Проблем с обороти

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с обороти

Мнение от K0ntrax » 25 Фев 2017, 20:28

бмв е46 330д 184кс .... Колеги смених днес филтрите маслен горивен въздушен ... смених помпата под седалката с нова не че имаше проблем просто така реших ... ии въртя да паля около 30 40 сек въртя запали изчаках я 2 3 мин изгасих ... тръгнах да тествам колата не иска да вдиган повече от 3 к оборота ..... ии филма започна смених пак моята помпа под седалката същтата работа .... смених моя горивен филтър пак неиска ... накрая махнах буксата на филтъра светна лампата за подгрева дадох и газ изцепи се до края ... отидех да тествам след 2 мин пак спря да се фурсира ..... и сега пка сложих датчика и отива до 3000 оборота не сика повече ... От какво може така да стана някои дали е имал такъв проблем ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с обороти

Мнение от K0ntrax » 26 Фев 2017, 12:06

Закачих колата днес даде 1260 грешка помпата под седалката смених я от колега пак така прави грешката е същатата възможно ли е проблема да е в помпите в резервоара?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K0ntrax » 26 Фев 2017, 17:30

До сега си играхме с помпата в резервоара ...... извадихме помпата в резервоара сложихме друга оборотна 3.0 барова ии коалта вдиган до 4000 оборота възможно ли е проблема да е от нея така или иначе поръчах нова 136 лева от интеркарс ии дано се оправи иначе незнам ... отзад от ляво пак има нещо като помпа ноо не съм сигорен помпа ли е когато дам на контакт тя не бучи като другите поплавака ли е там колеги или и там има помпа?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: спокойно
Мечтае да кара: по хубави български пътища

Мнение от A-style » 26 Фев 2017, 17:38

Замери колко бара налягане прави , преди да дадеш 150 лв на вятъра . Добра помпа трябва да прави 3.5 бара. НЕ винаги като дти даде грешка помпа е винаги помпата , може да е и др помпа която прави налягането на преди да отиде нафтата в дюзите , нз как да ти го обясна точно , но има и др помпа на рейла ли зн как се води в която може да е проблема.Тествай и огледай хубаво

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K0ntrax » 26 Фев 2017, 19:42

Колега аз взех нова помпа тази под седалката .... тя е 5.0 барова ... аз тази която е в резервоара утре ще я сменя ..... сега ти ми казваш че има и друга помпа с колко помпи са тия бмв та брее

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K0ntrax » 01 Мар 2017, 0:29

Колеги филма е голям .... смених помпата в резервоара ..... и нищо .... същата работа до 3000 оборота

Извадих нивомер ли е какво е не знам .... разбрах че помпата под седалката смуче нафта от нивомера под задна ляава седалка ... иии проблема е точно там ... изваидх въпросния нивомер иии свързах маркуч директно в резервоара без нивомера от дясноо .. и коалта заработи ... ходи си до 5000 няма ядове ....сега го напраивх диретно да смуче ..... ПРосто много се оплетох много глупаво измислено .... Не мога да разбера какво прави помпата под задната дясна седалка ..... къде подкача какво подкача Някои колега може ли да ми каже къде мога да видя схема за горивната система ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 150hp

Мнение от BMW_320CI » 01 Мар 2017, 17:30

K0ntrax написа:Колеги филма е голям .... смених помпата в резервоара ..... и нищо .... същата работа до 3000 оборота

Извадих нивомер ли е какво е не знам .... разбрах че помпата под седалката смуче нафта от нивомера под задна ляава седалка ... иии проблема е точно там ... изваидх въпросния нивомер иии свързах маркуч директно в резервоара без нивомера от дясноо .. и коалта заработи ... ходи си до 5000 няма ядове ....сега го напраивх диретно да смуче ..... ПРосто много се оплетох много глупаво измислено .... Не мога да разбера какво прави помпата под задната дясна седалка ..... къде подкача какво подкача Някои колега може ли да ми каже къде мога да видя схема за горивната система ?

http://www.realoem.com Пробваи тук.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K0ntrax » 03 Мар 2017, 20:26

мерси колега ... проблема на колата е отстранен оказа се сондата от ляво не прехвърля горивото в другата половина на резервоара ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от K0ntrax » 05 Мар 2017, 23:43

Пак сме в изходна позиция ... колата не прехвърля гориво от едната половина на резервоара ии смучи яко въздух .... 4 дни изпълнихме се сменихме всички маркучи от резервоара до помпата .. и пак смуче въздух .... просто нямам обяснение изпълних се вече ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: спокойно
Мечтае да кара: по хубави български пътища

Мнение от A-style » 03 Май 2017, 23:04

K0ntrax написа:Пак сме в изходна позиция ... колата не прехвърля гориво от едната половина на резервоара ии смучи яко въздух .... 4 дни изпълнихме се сменихме всички маркучи от резервоара до помпата .. и пак смуче въздух .... просто нямам обяснение изпълних се вече ....

Пробвай да напълниш резервоара с гориво( или поне с повече от половината резервоар)

Назад към E46