M73b54 Dme проблем
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
M73b54 Dme проблем
Здравейте, имам двигател м73б54 който е 94 г. и няма обд 2. Пробвах се да прочета dme I dme2 модулите с impa, bmw scaner, delphy, kts na bosch, carssoft, launch x431, и с gt1 dis. И влизам във всички модули без dme.
Единствено не съм пробвал с аутокома. Молбата ми е ако някой има същата кола да ми позволи да му я прочета за да съм сигурен че проблема не е в диагностиките а някъде другаде. Ако някой може да ми предложи вариянт за standalone ecu с човек който да го настрои ще съм много благодарен защото ми писна от тия хиляди модули.
Единствено не съм пробвал с аутокома. Молбата ми е ако някой има същата кола да ми позволи да му я прочета за да съм сигурен че проблема не е в диагностиките а някъде другаде. Ако някой може да ми предложи вариянт за standalone ecu с човек който да го настрои ще съм много благодарен защото ми писна от тия хиляди модули.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: M73b54 Dme проблем
Peter написа:Здравейте, имам двигател м73б54 който е 94 г. и няма обд 2. Пробвах се да прочета dme I dme2 модулите с impa, bmw scaner, delphy, kts na bosch, carssoft, launch x431, и с gt1 dis. И влизам във всички модули без dme.
След като не става с gt1 dis, който подържа ADS, значи има някакъв хардуерен проблем по колата.
Re: M73b54 Dme проблем
Да и аз мисля така сега ще търся друго табло. Ако някой може да ми даде под наем ще си платя за теста.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
5 мнения
• Страница 1 от 1