По-добре ли бяхме през соца?
Модератор: Общи модератори
Re: По-добре ли бяхме през соца?
ukelichko написа:efren написа:Досега така и не можех да реша за себе си как да отговоря в анкетата по темата, но днес чашата преля. В класа на детето ми има 4 деца с въшки, но те продължават да ходят на училище, защото не могат да ги отстранят по никакъв начин - не било достатъчно толерастко. Откакто соца свърши ставаме все по толерастко, необразовано общество. Откакто свърши соца започна движението по наклонената плоскост, първо си задавахме въпроса дали не сме прекалени хардлайнери, след това започнаха да се увеличават мненията на хората, които твърдяха колко е хубаво да си толераст, а сега вече е задължително да си такъв.
Да - по добре бяхме по соца, защото тогава не се налагаше да бъдем толерасти към всички.
Толерастка работа. Ама и на теб ти се е отразил негативно прехода. Омекнал си нещо. ИзгонванеАз предлагам да ги застреляме тия 4 деца, заедно със семействата им и да им изгорим жилищата. И след като сме набрали инерция, да вземем да разрушим съоръженията за инвалиди, да боядисаме всичко сиво, да изтрепем педерасите, циганите и бежанците, пък защо не и тия, които носят твърде шарени дрехи и карат френски коли. На изедниците капиталисти и шефове, да им се национализира всичко и да се изпратят да трошат камъни в Скравена. И семействата им също. След като прочистим по този начин нацията, всичко което може да ходи - на бригада, младежите в казармата, ама по три години. Всяка събота - Ленински съботник. Който не е съгласен, бой, стригане, концлагер и тормоз на семейството му. Силна ръка ни трябва, силна, не толерастия. За малко да пропусна, трябва да вземем, да изберем някой див селянин с твърда ръка да ни управлява и да го направим доживотен вожд на нацията. Нация - много някак си педерастко и западно ми звучи. Трябва да започна да използвам стария термин - народа.
Не съм омекнал, просто голяма част от нацията (това е соц термин и даже социалистите измислиха кога се е появила) се е изтолерастила. Да бе верно - що да си седят една седмица в къщи? Това е унизително за децата - да не могат да разпространяват въшките си навсякъде. Едно време, колкото и богат да беше един циганин, страдаше от лоша хигиена и лошо възпитание. Сега започнаха някои от тях да ходят изкъпани и чисти и да говорят и да се държат възпитано, а българите имат все по "забележителна" хигиена, вече не ни бърка, дали до нас сяда човек с подскачащи въшки на главата. И не само не ни бърка ами и смятаме това за негово право. И не само е негово право ами и се разподскачахте в негова защита. Толерантност. Когато два влака вървят в срещуположни посоки рано или късно ще се разминат, колкото и да са далече. Ако вярвате на Обединеното кралство вече са се разминали, защото милионите индийци, пакистанци и т.н. не са проблем, но няколко хиляди българи са.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
efren написа:Ако вярвате на Обединеното кралство вече са се разминали, защото милионите индийци, пакистанци и т.н. не са проблем, но няколко хиляди българи са.
Сигурно щото техните си маймуни са с по-добра хигиена от БГ-тата, а?

Тва е традиционен просоц довод

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Не знам от къде се ражда такава надменност в народ, който смята, че ако има някой с въшки си длъжен да сядаш до него. Не знам дали може да се удари дъното повече от това 

Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Падението на тоя народ е в това, че не може да се справи с едни въшки на две деца в 21-ви век. Лекарството е по-евтино от цигарите на бащата. Маже се веднъж и проблемът е решен. Какво гонене, какви зарази, каква борба с толерастията ви гони. Някой мърляч не си е свършил работата, това е. Това е проблемът на тази нация, че винаги от както се помня, всичко се е вършело, колкото да се отбие номера. Така беше и през соца, така е и сега. Какъв помиярски народ трябва да си, та да се налага да имаш господар с твърда ръка, който да мисли вместо теб и да ти казва какво да правиш, а ти да съществуваш колкото да не умреш и да мислиш как да го преебеш на дребно и да откраднеш нещо от работното място. Не разбрах(не че има значение), циганчета или българчета са децата с въшките?
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не си разбрал основното , не е въпроса дали има мазило за въшки . Въпроса е че при демокрацията се мажеш ако искаш ....
Въшките може да са израз на твоята индивидуалност и уникалност .

