Каква ежедневна кола в България до 100к?
Модератор: Общи модератори
Re: Каква ежедневна кола в България до 100к?
speedaddict написа:alx написа:какво значи "комфортно" за тебе? да ти е на душата спокойно или на гъза меко или да знаеш, че за всичко ще върши работа? и трябва ли да е нова?
Не трябва да е нова. Под комфортна - да знаеш, че може да минеш 500км без да те заболи нещо или да не си оставиш бронята по някоя улица.![]()
....
Range е респектиращ на външен вид, но предполагам няма да е много добър за каране, ако не е SVR де![]()
значи освен, че искаш да е надеждна и комфортна искаш да е и добра (предполагам говориш за динамична) за каране.
проблема е че комфортна, надеждна и динамична така трите накуп са взаимноизключващи се характеристики

какво те влече?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
'Skoda Кодиак 2.0 TDI Comon Rail 4x4 Ad Blue 190 коня 550 nm на 1800 об.!
- с доплащане за Би лед основни фарове - кожен салон с алкантара...три зонен климатроник и за задните места и червен перлен металик - 67 000 лв.
- с доплащане за Би лед основни фарове - кожен салон с алкантара...три зонен климатроник и за задните места и червен перлен металик - 67 000 лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Няма еднозначен отговор, трябва повече инфо какво точно очакваш.
Аз лично бих взел Е220CDI или 520D, хем комфортно, хем харчи прилично.
Аз лично бих взел Е220CDI или 520D, хем комфортно, хем харчи прилично.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
а с останалите можеш да си купиш колаДемирев написа:'Skoda Кодиак 2.0 TDI Comon Rail 4x4 Ad Blue 190 коня 550 nm на 1800 об.!

Извинявай,колега,не ми се сърди
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Не ти схващам разградския тъпизъм.
Много по качествено и луксозно и по проходимо е от бмв за тези пари.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Демирев написа:Не ти схващам разградския тъпизъм.
За проходимото вероятно е така, ама другото някак ми е трудно да го повярвам, въпреки че не съм имал досег с Кодиака.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
На градове ли почна да обиждаш,заради реплика срещу автонедоразумението ли,честно?

Демирев написа:Много по качествено и луксозно и по проходимо е от бмв

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Нз кви шкодички ви се привиждат ... ама примерно мене ми се привижда >
http://www.cars.bg/c1800022
или некое друго 750 ... после ще съчуствам като ми разправят колко ми е гадно аверчетата с шкодите, ше цъкам с езиче колко ми е зле и ше си дигам джама от тъга
или некое друго 750 ... после ще съчуствам като ми разправят колко ми е гадно аверчетата с шкодите, ше цъкам с езиче колко ми е зле и ше си дигам джама от тъга

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Споко
Че нещо стана много кисело тука
Я се стегни! Тука БМВ-то не е много на почит
Виж Шкоди, Дачии, Грейтуол нещо и секва друга автотор ако имаш за предлагане иначе не си модерен
От Варна се гледа от високо

host написа:Нз кви шкодички ви се привиждат ... ама примерно мене ми се привижда >
Я се стегни! Тука БМВ-то не е много на почит

Виж Шкоди, Дачии, Грейтуол нещо и секва друга автотор ако имаш за предлагане иначе не си модерен

Bogat-Beden написа:На градове ли почна да обиждаш,заради реплика срещу автонедоразумението ли,честно?
Демирев написа:Много по качествено и луксозно и по проходимо е от бмв
От Варна се гледа от високо

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
K_Ilkov написа:Виж Шкоди, Дачии, Грейтуол нещо и секва друга автотор ако имаш за предлагане иначе не си модерен![]()
само за Дачията по-спокойно

....

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

'звинявам се сигурно съм объркал и съм цъкнал без да искам на http://www.daciapower-bg.net
он-топик: надявах се да е по-различна темата като е за яко кинти избора ... ама то същата работа

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
K_Ilkov написа::duel:![]()
'звинявам се сигурно съм объркал и съм цъкнал без да искам на http://www.daciapower-bg.net
он-топик: надявах се да е по-различна темата като е за яко кинти избора ... ама то същата работа
Е аз какво повече да предложа вече... 3-ки,5-ци, 7-ци,М-ки ви давам нещете...

Eто ви http://www.cars.bg/c1989591

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
alx написа:speedaddict написа:alx написа:
проблема е че комфортна, надеждна и динамична така трите накуп са взаимноизключващи се характеристики![]()
С това не съм съгласен. Скоро карах R.R. Vogue Autobiography 5.0 с 510 к.с. (Има го и във версия с 550 к.с.). Мога да кажа, че нищо с нищо не си пречи. Доста комфортен, адски надежден, а в същото време брутално агресивен, след като му смачкаш педала. Да не говорим вътре за подбрания лукс, който адски много ме градба.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Ако имам 100к за автомобил ще си купя Panamera Turbo или ще изчакам малко да паднат цените и ще взема новата S500 с пълен АМГ пакет .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
speedaddict написа:bum_bum написа:Да не си спечелил от билетчетата?
За щастие не съм стигнал до триене на билетчета
alx написа:какво значи "комфортно" за тебе? да ти е на душата спокойно или на гъза меко или да знаеш, че за всичко ще върши работа? и трябва ли да е нова?
Не трябва да е нова. Под комфортна - да знаеш, че може да минеш 500км без да те заболи нещо или да не си оставиш бронята по някоя улица.
DriftoMania написа:alx написа:какво значи "комфортно" за тебе? да ти е на душата спокойно или на гъза меко или да знаеш, че за всичко ще върши работа? и трябва ли да е нова?
За мен в горните и в на автора изискванията влиза Range Rover Sport. Който там ще се впише в бюджета, демек най-новия за тия париТова би била и колата, която бих взел ако имах право само на един единствен автомобил.
Range е респектиращ на външен вид, но предполагам няма да е много добър за каране, ако не е SVR де
Top Gun Maverick написа:Темата е горе-долу като "какво бихте яли за ХХ пари"...
Просто имайки предвид безбройните алтернативи във всеки един клас/ценова зона автомобили, човек понякога става разноглед.
Като не трябва да е нова, а искаш 500км. скачай във Ф10 535д или 550и и ще ти остане много лев за много неща, а ще имаш кола, която може и има всичко. Всякакви други размишления са излишни. Ако питаш мен си струва да клъвнеш и 640д/650и само на задно, ама четиривратото(понеже искаш всичко, иначе аз бих взел купето). Така пък ще избягаш от досадата да си виждаш фейса на колата на всеки ъгъл защото 5-ци бол, а 6-ци...е сам виждаш колко са.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.