Акумулатор какъв ?
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Акумулатор какъв ?
При връщане на стар акумулатор, получаваш ЕКО промоция към 20лв, всичко е точно!Lenco написа:По добре да съм "тарикатче" от колкото "балъче", знам как се вадят парите.
Ей ви кво правят от "регламентираните" търговци, явно не им е проблем да продават ниско, а ако го познавах сигурно щеше да го даде на цената на Монбат.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ленко, най-малкото ти попадаш в категорията "тарикатче". В случая се касае за Еко-цена плюс това, че на място си се спазарил. Това не прави акумулатори.бг нерегламентирани търговци. Ако не ти е известно за старият ти акумулатор опитни търговци ще вземат минимум 30 лева. Има едни интересни хватки, но и аз точно не съм запознат.
Основният проблем създаван от нерегламентираният търговец е това, че лесно въвежда в заблуда потенциалния клиент и по този начин индиректно пречи на търговците, които се стремят да работят по правилата. Надявам се си забелязал, че търговците работещи на ниски цени по пазарите почти винаги слагат отпред хубавите плодове и зеленчуци, но щом почнат да насипват на кантара изключително ловко дърпат изотзад скапаните неща.
Тук леко си се пообъркал, но ти е простено защото не си запознат с някои неща. И на мен ми се иска да купувам винаги много тънко ама не става.
Основният проблем създаван от нерегламентираният търговец е това, че лесно въвежда в заблуда потенциалния клиент и по този начин индиректно пречи на търговците, които се стремят да работят по правилата. Надявам се си забелязал, че търговците работещи на ниски цени по пазарите почти винаги слагат отпред хубавите плодове и зеленчуци, но щом почнат да насипват на кантара изключително ловко дърпат изотзад скапаните неща.

ако го познавах сигурно щеше да го даде на цената на Монбат.
Тук леко си се пообъркал, но ти е простено защото не си запознат с някои неща. И на мен ми се иска да купувам винаги много тънко ама не става.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: м5
- Детайли за колата: черна печка
Аз си купих Берга от този сайт през 2013 и съм много доволен. Причината да го купя беше 40 месечната гаранция.
Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Фидел Кастро написа:.....ако го познавах сигурно щеше да го даде на цената на Монбат.
Никога не съм споменавал, че съм запознат с нещата. Само ще ти спомена, че за миналата година съм пазарил Варти за служебните машини за около 13 000лв и ми е ясно, кое с каква печалба се продава и да ти кажа, че тежката им серия е на светлинни години от Монбат, а цената на 180 Ач е по-висока с около 20лв, като Монбата е обслужваем

Не ми се занимаваше този път да ходя за един акумулатор, иначе като "малък" клиент отстъпката е 30%.
Представи си "големите" какво плащат.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Попрочети малко икономика и по-точно economy of scale и ще си обясниш много неща в света на продажбитеLenco написа:Фидел Кастро написа:.....ако го познавах сигурно щеше да го даде на цената на Монбат.
Никога не съм споменавал, че съм запознат с нещата. Само ще ти спомена, че за миналата година съм пазарил Варти за служебните машини за около 13 000лв и ми е ясно, кое с каква печалба се продава и да ти кажа, че тежката им серия е на светлинни години от Монбат, а цената на 180 Ач е по-висока с около 20лв, като Монбата е обслужваем
Не ми се занимаваше този път да ходя за един акумулатор, иначе като "малък" клиент отстъпката е 30%.
Представи си "големите" какво плащат.
- Lenco
- Старши скрапер
-
dextuar написа:......Попрочети малко икономика и по-точно economy of scale и ще си обясниш много неща в света на продажбите
Обещавам, а принципно, когато съм чел "икономика" ти си правил онова движение с показалеца на устните.
Моля те, нека не влизаме в някви безсмислени спорове, ти си учил "икономика" и купи далеч по-скъп акумулатор, аз не съм.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Акумулатор какъв ?
Много силни думи. Всеки, който купи нещо по-скъпо от теб, е балък! Ясно, разбрахLenco написа:dextuar написа:......Попрочети малко икономика и по-точно economy of scale и ще си обясниш много неща в света на продажбите
Обещавам, а принципно, когато съм чел "икономика" ти си правил онова движение с показалеца на устните.
Моля те, нека не влизаме в някви безсмислени спорове, ти си учил "икономика" и купи далеч по-скъп акумулатор, аз не съм.

П.с: Не съм целял никога да купя най-евтиното нещо на пазара, но какво да обяснявам, голяма ни е разликата в ЕГН-то, за да се разберем

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Какво толкова нищите?!?Всеки е свободен да си купува каквото и от където иска.Аз миналата зима си купих Варта Силвър 100А за 212лв.Какъв е проблема,че не съм се набутал 300лв за него?Две зими си пали при всякакви студове.Разликата в различните магазини достигаше 100лв 

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
bubsa провери ли кога е произведена Вартата и къде?
Знаеш ли как се определя това?
Известно ли ти е, че в България основно пристигат акумулатири от чешкия завод на Варта ако се касае за доставка "съгласно правилата" така да го нарека?
Знаеш ли как се определя това?
Известно ли ти е, че в България основно пристигат акумулатири от чешкия завод на Варта ако се касае за доставка "съгласно правилата" така да го нарека?

