Кои колко парици дължи на Фирма КАТ и Общината
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ама сме спонсори
Не бях плащал отдавна и март се наложи да вадя едно удостоверение, та се разплатих. Разпечатката беше дълга към метър и половина, а сумата за последните 3 години- 150 лева. Ама като знам колко пъти са ме пускали като съм бил за "писане", направо ми се струва, че минах тънко
В общи линии повече попадам на читави полицаи
Само да не си урочасам късмета 

Не бях плащал отдавна и март се наложи да вадя едно удостоверение, та се разплатих. Разпечатката беше дълга към метър и половина, а сумата за последните 3 години- 150 лева. Ама като знам колко пъти са ме пускали като съм бил за "писане", направо ми се струва, че минах тънко

Never mistake motion for action...
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
ГЛОБИ?
ЗА 2002 година:
неносене на ЛИчНА КАРТА И шОФЙОРСКА КНИЖКА + ПРЕЖИшЕНА СКОРОСТ= 120 ЛЕВА.
За 2003 година:
фиш ,пресен на 4 дена за превишена скорост в населено място ограничение 50 км/ч РАДАРЪТ ОТчИТА 87 КМ/ч.
СКРЪНДЗА съм и никога несъм КИХАЛ на БАКшИшИТЕ

неносене на ЛИчНА КАРТА И шОФЙОРСКА КНИЖКА + ПРЕЖИшЕНА СКОРОСТ= 120 ЛЕВА.
За 2003 година:
фиш ,пресен на 4 дена за превишена скорост в населено място ограничение 50 км/ч РАДАРЪТ ОТчИТА 87 КМ/ч.
СКРЪНДЗА съм и никога несъм КИХАЛ на БАКшИшИТЕ

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Преди два дена ме хванаха с 46км/ч превишено над разрешеното. Мисля, че ограничението беше 60км., а аз се примъквах с 106км/ч. Та... Спирам не на околовръсното, точно при отбивката за Банкя. Там никога не е имало радар! Викам си само проверка е и спокойно си подавам документите.
Аз: Добър вечер, ала-бала
КАТ: Предполагам знаете причината поради, която ви спираме?
Аз: Ми не знам
КАТ: Карахте с превишена скорост, елате да погледнете радара...
/ Отивам и гледам някакъв шеметен компютър, на който ясно е отразена скороста ми, както и точната дата и час
Викам си, сега загазих с тази скорост, но все пак не спирам да бърборя /
Аз: Аууу майкоо, баща ми ще ме пребие сега / изпробвах номера на някой от форума, който беше писал. Наистина действа!!! )
КАТ: Защо ще те бие баща ти, негова ли е колата?
Аз: Негова е, а и ви е бивш колега, та като види акта ще ми свие сърмите...
КАТ: Къде работи баща ти?
Аз: Обяснявам си това, което обикновено казвам...
КАТ: Айде ще го оправиме по някакъв начин...
Аз: Е може ли? Все пак този компютър...?
КАТ: Човек го е измислил, човек може да го оправи
Аз: Чакайте да видя дали имам финанси да ви почерпя нещо за услугата...
КАТ: Ако нямаш здраве да е, ако имаш пак
/ Връщам се с 4лв. и по живо по здраво
Добра цена за това солидно нарушение... 
Аз: Добър вечер, ала-бала
КАТ: Предполагам знаете причината поради, която ви спираме?
Аз: Ми не знам

КАТ: Карахте с превишена скорост, елате да погледнете радара...
/ Отивам и гледам някакъв шеметен компютър, на който ясно е отразена скороста ми, както и точната дата и час

Аз: Аууу майкоо, баща ми ще ме пребие сега / изпробвах номера на някой от форума, който беше писал. Наистина действа!!! )
КАТ: Защо ще те бие баща ти, негова ли е колата?
Аз: Негова е, а и ви е бивш колега, та като види акта ще ми свие сърмите...
КАТ: Къде работи баща ти?
Аз: Обяснявам си това, което обикновено казвам...
КАТ: Айде ще го оправиме по някакъв начин...
Аз: Е може ли? Все пак този компютър...?
КАТ: Човек го е измислил, човек може да го оправи

Аз: Чакайте да видя дали имам финанси да ви почерпя нещо за услугата...
КАТ: Ако нямаш здраве да е, ако имаш пак

