Смяна на предна лява врата.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Stanimir330
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 E46 330d
- Мечтае да кара: G20 330d
Смяна на предна лява врата.
Пичове, днес ми удариха доста здраво вратата, че баш в дръжката и сега не мога да я отварям отвън. Та поръчах си друга гола сива врата, но с дръжка, но трябва да си преместя абсолютно всичко от старата на новата врата ( Кората с Harman Kardon-а, машинката за стъклото + стъклото, друго не знам какво има вътре). Искам да ви питам сложна ли е задача ? Мога ли сам да се справя или трябва да ми е смени някой майстор ? Притеснява ме окабеляването и самото стъкло да не прецакам нещо. Някой минавал ли е през тоя филм ?
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Re: Смяна на предна лява врата.
За мен (като видя кабели се побърквам
) най-трудната част ще е да си сложиш твоята инсталация. Машинки, стъкла и т.е. са елементарни.

- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Правил съм го и за мен не е трудно ,но ако не се чувстваш сигурен ,по-добре отиди при по опитен човек!Може да се наложи и настройка на бравата!
- BLUE_999
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 и е39
- Мечтае да кара: всичко сьс задно
- Детайли за колата: да има V12 под капака
Колега не е кой знае какво стига да имаш нужните инструменти малко срьчност и тьрпение успех 

- Stanimir330
- младши ентусиаст
-
Махането на кората е лесна работа, мисля, че и махането на самата врата е лесна задача, но не знам как става махането на стъклото и всички кабели. Другата врата има само дръжка и мисля уплътнението. Вратата ще си я взема в понеделник от куриера, но все още се чудя дали ще мога да я сменя сам + помощ от приятел. Не знам и от къде мога да гледам как се разглобява всичко и се маха вратата, търсих доста, но само за смяна на машинката на прозореца имаше.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Вземете нещо за пийване и ще я смените за нула време.
Това клипче, може и да си го видял де, но показва как да свалите вратата: https://www.youtube.com/watch?v=YXKhkTWxsWY
После вече може на спокойствие да се занимавате с нещата по вратата.
Това клипче, може и да си го видял де, но показва как да свалите вратата: https://www.youtube.com/watch?v=YXKhkTWxsWY
После вече може на спокойствие да се занимавате с нещата по вратата.

- Stanimir330
- младши ентусиаст
-
Видях вратата как се сваля, 3 болта и е долу. Но кабелите лесно ли излизат от самата врата, или да снимам как са били преди да ги изкарам + огледалото за да ги сложим правилно на "новата" врата.
7 мнения
• Страница 1 от 1