БМВ Е46, 320D проблем с автоматик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Vlado_Stefanov
- Потребител
-
БМВ Е46, 320D проблем с автоматик
Здравейте колеги искам да попитам какъв може да е проблема при автомата?Светва ми в оранжево удивителна която е обиколена от зъбно колело.И при спускане на наклон се получава като удар.Закачих колата и даде, че има някакво приплъзване на 3-а предавка.Ако някой е имал подобен проблем моля да пише! Благодаря предварително!!!
Re: БМВ Е46, 320D проблем с автоматик
До колкото знам ударите при автоматичните скоростни кутии в повечето случаи е от проблемен "мозък" на кутията.
Разбира се няма как да си сигурен, докато не я закараш на човек, който разбира и диагностицира кутията.
Успех.
Разбира се няма как да си сигурен, докато не я закараш на човек, който разбира и диагностицира кутията.
Успех.
Здравейте, имам същия проблем само, при мен бие когато намалям и само при студен автомобил искам да попитам дали знаете някой при когото мога да отида да я погледне аз съм от Варна. Благодаря предварително:)
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Ако искаш пиши ми на Л.С щЕ ти кажа къде да отидеш във Варна ще ти оправят проблема .
Здравейте колеги имам същия проблем с моето бмв е46 имате ли представа за какво става въпрос. И знаете ли къде е проблема.
5 мнения
• Страница 1 от 1