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Jordana написа: Въпроса е че при демокрацията се мажеш ако искаш ....

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Jordana написа:Не си разбрал основното , не е въпроса дали има мазило за въшки . Въпроса е че при демокрацията се мажеш ако искаш ....
И другите са ДЛЪЖНИ да я усетят...
ukelichko написа:Падението на тоя народ е в това, че не може да се справи с едни въшки на две деца в 21-ви век. Лекарството е по-евтино от цигарите на бащата. Маже се веднъж и проблемът е решен. Какво гонене, какви зарази, каква борба с толерастията ви гони. Някой мърляч не си е свършил работата, това е. Това е проблемът на тази нация, че винаги от както се помня, всичко се е вършело, колкото да се отбие номера. Така беше и през соца, така е и сега. Какъв помиярски народ трябва да си, та да се налага да имаш господар с твърда ръка, който да мисли вместо теб и да ти казва какво да правиш, а ти да съществуваш колкото да не умреш и да мислиш как да го преебеш на дребно и да откраднеш нещо от работното място. Не разбрах(не че има значение), циганчета или българчета са децата с въшките?
... целия клас е само българчета...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Значи всички са българчета. Иронията е в това, че родителите на тези две деца с въшки също жалят за соца и мразят толераститията. Готов съм да се обзаложа. И си викат смрадовете, че ако беше социализъм, цигарите, пиенето и билетчетата за триене щяха да са по-евтини и щеше да останат пари и за едно шишенце препарат против въшки.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
ukelichko написа:Падението на тоя народ е в това, че не може да се справи с едни въшки на две деца в 21-ви век. Лекарството е по-евтино от цигарите на бащата. Маже се веднъж и проблемът е решен. Какво гонене, какви зарази, каква борба с толерастията ви гони. ...
Защо пък "народът" трябва да се справя с въшките на тези деца? Ето, аз съм от "народа" - какво трябва да направя? С проблема трябва да се справят родителите на детето, а не народът. Проблемът тук е, че самото училище няма правила, или ако има - не може да осигури да се спазват. Откриват на детето въшки - заминава си у дома и не стъпва в училище, докато не се изчисти. Толерастията в случая е проблем дотолкова, доколкото пречи един мърляч да бъде заставен да спазва правилата и да не вреди на околните. Колкото и да мразя социализмът - тогава това го нямаше. Ще си правиш каквото ти хрумне, ама... друг път. Имаше правила и се спазваха.
Excellent! Steven is my name!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
efren написа:Не знам от къде се ражда такава надменност в народ, който смята, че ако има някой с въшки си длъжен да сядаш до него. Не знам дали може да се удари дъното повече от това
Не ми слагай само думи в устата

Темата с въшките ми е добре позната, за съжаление ...
Аз винаги съм се чудел от къде изобщо се появяват

За ква надменност ми говориш? Сигурно не са маймуни?
Това, че българи има по-маймуни не отменя горното

Проблема с УК и това кои маймуни си избират да допускат не е свързан с качествата на маймуните

Borymeckata написа:Колкото и да мразя социализмът - тогава това го нямаше. Ще си правиш каквото ти хрумне, ама... друг път. Имаше правила и се спазваха.
Да, реда липсва ужасно днес