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Абе хора какво сте се зачекнали кое къде се произвежда и с какви надценки продават търговците. Всеки има право да си купи каквото намери за добре и откъдето прецени. А Бош като се правят в Турция? За протокола взех си BANNER POWER BULL PRO 100AH на третия месец и то лятото не можах да запаля на морето. От тогава го носих 100 пъти за проверка и зареждане докато беше гаранционен и всеки път ме убеждаваха, че му няма нищо. Като му изтече гаранцията направо го хвърлих. С Монбат съм карал и по две години и повече без никакво сваляне и зареждане.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Откъде го взе? Не вярвам да е от голяма фирма, която да си държи на името. И как си сигурен, че проблемът не е бил в отечка при теб?
Нека всеки да си купува каквото иска, ама като си няма хал хабер от пазарна икономика и си мисля, че някой все е против него и иска да го преебе, просто има причини някой да ползва по-голяма отстъпка от друг особено когато е коорпоративен клиент. Изключваме тук вариант да е просто познат на шефа. Ама сукалчетата сме нямали право да коментираме. И който си е купил БМВ, вместо Лада, защото по логиката на колегата и двете са КОЛИ, да си знае, че страшно се е преебал и нищо не разбира най-вече от икономика
Нека всеки да си купува каквото иска, ама като си няма хал хабер от пазарна икономика и си мисля, че някой все е против него и иска да го преебе, просто има причини някой да ползва по-голяма отстъпка от друг особено когато е коорпоративен клиент. Изключваме тук вариант да е просто познат на шефа. Ама сукалчетата сме нямали право да коментираме. И който си е купил БМВ, вместо Лада, защото по логиката на колегата и двете са КОЛИ, да си знае, че страшно се е преебал и нищо не разбира най-вече от икономика

- Lenco
- Старши скрапер
-
dextuar написа:...
Продължаваш да показваш колко си неук.
Ще ти отделя малко време.
Идея си нямаш и от пазар.
И ако не си ползваше скъпото телефонче за фейсбук и извън темата, щеше да разбереш, че евтини акумулатори се продават и във форума. Тва, че са те набутали не е причина да си го изкарваш на останалите. До тук с маркетинга.
Относно гаранцията, няма как да я прехвърлиш на друг, а и вероятността да я използваш често е минимална. Ако си беше направил труда да я погледнеш, щеше да видиш, че има едно място, на което пише "ток на покой не повече от 20мА" А сега накарай някой да ти обясни кво значи ток на покой 20мА, и колко коли от последните години отговарят на него.
И последно, ЕГН-то не ми пречи да се разбирам добре с малките деца, просто отворените ме дразнят.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
[quote="dextuar"]Откъде го взе? Не вярвам да е от голяма фирма, която да си държи на името. И как си сигурен, че проблемът не е бил в отечка при теб?
От akumulatori.bg. Сигурен съм, че не е имало отечка защото съм проверявал не веднъж. Освен това като взех джипа на 2г. беше с оригиналния акумулатор и нямах проблем до 5 тата година. В последствие сега пролетта Банера пак ме остави на улицата на една почивка и взех Монбат за експеримент и защото нямах голям избор. До момента не е пипан и не ми е създавал никакъв проблеми и в най големите студове вече 8-9 месеца. За Банера специално няколко познати се оплакаха, че имат същия проблем и не им държи ток и то за коли с много по-малка консумация от BMW.
От akumulatori.bg. Сигурен съм, че не е имало отечка защото съм проверявал не веднъж. Освен това като взех джипа на 2г. беше с оригиналния акумулатор и нямах проблем до 5 тата година. В последствие сега пролетта Банера пак ме остави на улицата на една почивка и взех Монбат за експеримент и защото нямах голям избор. До момента не е пипан и не ми е създавал никакъв проблеми и в най големите студове вече 8-9 месеца. За Банера специално няколко познати се оплакаха, че имат същия проблем и не им държи ток и то за коли с много по-малка консумация от BMW.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Lenco написа:dextuar написа:...
Продължаваш да показваш колко си неук.
Ще ти отделя малко време.
Идея си нямаш и от пазар.
И ако не си ползваше скъпото телефонче за фейсбук и извън темата, щеше да разбереш, че евтини акумулатори се продават и във форума. Тва, че са те набутали не е причина да си го изкарваш на останалите. До тук с маркетинга.
Относно гаранцията, няма как да я прехвърлиш на друг, а и вероятността да я използваш често е минимална. Ако си беше направил труда да я погледнеш, щеше да видиш, че има едно място, на което пише "ток на покой не повече от 20мА" А сега накарай някой да ти обясни кво значи ток на покой 20мА, и колко коли от последните години отговарят на него.
И последно, ЕГН-то не ми пречи да се разбирам добре с малките деца, просто отворените ме дразнят.
Що не си го купи оттук, нали гледаш най-евтиното

Да се обзаложим, защото вече съм го правил?
СААБ 9-5 2003г. направихме рекламация във въпросната фирма, от която И ТИ си си купил акумулатора, проблем не са ни правили, ама сега ще кажеш, че сме връзкари
Има вече ГООГЛЕ, може да го ползваш и за други неща освен сравняване на цени
И аз харесвам стари дърдорковци, но гледам да ги разбера, а не да ги нападам безпредметно

Край от мен с

- Lenco
- Старши скрапер
-
Нали знаеш, кой е дърдорко, хора пишещи само в "извън темата" и нищо смислено не казват.
Верно, що се фанах да ти отварям очите, като не си ми ни на акъла, ни на образованието, ни на километрите, ни др. неща. Аре ходи дрифти по снега и мисли, че 320 е върховия автомобил в портфолиото на БМВ.
Верно, що се фанах да ти отварям очите, като не си ми ни на акъла, ни на образованието, ни на километрите, ни др. неща. Аре ходи дрифти по снега и мисли, че 320 е върховия автомобил в портфолиото на БМВ.