къде я спирам, не я мисля грам и общо взето ме боли .. за тая кочина
.
Аз си ползвам ежедневката да си ходя на работа с нея поради ред причини,често казано не ми дреме, че не ми е комфорно се пак се возя в нея прЕко сили 15 мин до работа, а не 3 часа ама то при всеки е различно.

Аз си ползвам ежедневката да си ходя на работа с нея поради ред причини,често казано не ми дреме, че не ми е комфорно се пак се возя в нея прЕко сили 15 мин до работа, а не 3 часа ама то при всеки е различно.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Демек голф 2,3,4DigitalExile написа:Не знам, явно всеки разбира различно думата ежедневка, за мен т'ва е кола за която не ми дреме нито къде я спирам, не я мисля грам и общо взето ме боли .. за тая кочина.

Аз те подкрепям в избора (писна ми да мисля къде я спирам, дали няма да ми я разбият/откраднат), но не те разбирам - тогава за какво ти е БМВ-то? За weekend-а ли само? По-евтино ще е да си вземе човек някоя тупалка рент-а-кар за 2-3 пъти в месеца, хем ще е разнообразно, хем ще раздаваш яко газ.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Сигурно аз нещо не разбирам,
ама мислите ли, че човека решил да даде 100к за кола
се вълнува от идеята да се вози в таралясник за 2-3к
Още по-малко разбирам защо някой
имащ и решил да даде 100к за кола
би питал маняците тук за акъл
Има и други неща дето не разбирам
ама да не ви натоварвам
ама мислите ли, че човека решил да даде 100к за кола
се вълнува от идеята да се вози в таралясник за 2-3к

Още по-малко разбирам защо някой
би питал маняците тук за акъл

Има и други неща дето не разбирам
ама да не ви натоварвам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Човека не отговори на въпросите ми, затова от написаното до тука ще реша за себе си какво търси той и ще му предложа най- новия Кайен турбо който може да намери. Надеждно, бързо, с добри маниери на пътя особено за сув-че, проходимо с едни хубави гуми, комфортно.
Успех и да каже какво в крайна сметка е взел.
Успех и да каже какво в крайна сметка е взел.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
За мен вариянтите са 4. С класа, 7 серия, А8 или Панамера.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Най-новия и най бърз Форд Мустанг, който може да се намери за бюджета. За мен е „най-доброто от всичко по малко” тип евридейка и фън. Нито ще ти я откраднат, нито е ниска, нито нищо негативно. Готино изглежда, има уникален звук американския осмак и на всеки завой като и дадеш ще ти е кеф. 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Exclusive89 написа:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=234382365&scopeId=C&isSearchRequest=true&ambitCountry=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&makeModelVariant1.makeId=12400&makeModelVariant1.modelId=24&pageNumber=1&action=topOfPage&top=2:3
Ягуара (лично наблюдение) е изключително неудобен.Аз искам като седна в една кола след 15 Мин да не ме боли кръста, което за жалост се получава при неочаквани модели. В едно Рено на 30 години може да седнеш след операция на гъ*ът и пак ще ти е по-удобно.Какво се е объркало не знам, ама ако това ти е евридейката поръчай направо и един космодиск.
Sent from my Lenovo A2020a40 using Tapatalk
Boyadjiev написа:Най-новия и най бърз Форд Мустанг, който може да се намери за бюджета. За мен е „най-доброто от всичко по малко” тип евридейка и фън. Нито ще ти я откраднат, нито е ниска, нито нищо негативно. Готино изглежда, има уникален звук американския осмак и на всеки завой като и дадеш ще ти е кеф.
Този мустанг през зимата какво ще го правиш?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Квото е правил и с Е90ката зимата. Ще кара 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Още по-малко разбирам защо някой
би питал маняците тук за акъл![]()
Това ми беше и на мен първоначалната мисъл, та затова и уточняващия въпрос дали кеша е налице или само се чеше клавиатурата

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Boyadjiev написа:Най-новия и най бърз Форд Мустанг, който може да се намери за бюджета. За мен е „най-доброто от всичко по малко” тип евридейка и фън. Нито ще ти я откраднат, нито е ниска, нито нищо негативно. Готино изглежда, има уникален звук американския осмак и на всеки завой като и дадеш ще ти е кеф.
За единствена кола малко нз колко е добра идея, но все пак едно Шелби ще е перфе.

Sent from my iPhone using Tapatalk