Бива ли заради него да жалим по соца с всичката му глупост вместо да се направи нещо по въпроса със самия ред?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Децата са 4, както написах в началото, не знам защо ги преполвихте. И да - децата трябва да си отидат в къщи, НО през 2009 година е отменена Наредба за контрол над паразитите и децата не могат да бъдат принудени да напуснат училище, това било уронване на авторитета им. Иначе казано, толерастията е в това, че правилата са отменени поради някаква толерастка причина.
K_Ilkov написа:
За ква надменност ми говориш? Сигурно не са маймуни?
Това, че българи има по-маймуни не отменя горното![]()
Проблема е в процента на маймуните и в това, че онези, които се мислят за хора, смятат че маймуните имат неотменими права. Мисля някъде във форума някой колега беше публикувал притчата за болната толерантност, разликата между нея и ситуацията с въшките е в това, че в притчата за болната толерантност таткото педераст обрича своето семейство, а в ситуацията с въшките - околните, но дори и тогава отвсякъде подскачат хора, които твърдят, че това не било обществен проблем. Какво толкова ви промиха (нищо лично към никого) в мозъците, че допускате до вашето дете да стои друго дете с въшки и това да не е проблем. Децата ни приличат на животни в обор, но това не е проблем, защото ако е проблем можело да уроним престижа на някоя маймуна. Според мен маймуните имат неотменими права в Маймунария (където и да е тя), а къде е ...
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Истината обикновенно е по средата ...
Таткото педераст е крайност както и режима, който тук някой хора помнят с умиление.
Има ли някаква причина да не може да се вземат положителните неща и от двете?
Не е толерастка, малоумна е причината ...
Вместо да ги пратят в къщи и кухите им родители да са принудени
да ги изчистят за да ходят на училище, те ще ходят и ще им се подиграват, че имат въшки ...
Тия неща не остават дълго време скрити сред децата ...
Та ако се мисли за детето определено не е това начина.
Някой тъпир в някое кабинетче е седял и се е чудил как да оправдае съществуването си и се е изкендзала тая глупост.
Това обаче кво общо има със соца и несоца?
Този проблем не може да се реши вероятно по никакъв начин без да се върне тато, соца и казармата
пп. че се сетих
На тема детска хигиена
Аз също съм недоволен, че съученици на сина ми не се къпели всеки ден
и той ме пита ние защо го караме да се къпе всяка вечер ...
Тва пак ли е проблем на демокрацията?
Таткото педераст е крайност както и режима, който тук някой хора помнят с умиление.
Има ли някаква причина да не може да се вземат положителните неща и от двете?
efren написа:Децата са 4, както написах в началото, не знам защо ги преполвихте. И да - децата трябва да си отидат в къщи, НО през 2009 година е отменена Наредба за контрол над паразитите и децата не могат да бъдат принудени да напуснат училище, това било уронване на авторитета им. Иначе казано, толерастията е в това, че правилата са отменени поради някаква толерастка причина.
Не е толерастка, малоумна е причината ...
Вместо да ги пратят в къщи и кухите им родители да са принудени
да ги изчистят за да ходят на училище, те ще ходят и ще им се подиграват, че имат въшки ...
Тия неща не остават дълго време скрити сред децата ...
Та ако се мисли за детето определено не е това начина.
Някой тъпир в някое кабинетче е седял и се е чудил как да оправдае съществуването си и се е изкендзала тая глупост.
Това обаче кво общо има със соца и несоца?
Този проблем не може да се реши вероятно по никакъв начин без да се върне тато, соца и казармата

пп. че се сетих

Аз също съм недоволен, че съученици на сина ми не се къпели всеки ден
и той ме пита ние защо го караме да се къпе всяка вечер ...
Тва пак ли е проблем на демокрацията?

...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Ходил съм в страни,в които има ред, без да има социализъм. И са изпратили повече хора в космоса от нас. Имат и много заводи, за съжаление без пушещи комини, нали сега се борим с климатичните промени
Явно не строя, рептилите, Сорос, масоните, кемтрейлс и толерастията са ни виновни.