e46 328 не пали
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- naskosmash
- Потребител
-
e46 328 не пали
Здравейте колеги,
Колата ми направи странен проблем, който преди не се беше случвал. Запалих я студена, минах не повече от 10 метра и огасна и там си остана, пак поне пред вкъщи. Към момента съм проверил всички предпазители - здрави са, тествал съм ги с пробна лампа. До буксата на помпата не идва ток, но тя сама по себе си работи, пробвах я като я захраних директно. Имам съмнения за повреден\и кабел\и, имобилайзер\аларма, реле бензинова помпа или някакъв друг проблем свързан с електрониката. Колата е е46 328, без газ със заводска аларма. Отворен съм към предложения. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Поздрави!
Колата ми направи странен проблем, който преди не се беше случвал. Запалих я студена, минах не повече от 10 метра и огасна и там си остана, пак поне пред вкъщи. Към момента съм проверил всички предпазители - здрави са, тествал съм ги с пробна лампа. До буксата на помпата не идва ток, но тя сама по себе си работи, пробвах я като я захраних директно. Имам съмнения за повреден\и кабел\и, имобилайзер\аларма, реле бензинова помпа или някакъв друг проблем свързан с електрониката. Колата е е46 328, без газ със заводска аларма. Отворен съм към предложения. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Поздрави!
Re: e46 328 не пали
Пробвай първо с диагностика и ще си покаже,това ти е най-лесният вариант,вместо да се чудиш.
BMW POWER
- naskosmash
- Потребител
-
Re: e46 328 не пали
Така, да разкажа какво открих. Има кутийка с 5 предпазителя под предния капак от дясната страна(погледнато отпред). Средния от които е 20А и беше изгорял. Смених го и колата запали. Всичко много хубаво, но за мое съжаление, нещата свършиха така. Забелязах пушек от под предния капак, идващ от датчика на изпускателния разпределителен вал. Свалих го с доста мъки и псувни.
Предполагам снимката ще го обясни по добре от мен.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Предполагам снимката ще го обясни по добре от мен.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
4 мнения
• Страница 1 от 1