/ Връщам се с 4лв. и по живо по здраво

много често ако се държиш със тях като човек и покажеш малко респект, признаеш си скороста и им бутнеш нещо малко минаваш метър.
иначе половин час да се пререкаваш със тях е безсмислено- загуба на време, нерви и тн.
мене като ме спрат винаги съм честен и с добри намерения- всеки кара бързо- номера е да се разграничиш от "селяните" по поведение... до колкото те видят че си смислен- пускат те. аз до сега не съм имал сериозни проблеми... да чукна на дърво
виж, за пянско каране не трябва да има прошка. ако се метнеш във канавката сам- добре. ама ако отнесеш и още някои дето си кара по пътя- супер супер леймърско е...
иначе половин час да се пререкаваш със тях е безсмислено- загуба на време, нерви и тн.
мене като ме спрат винаги съм честен и с добри намерения- всеки кара бързо- номера е да се разграничиш от "селяните" по поведение... до колкото те видят че си смислен- пускат те. аз до сега не съм имал сериозни проблеми... да чукна на дърво
виж, за пянско каране не трябва да има прошка. ако се метнеш във канавката сам- добре. ама ако отнесеш и още някои дето си кара по пътя- супер супер леймърско е...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Never mistake motion for action...
- Sami99
-
Street Disorder Workshop
-
Момчета не се притеснявайте вие сте си добре
Аз съм с 3670лв сметка в КАТ
Последния път даже ме питаха дали искам да ми отворят банкова сметка

Аз съм с 3670лв сметка в КАТ

Последния път даже ме питаха дали искам да ми отворят банкова сметка

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Абе и аз съм наринал бая пари.............точно поради тази причина нямах АКТ до днес
Незнам на кви кучета попаднах...но когато предложих да почерпя преди да ми напише акт-а за без колан и 22 км отгоре ония ми вика, че било незаконно.....а аз му викам от кога бе.......5 години ви храня вече
Както и да е...не ми пукаше особено за акт-а...и без тва си имам сички точки.......все пак си бях нарушил...и то по два параграфа......накрая след кат ме пита два пъти кво работя и му казах че съм студент ми фръчи да подпиша акта....подписах го и му викам..."Лека работа....и занапред бъдете по-човечни със студентите.....някой ден и чие ще имате деца"...и ония кат почна "ми ти що не каза по-раноо бееее......тцтцтц...гледай кво напрайх сега...бла...бла" Казвам му че два пъти съм му споменал.........даже го е записал собственоръчно в акта..ония почна да чупи пръсти и да мачка каскета....при което много ме издразни.....последва хлопване на вратата...1-ва и пълна газ......не че им дреме на ония...ама мое па да съм му вкарал някой камък в задника
Точно след два завоя пак ме спират.....викам...аре стига бе...току щто ме одраха твойте колеги.....кво искаш......ония вика кви колеги бе, каде.......викам там долу.....и студенти не жалят....не ги е срам.....а той ми вика....ми щото сигурно като си студент и нямаш парички.....затва ще имаш актове.....викам "така ли....и парички предложих.....ама от де ще знам че ще попадна на единствените честни ченгета в софия"...ама точно тъи му го казах.....ония вика.....спокойноп бе....днес имахме няква акция затова.............иначе от утре пак ще взимаме пари...ХАХАХА...при което ми се обърнаха черватана обратно....баси наглия тип......мислих че сме приключили вече, а тоя ми вика имаш аптечка и триъгълник....казах му че имам и презерватив в багажника, но не ми се слиза да му ги показвам...при което очаквах тоя да ме закопчее......но напротив..тоя се ухилил до уши....върна ми книжката и аз отпраших

