Дискове за Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Дискове за Е60
То обаче дисковете при мерцедес са едни и същи размер за повечето 204,211,212 и за това цената е минимизирана.
Оригинал предни накладки 180лв, задни 140
Оригинал предни накладки 180лв, задни 140
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Дискове за Е60
don't be написа:Да ти кажя , всичко се определя от търсенето. А такъв тип мерцедеси се карат малко и цената е по евтина просто никой не купува части за тях...
Яката логика извади.

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
badsharki написа:don't be написа:Да ти кажя , всичко се определя от търсенето. А такъв тип мерцедеси се карат малко и цената е по евтина просто никой не купува части за тях...
Яката логика извади.
Никой не купува части , зашото не се чупят

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
- shkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Детайли за колата: все още е с оригиналната нафта от завода
don't be написа:Да ти кажя , всичко се определя от търсенето. А такъв тип мерцедеси се карат малко и цената е по евтина просто никой не купува части за тях. Докато при бмв е по различно, ти гледаш диаметарът , но той не е от значение важен е материала за направата на дисковете.
Може би проблема тук е че няма алтернативен вариант. Явно само от БМВ знаят как да се произведат дискове които да издържат на ... нормална употреба. Съвсем спокойно могат да вдигнат цените и х2 х3 ...
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Говорим за една и съща марка дискове колега ... естествено , че материала за направата е един и същ.. Просто търсенето дига цената , но пак е някак си комично как , моите дискове са на цена на мерцедес , който струва 200 000 лева
..
Таратанци просто бмв има най-скъпата поддръжка от 3те немски марки ( Ауди,Мерцедес , БМВ). Имам приятели с CLS и S моята година и поддръжката им е значително по-евтина ( единствено по-скъпо им е въздушното окачване , защото аз нямам такова).

shkata написа:don't be написа:Да ти кажя , всичко се определя от търсенето. А такъв тип мерцедеси се карат малко и цената е по евтина просто никой не купува части за тях. Докато при бмв е по различно, ти гледаш диаметарът , но той не е от значение важен е материала за направата на дисковете.
Може би проблема тук е че няма алтернативен вариант. Явно само от БМВ знаят как да се произведат дискове които да издържат на ... нормална употреба. Съвсем спокойно могат да вдигнат цените и х2 х3 ...
Таратанци просто бмв има най-скъпата поддръжка от 3те немски марки ( Ауди,Мерцедес , БМВ). Имам приятели с CLS и S моята година и поддръжката им е значително по-евтина ( единствено по-скъпо им е въздушното окачване , защото аз нямам такова).
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
(h)aman написа:Твоята кола нова е струвала 130 бона, да не очакваш поддръжката да е на голф 4 ?
може и повече да е била - на мойта фактурата от 57 000 евро и стои при ръководството за ползване...
"Чемодан, вокзал, Москва"
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
И отново идваме на въпроса: защо си купуваме кола, която не ни е по възможностите да подържаме? Явно не е карал Мерцедес или Ауди да види какви са цифрите там. Взимаш ли оригинални части няма евтино, ако ще да е и Шкода.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Дискове за Е60
Аз само да вметна, че за МБ Е350 2011 еквивалент на Ф10 530д само въздушните филтри(2 са) са около 350 кинта, сега си представи на всяка смяна на маслото колко пари заминават. Та и другите не са много евтини за поддръжка.
@adovet Сега пак ще ревне, че го нападаш и хейтиш и ще отиде коня, упс темата У рЕкята
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
@adovet Сега пак ще ревне, че го нападаш и хейтиш и ще отиде коня, упс темата У рЕкята

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- adovet
- старши ентусиаст
-
Е какво го нападам, само мрънкя че това скъпо онова скъпо, все пак сме БМВ форум не голф или пежо. Аз и по на горе казах че с някои неща компромиси не бива и едно от тях са спирачките.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
- CrazyElement
- ентусиаст
-
(h)aman написа:Твоята кола нова е струвала 130 бона, да не очакваш поддръжката да е на голф 4 ?
83 000 евро е била ... друга ми беше идеята. ТО и CLS струва толкова , а аудито S8 е повече дори , но спирачките са ни на едни цени

