Проблем с палене/стартер ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Re: Проблем с палене/стартер ?

Мнение от ben_g » 30 Яну 2017, 17:44

Привет - преди 2-3 месеца го носих моя. И при мен имаше това чаткане което си описал, но в крайна сметка се оказа че е акумулатор, но понеже така и така го бях занесъл исках да ми сменят четки и дръжатели, и да го инспектират за да съм сигурен че няма да ми създава грижи занапред. Самата процедура по свалянето му не е много сложна, но не е и от най-приятните поне при мен (за е39 tds). Това което ми направи впечатление е, че го отвориха пред мен - още докато бях там и го диагностицираха и ми казаха цена за труда и материалите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 31 Яну 2017, 16:28

Днес баща ми го е закарал сутринта при тия на Раковска, защото аз съм на работа. Преди малко е отишъл да види какво се случва, защото майстора не си е вдигал телефона. Отишъл е и оня му казал, че го почва след 2 часа, което прави 5 следобяд. Бащата си взел стартера, препсувал ги е и си тръгнал. За един бендикс цял ден и дори не го е почвал, а майстора ми, който го свали седи и чака, колата ми е при него. УЖАС. Там лично аз, няма да стъпя повече...
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525 TDS

Мнение от ben_g » 31 Яну 2017, 16:45

Съжалявам колега ако по някакъв начин съм те подвел.. при мен за час беше готово всичко - но явно е според зависи там..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: Bmw 320d

Мнение от Kirilglavinica » 04 Мар 2017, 12:41

Колегите помагайте включвам на контакт и от там нататък само се чува цъкам и това е при завъртане смених си акумулатора включват предавки нищо не се подобрява пробвах с диагностика нищо не ми показва какъв може да е проблема

Предишна

Назад към E46