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
alx написа:много често ако се държиш със тях като човек и покажеш малко респект, признаеш си скороста и им бутнеш нещо малко минаваш метър.
тъкмо днес разказвах на баща ми,че никога не се заяждам с тях,понеже все пак АЗ съм направил нарушението нали.Винаги свалям джама,запалвам лампата,поздравявам вежливо,давам докумнети,питам трябва ли още нещо итн.Не прекалявам с любезността,но показвам някакъв респект към тях и това като чели малко ги очудва,но определено се кефят.Досега са ме вхащали няколко пъти без документи за колата,без технически преглед,за превишена скорост и съм платил точно 9 лева за всичко това.Имам и два акта,написани по едно време,но там определено беше заяждане от тяхан страна ,подозирам за да отчетат дейност.Беше миналото лято в Берковица,където площада е забранен за влизане на коли,затова е винаги претъпкан и като пешеходец постоянно с еналага да ги заобикаляш.Този ден валеше много силен дъжда и аз бях оставил едни приятели,я които бяхе на почивка в близко градче в един компютърен клуб да си проверят пощите.Да ама на този дъжд каква файда от колата,акто ще се намокрят,докато дойдат до мен и аз реших да наруша забраната за да ги прибера сухи-не е кой знае какво да вляза,да ги взема и да изляза-не съм карал пил или с превишена скорост та да съм застрашил някого.Насърчи ме това,че преди мен две монтански коли минаха през полщада,който уж беше затворен.НО колите бяха монтански,а моята С.и Разбира се куките веднага пий и айдеееее.А аз съм прекарал доста време в този град,дядо ми го познават всички,включително и тези двамата,които ме спряха,защото ги бях виждал да идват да си точат режещи вериги в сервиза на дядо ми.Дори им споменах,чий внук съм,под предлог,че там съм си забравил полицата за гражданска отгорност,но не.имах 15 кинта и щях да им ги дам,но пак не айде в районното.Там ми пишат акт за влизане в забранена улица,която е под егидата на общината ал-бала- с една дума кмета определя глобата от 150лв.и още 100лв,че нямам гражданска(а аз имах,ама откъде да знам,че трябвалод да си нося полицата....).Аз нищо не казах,освенче това са много пари и се чудя защо не им предложих направо да им оставя колата пред районното-то тя толкова струва,ама пак не омекнаха и в крайна сметка платих 4 лева тази година,другото беше унищожено,а на пуоицайте вече точенето на вериги не им е безплатно,както беше дотогава.Но дори и тогава си останах вежлив и учтив-ся кат не стаа,не стаа,както беше казал някой преди мен-то аз толкова нарушения съм праил,толкова пъти са ме пускали,че тези 250 лева пак щяха да ми се сторят малко.....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Според мен нищо не им дължа!Само че и моята "сметка" не е за изхвърляне.Чесно казано съм я открил преди около 10 год. и не я знам до каде е стигнала.Предполагам че за една Ладичка - патрулка ще има! 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
За близо 2 години стаж имам точно 70 лв на сметката ми в КАТ - два акта и един фиш!
За рушвети имам около 30 лв максимум 50
по принцип не карам уставно нито пък безрасъдно но винаги минавам по тънката лайсна
Пък и полицайте обичат да си правиш четки с тях и в повечето случай така извъртам нещата че се изкарвам едва ли не едва изхранващ се
и те ма пущат:)
Последния път оня полицая ме пита чия е колата и като му казах че е моя и тоя ах-на и ме пита с какво се занимавам и т.н. и аз почнах да му чета една лекция как съм работил 2 години за тая "тъпа" кола дето е на 13 години и сега си мисля че се возя в кола
и тоя му стана съвестно да иска рушвет от 20 годишен младеж дето две години се е съсипал от бачкане за да се качи на 13 годишна "нова" кола и стисна здраво палката и се огледа за някой по млад автомобил
МА ДА СПИРАТ ТЕЯ С 7-ците и с РАЗНИТЕ МУ АУДИТА, МОДЕРНИ Г-класи, И ТЕМ ПОДОБНИ ВОЗИЛА С РАЗНИТЕ МУ ТАМ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ВАЖАТ ЗА ТЯХ
Ай ша им се невиди мене ше ме брулят за пари а онея дето са червиви, колегите и всяквите му други убийци по пътя си вършеят
НЯМА ДА СТАНЕ
МНОГО СЕ ЯДОСАХ ЩОТО ТЕЯ СЪЩИТЕ МУТРАФОНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЩО СМИРЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЪРШЕЯТ И ДОРАЗРУШАВАТ ДЪРЖВАТА НИ!
За рушвети имам около 30 лв максимум 50

Последния път оня полицая ме пита чия е колата и като му казах че е моя и тоя ах-на и ме пита с какво се занимавам и т.н. и аз почнах да му чета една лекция как съм работил 2 години за тая "тъпа" кола дето е на 13 години и сега си мисля че се возя в кола

Ай ша им се невиди мене ше ме брулят за пари а онея дето са червиви, колегите и всяквите му други убийци по пътя си вършеят

МНОГО СЕ ЯДОСАХ ЩОТО ТЕЯ СЪЩИТЕ МУТРАФОНИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАЩО СМИРЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВЪРШЕЯТ И ДОРАЗРУШАВАТ ДЪРЖВАТА НИ!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3