- CrazyElement
- ентусиаст
-
adovet написа:Е какво го нападам, само мрънкя че това скъпо онова скъпо, все пак сме БМВ форум не голф или пежо. Аз и по на горе казах че с някои неща компромиси не бива и едно от тях са спирачките.
Никой не мрънка бе калъф , само разсъждавам ей така , защото това е ФОРУМ може би?
Земи се застреляй , ако искаш да караме двете коли в БМВ да видим коя ще излезни по-читава , въпреки , че твоята е 4 год по-нова. Айде мълчи там стига се обажда.
Нямали възможност , кой няма възможност ме интересува тука? Колата не е била оставяне нито за един ден в гаража защото съм нямал пари да я оправя или нещо такова, всичко и е изправно, стига си нападал пациент. Всички знаем , че тебе те е яд , че женати те е хванала за м*** и не ти е дала да си купиш по-висок клас кола и сега те е яд и гледаш да си изкараваш комплексите ...
- adovet
- старши ентусиаст
-
Пак изпростяваш тотално. Спри с обидите , защото всичко написано от теб показва колко си ниско в еволюцията. Ти си мрънкяча тука дето всичко му скъпо и т.н. Не че нещо ме е... ама някак си като ти четеме тъпизмите и форума е по весел.
ПС. Казах ти да не ми пишеш лични, обяснявай се на тата си така, мен не ме интересува
ПС. Бмвто го кара повече жена ми, аз имам други и жена ми като се ожени за мене имах форд фиеста 1986г. и изобщо кво ли ти се обяснявам а не си пия бирата
а наздраве
ПС. Казах ти да не ми пишеш лични, обяснявай се на тата си така, мен не ме интересува
ПС. Бмвто го кара повече жена ми, аз имам други и жена ми като се ожени за мене имах форд фиеста 1986г. и изобщо кво ли ти се обяснявам а не си пия бирата

- CrazyElement
- ентусиаст
-
Грешно разбираш постовете ми , никъде в тях не мрънкам , че ми е скъпо , ако е така щях да съм продал колата отдавна , а не да съм и набил 10 000 + лева. Нищо против нямам към тебе , имаш добри мнения, където даваш на колегите. Просто те моля сигурно за 1001 пъти не се заяждаш с мене и не ме обиждай. Просто е супер смешно отстрани , 15 страници тема за спирачки , от тях 1-2 са си купили оригинални всички други си карат с афтър маркет и в момента в , който аз кажа , че ще сложа афтър маркет спирачки , почваш да ме изкарваш .. голфаджия , бедняк , нямал пари да си поддържа колата и не знам си какво ... Не виждаш ли , че 90% от хората в този форум слагат афтър маркет , то изобщо защо някой ще взиза тука за съвет ако ще слага бмв , да отива в БМВ и да му ги сменят.
Тука в този форум сме затова да си даваме съвети и да си помагаме , ако някой не иска да се възползва от твоя съвет не е нужно да го нареждаш ?!
ПС: Може колите ни да са стрували по 150 000 лева преди 12+ год. , но сега струват не повече от 20 000 лева и няма как някой да ме накара да отивам и да давам пари за оригинални части , освен ,ако няма друг заместител , който да върши същата работа!
ПС2: ДА не мислиш , че "голфаджиите" , които ти обиждаш , отиват и си слагат оригинални части от Порше ? Както ти казах имам познати с мерцедеси и аудита , всеки си обслужва колата с афтър маркет части , без значение дали му струва 5000 лева или 25 000 лева колата. Така че забави малко темпомата с обидите и т.н. всеки сам си преценя как ще си обслужва колата , както ти казах по - горе давай си мнението , но не го налагай и не се опитвай да изкарваш всички , които не ти се съгласят с мнението бедняци.
Тука в този форум сме затова да си даваме съвети и да си помагаме , ако някой не иска да се възползва от твоя съвет не е нужно да го нареждаш ?!
ПС: Може колите ни да са стрували по 150 000 лева преди 12+ год. , но сега струват не повече от 20 000 лева и няма как някой да ме накара да отивам и да давам пари за оригинални части , освен ,ако няма друг заместител , който да върши същата работа!
ПС2: ДА не мислиш , че "голфаджиите" , които ти обиждаш , отиват и си слагат оригинални части от Порше ? Както ти казах имам познати с мерцедеси и аудита , всеки си обслужва колата с афтър маркет части , без значение дали му струва 5000 лева или 25 000 лева колата. Така че забави малко темпомата с обидите и т.н. всеки сам си преценя как ще си обслужва колата , както ти казах по - горе давай си мнението , но не го налагай и не се опитвай да изкарваш всички , които не ти се съгласят с мнението бедняци.