БМВ Х3 понякога не запалва
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: БМВ Х3 понякога не запалва
igra4a_bmw написа:oci написа:igra4a_bmw написа:igra4a_bmw написа:oci написа:hummer написа:Няма ли да е записало някаква грешка, аз като имах проблем с I-bus показваше някаква грешка (не помня беше отдавна) И една сурия неща не работеха.
По скоро няма CAN комуникация
колеги благодаря ви за полезната информация,ще я вода на диагностика
колеги проблема започва да става все по често-даваш контакта стрелката на температурата забива в червеното,не пали
на диагностика няма грешки,някой може ли да даде съвет
Или проблем с кан комуникация или моторен компютър
а има ли вероятност да няма хубава връзка или неработещ сензор ниво вода ,които дава сигнал на релето там и забранява на автомобила да запали.
не
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
Здравей колега, искам да попитам проблема възможно ли е да идва от лоша връзка в буската DME-то? И дали знаеш къде се намира това DME, за да може да му изключа буксата и да я почистя, предната ми кола е 320д е46 и знам, че компютъра е от дясната страна на купето, дали на тази също е там? Също така, ако я изключа и почистя, би ли могло да се качат грешки? Благодаря много!
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
igra4a_bmw написа:Здравей колега, искам да попитам проблема възможно ли е да идва от лоша връзка в буската DME-то? И дали знаеш къде се намира това DME, за да може да му изключа буксата и да я почистя, предната ми кола е 320д е46 и знам, че компютъра е от дясната страна на купето, дали на тази също е там? Също така, ако я изключа и почистя, би ли могло да се качат грешки? Благодаря много!
Отпред в ляво ти е, подобна кутия като на Е46

- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
да ще пиша,но за сега няма развитие,на сервиз грешки не отчита,това моторче допълнителната помпа на антифриза,слушам не се чува да върти,замерих идва напрежение,до него клапана за антифриза,грее много амъ не се бара и незнам ко става ,забива стрелката на температурата,заедно с тва светват 4 по 4 ,и едно назъбено колело с знак внимание,луда работа
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
проблема е решен,
DDE -компютъра на автомобила е имал проблем
DDE -компютъра на автомобила е имал проблем
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2