По-добре ли бяхме през соца?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

По-добре ли бяхме през соца?

Да
137
41%
Не
144
43%
Не мога да преценя
51
15%

Общо гласове : 332
големия брат на Монтоя
Аватар

Re: По-добре ли бяхме през соца?

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2017, 17:45

K_Ilkov написа:Да бе добре, че са били чудните икономически условия 45-89г. да задържат българите в България. Умирам от смях направо ...
Или искаш да кажеш, че затворените граници всъщност са нещо хубаво щото са си седяли хората тук?

Затворените граници спомагат за увеличаване на населението. Това е факт. За добро или за зло ... Българинът емигрира още от Освобождението насам. Европа, Аржентина, САЩ, доста народ се е изнесъл между 1878г и 1944г.

Здравеопазване в бг, хм, не плюйте по нещо, преди да сте видяли аналога в развита страна от Г7. Забавлявайте се:

http://www.tvanouvelles.ca/2017/02/21/a ... hangements

И не забравяйте, че си плащате за линейка при това :OT:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Мар 2017, 20:20

BMW_POWER написа:Затворените граници спомагат за увеличаване на населението. Това е факт. За добро или за зло ...

Би ли обяснил кое е доброто, че на мен ми е трудно нещо да намеря положителното в това да държиш някого насила
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2017, 21:56

K_Ilkov написа:
BMW_POWER написа:Затворените граници спомагат за увеличаване на населението. Това е факт. За добро или за зло ...

Би ли обяснил кое е доброто, че на мен ми е трудно нещо да намеря положителното в това да държиш някого насила

Доброто е, че са останали българи на тази земя. След 30-40 години, не ми се вярва да има и милион. Това по-добро ли ще е според теб?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Мар 2017, 22:33

Jordana написа:...

Повишаването на стандарта на живот винаги върви с образование. Освен ако не си бананова република, т.е. такава с 1 скъп експорт... ние не сме, нито повече от развитите страни. Канада, Норвегия са изключения :D Те са с един скъп експорт, но имат и образование застъпено.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Мар 2017, 22:46

BMW_POWER написа:
K_Ilkov написа:

Доброто е, че са останали българи на тази земя. След 30-40 години, не ми се вярва да има и милион. Това по-добро ли ще е според теб?

бааахти и доброто ако единственото, на което е основано е калашника и репресиите над близките, които ще оставиш в България

:dunno:

Целта оправдава средствата, нали?

Може да са нещастни ама нали са 8млн.

Чук логика :banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Мар 2017, 22:54

Къде ли е проблема наистина. Тва, че поредните олигофрени са затворили границите и хоп... демокрацията е виновна за емиграцията (щото ги е отворила) :mhihi: По време на комунизма ако бяха отворени границите........
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Мар 2017, 23:12

Мда логиката е просто умопомрачителна :kuku:
Изображение

...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 04 Мар 2017, 23:24

Защо никой не говори за причините за емиграцията. Отвориха границата и .... бг се напълни с всякаква паплач. Явно африканци, афганистанци и пр. човекоподобна сган ви кефи, няма проблем. Скоро ще ви е страх не само децата да пускате да играят по улиците, но и вие самите да излезете навън. Ето ви отворени граници :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Мар 2017, 23:31

BMW_POWER написа:Защо никой не говори за причините за емиграцията. Отвориха границата и .... бг се напълни с всякаква паплач. Явно африканци, афганистанци и пр. човекоподобна сган ви кефи, няма проблем. Скоро ще ви е страх не само децата да пускате да играят по улиците, но и вие самите да излезете навън. Ето ви отворени граници :bchug:

Ти май живееш в някаква паралелна вселена...
Най-голямата паплач в тая държава са българите, циганите и турчолята... Първите са си тук открай време, просто социализЪма ги научи да не работят и да крадат. Вторите си ги култивираме сами, само че май ще им изпуснем края... Третите почти избягаха, който можа...

Драскаш от Канада, дето са нация от пришълци и ми говориш за африканци и афганистанци... :dunno:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Мар 2017, 23:36

BMW_POWER написа:Защо никой не говори за причините за емиграцията. Отвориха границата и .... бг се напълни с всякаква паплач. Явно африканци, афганистанци и пр. човекоподобна сган ви кефи, няма проблем. Скоро ще ви е страх не само децата да пускате да играят по улиците, но и вие самите да излезете навън. Ето ви отворени граници :bchug:

Кажи и за бананите и сьомгата ...

Глупостите на соца се оправдават с глупости от днес. :kuku:

Аз не знам наистина как и с какво може да се оправдае да държиш под ключ сънародниците си за да ти работят щото за това иде реч, а не за любов към съкралното число 8млн.

На кой му пука колко човека има в България ако са нещастни!
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 05 Мар 2017, 1:13

къде ги виждаш тая паплач бе човек , излез малко от тоя филм , че жална НИ майка

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Мар 2017, 2:13

drago_pavlov написа:

Винаги съм знаел, че причина за престъпността и мързела сред младото поколение (тези, дето са 18-30 годишни) причина са събитията нежду 44 и 89-та година :bowdown: :bowdown: :bowdown:

K_Ilkov написа:...

Аз не оправдавам нито преди, нито сега. Сега даже глупостите са много повече :OT:

barabqga написа:къде ги виждаш тая паплач бе човек , излез малко от тоя филм , че жална НИ майка

Колега, ти скоро в София бил ли си? Аз за месец и малко 2015 видях повече маймуни в центъра само, отколкото съм видял за 41 години преди това живяни там. Но може и да греша. Названия от сорта на "Малкият Бейрут" явно са измислици :dunno:

Ако на някого долните кадри не говорят нищо, то аз не мога да му помогна :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 05 Мар 2017, 15:02

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Мар 2017, 15:58

host написа:https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Kak-beshe-natrupan-vunshniyat-dulg-na-Bulgariya-708439 хмм

Значи са се провалили заради третия свят ? Заради арабите и африканците , които и днес продължават да ни сервират "приятни " изненади от третия вид ...пардон от третия свят .
Твърде наивно обяснение в статията за да е 100% вярно . Малко факти омешани с вестникарски ентусиазъм да " напипаш гореща тема " за запълване на страницата . :mhihi:
ГДР Румъния Полша Чехия Югославия Унгария .... и те ли фалираха заради негрите от третия свят че не си връщат борчовете ?
Дайте да видим разходите на САЩ и конкретно на Рейгън 80те години в анти соц войната която повежда . ЦРУ получава неограничено финансиране за да приключи с един удар социализма . Неограничено финансиране - надявам се разбирате какво означава това . ЦРУ за десетилетие става център на външната политика на САЩ .И до днес е тайна колко са изхарчили САЩ за диверсии срещу соц блока . Оценките са за над 10 трилиона долара . Аз не виждам нищо укорително да си водил тази война и да си загубил , тя така се нарича "студената война " ама не щото им е било студено на воюващите два блока . А щото се е водила тайно , с мръсни номера и от двете страни , с подмолна и подривна дейност , със всички средства на контраразузнаване , икономически шпионаж , икономически и финансови диверсии , политически шпионаж всичко което се сетите но без явно открито обявяване на война .
Загубили сме тази кауза , това е ясно но не ми е ясно защо продължаваме да се самобичуваме 28 години по късно за нещо за което нямаме вина като нация ??!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Мар 2017, 16:35

Едно интересно сравнение между бг и Румъния. Не знам доколко е вярно, но си заслужава да се прочете

https://mittag.wordpress.com/2015/06/18/ceausescu/

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата