E46 Парктроник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
E46 Парктроник
Здравейте,
Преди няколко дена, някой е изкъртил задната ми лайсна и е откраднал два датчика на фабричния парктроник. Със здраве да си ги ползва, те са изгорели.
Това, което установих, след като огледах е, че взимайки датчиците, с клещи секачки, направо ги е свалил с конектора, за който се закачат.
Някой дали може да ме ориентира как да си възтановя колата? Конектори ли трябва да купя или се сменя целият кабел (където и да води той)?
Благодаря!
Преди няколко дена, някой е изкъртил задната ми лайсна и е откраднал два датчика на фабричния парктроник. Със здраве да си ги ползва, те са изгорели.

Това, което установих, след като огледах е, че взимайки датчиците, с клещи секачки, направо ги е свалил с конектора, за който се закачат.
Някой дали може да ме ориентира как да си възтановя колата? Конектори ли трябва да купя или се сменя целият кабел (където и да води той)?
Благодаря!

- mu6a4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: be em we
- Детайли за колата: 330ci e46
Re: E46 Парктроник
Аз бих си купил 2 конекторчета от някоя морга и бих ги запоил към кабелите които в момента са отрязани. Според мен така ще е най-добре.
- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
И като ги възстановиш виж разбъркай новите сензори със старите да не е да се върне селяндура след, като ги е пробвал и знаейки, че го чакат нови и работещи 

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Нова букса в дару кар е 6 лева мисля че няма смисъл да тъсиш от морга. А за датчик в пропартс имат на 40 лева.

4 мнения
• Страница 1 от 1