Подобрение на аудио системата на Х5 Е53
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Re: Подобрение на аудио системата на Х5 Е53
don_mimo написа:а ти колега, до къде стигна с твоето обновяване![]()
те предлагат цял комплект...но не казват какъв е размера на оригиналния говорител...също не предлагат да се сменя и оригиналния бас...ще потърся още предложения
Като си избереш който комплект искаш за твоята кола и го сложиш в кошницата, после като отвориш поръчката в описанието на колоните са дадени и техните размери, за моята излизат че са 4 колони по 165мм и две пищялки по 65мм, уж би трябвало да е вярно. Иначе имат и отделно само субвуфер комплект с усилвател. http://www.bavsound.com/Subwoofer-System/x108-Ghost-Subwoofer-System
С моята кола съм стигнал до там че съм избрал двете колони които ще сложа в оригиналния субвуфер, ето тези: http://aval-bg.com/1545/DLS+RW6, взел съм си и усилвател който да ги захрани. Колоните с марката DLS се оказаха добри. На другата ми кола и подмених 4-те колони във вратите и двете пищялки във таблото с DLS колони, също добавих субвуфер с усилвател и сега звука е много качествен и силен ако трябва, всичко сам си монтирах и понатрупах известен опит. В най скоро време и на джипа ще му сложа субвуфера и ако не съм доволен от общото качество ще му сменя и колоните във вратите.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега , какво е положението с музиката? Доволен ли си?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
klintan66 написа:Колега , какво е положението с музиката? Доволен ли си?
Не

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2